Bende yaptığım gezilerde foto çekmek yerine, keyif alarak anı yaşamayı tercih ederim. Ama hani bi kaç foto daha olaydı fena olmazdı
arkadaşlar resimlerini çeksinler ki güzel ülkemizi tanıyalım.
Her uzun yola çıkışımda makinanın pillerini şarj ederim sonra hiç kullanmadan geri getiririm çok nadir fotoğraf çekerim aslında bol bol fotoğraf çekip bi arşiv veya albüm şeklinde toparlamak şart
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
Abi titresim nasil bende cb125 almayi dusunuyorum birde stabil kacla gidiyor
tekerine sağlık güzel gezi olmuş...
titreşim 80 den sonra rahatsız ediyor. mola vermeden 160 km gidebildim. max hızı çok fazla denemedim. ama 100-105 anca yapıyor. genelde 80 i geçmedim. şunu belirtmek isterim, hız için motor alacaksanız bu motoru almayın. yakıt yönü mükemmel sehir içi dışı benim motor yaklaşık 450 km de yedeğe geçiyor. koltuk maalesef berbat.
Helal olsun yolunuz açık olsun daha nice binlere
güzel gezi tebrikler.yol notlarınıda almak isteriz ne zaman çıktın, kaçta vardın ,nerde konakladın, mesela....
8 eylül pazar sabah Kayseri den çıktım. akşam 20:30 gibi eskişehirde çadırda kaldım.9 eylül sabah yola çıktım 15:30 gibi çanakkaledeydim akşam Anafartalar otelde(55 tl) kaldım sabah feribotla karşıya geçtim şehitlik çok geniş ama 30 km abideye kadar gittim tekrar dönüş yoluna geçtim akşam 20:30 gibi bursa daydım. öz hayat otelinde(60 tl) kaldım. sabah yola çıktım akşam ankarada akraba da kaldım. 12 eylülde kayserideydim
125cc motorla 2100km iyi gezmişsin tebrikler.depon baya bi çizilmiş keşke depo kılıfı kullansaydın.
yanına hiçbirşey almamış
Emanet bi halde git gel
biz 200-300 km lik gezilerde bile lastik tamiri, anahtar seti.. hepsini alırım
Tebrikler güzel gezi
tekerine sağlık güzel gezi olmuş
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
tekerleklerin iç lastikli olduğunu bildiğim için yanıma lazım olacak pompa yapıştırma malzemeleri ve levye gibi aletleri yanıma aldım pompayı koruma demirine sabitledim. hatta motorda ön farın altında sabitlediğim bir araç kamerası var. her türlü güvenlik ve bir kaza durumunda işe yarayacağını düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:17 ----------
depoya taşıdığım küçük çanta zarar verdiği için çantanın temas ettiği yerlere koli bantı yapıştırdım. bir şekilde çıkarılabilir.
tekerine sağlık çok güzel bir gezi olmuş Bende Çanakkaleye motorla gitmek istiyorum ihşalah bize de nasip olur hoşcakal.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)