Çok güzel gezi olmuş. Allah kaza bela vermesin.
Çok güzel gezi olmuş. Allah kaza bela vermesin.
Helal size güzel gezi olmus, paylasim icin tesekürler
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Çok güzel bir gezi olmuş tebrikler
Tebrikler guzel gezi olmus. Bende istanbul dan denizli oradan ankara sonra tekrar istanbul yaptim ayni motorla. Tabi denizlide 10 gun civari kaldiktan sonra gectim ankaraya. Ama arkadaslar 50 km de bir mecburen mola vermek durumunda kaliyorsunuz bir yerden sonra. Eger uzun yol yapacaksaniz mutlaka altiniza yastik koyun derim ben
güzel bir gezi olmuş tebrik ederim,gezi için ( motorun büyüğü olmaz, yüreğin büyüğü olur) helal ol sun kardeşim,daha nice gezilere dileğiyle saygılar...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
güzel gezi olmuş bende kayseridenim siyah tvs apache belki görmüşsünüzdür paylaşım için teşekkürler
tebrik ederim güzel bir gezi yapmışsınız. A2 ehliyet yazılı sınav çıkışında, okul bahçesinde tanışıp sohbet etmiştik, hatırlayabildiniz mi ? başlangıç motorlarından bahsetmiştik . kafanızdan geçen motoru almışsınız, güzelde bir uzun yol yapmışsınız. bende sizinkine benzer bir motor aldım geçen yıl (ybr 125). bir yılda anca 6000 km yapabildim, hafta sonları günübirlik kısa geziler yaptım. Biraz daha kullanayım, tecrübem artsın motoru büyütüp sizin gibi uzun yolculuklara çıkmayı düşünüyorum. bu sezon geçti ama önümüzdeki sezon beraber gezilerde yapabiliriz... Ben Belsin Aile Sağlığı Merkezindeyim, beklerim...
Super, bende bu yaz cb ile izmire gidecektim iş durumundan kismet olmadi. Koltuk benimde basimin belasi? 70 tl ye sunger takviyesi yapiyorlarmiş sorun kalmiyormus
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)