Yayla ev tasımasından dolayı katılamadım , sucuklar ve eglence kacmış :((
Yayla ev tasımasından dolayı katılamadım , sucuklar ve eglence kacmış :((
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
eveeeeet diğer fotolar bana geldi,buyrun.
şahane bir organizasyon,harika bir birliktelik,süper dostluk,lezzetli menü ve hoş-sohbet.daha ne olsun.bravo dostlarım.hepinizi gözlerinizden öperim.
Abi resimler içindeki adamlar gibi kaliteli ve güzel... Her gezimizden böyle anılarla dönmemiz dileğiyle herkesin yüreğine sağlık bir kere daha
Bora Başkan'ım teşekkürler resim paylaşımı için
Başkanım, sanada zahmet verdik Resimleri yüklediğin için teşekkür ederiz Başkan olmak kolay değil, oyumuz senin
ne zahmeti kardeş,zevkle.yeterki oy kaybetmeyelim. gerçi benim karşımda kimse duramaz da.
Başkanım resimler için tşk. ederiz sana zahmet verdik süper olmuş.
estağfurullah kardeş,zevkle.
Emeği geçen herkese tesekkurler.gezi muhteşemdi...
Başkanım yükleme için teşekkürler... Gıdığından öpüyom seni... tüm oylar sana
Edip çekimler için teşekkürler. Harika kareler yakalamışsın. Ellerin ve VFR'n dert görmesin...
Süper gezi olmuş tebrikler yanlız sanki kask kamerası gördüm ? Yokmu video ?
Abiciğim söylenecek sözmü varki söyleyelim yazalım tek kelimeyle muhteşemsiniz makinalar muhteşem gezi on numara Rabbim birlikteliğinizi daim etsin kazasız belasız geziler diliyorum...
Murat kardeş hareket halindeyken çektiğin resimler süper olmuş, eline yeteneğine sağlık...
Murat hocam bundan sonra desene gezilerde action kamera da sen olacaksın
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------
Bana boyundan askılı hd küçük ama becerikli kamera lazım ne çekimler yaparım haaa...
http://www.youtube.com/watch?v=HxYTaNKfVpE video isteyen cbr 250 kullanıcısına
Çok güzel bir gezi olmuş arkadaşlar..
Tüm emeği geçenlere teşekkürler.. hiç bişe olmazsa oturup burdan gezmiş kadar oluyor gibi oluyoruz
yorumumu bugüne sakladım, maksat sayfa üstlerde kalsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)