Karadenizden Ardahan'a kadar, Güneydoğudan, Akdenize kadar motorla gittim gördüm...
Reklamlar
-
Yeni motor aldıktan sonra içime bir "gitmek" tutkusu düşmüştü..
Bir kaç ay planladıktan sonra gitmeye karar verdim.
Son anda arkadaşım oğuz'da bana eşlik etmeye karara verince Alanya'ya kadar beraber motor sürdük,
Şile'den girdik Karadenize.. Kıvrıla kıvrıla İnebolu'ya kadar sürdük, Oradan Samsun, Ordu, Trabzon, Rize Gürcistan'a kadar girdik.
Uzungölü, Sümele Manastırını gördük, Ayder Yaylasında kaldık, Hopa'da Kazım KOyuncu'yu ziyaret edip, 2500m'lik Çam Geçidinde harika fotoğraflar çektik
Ağrı Dağının büyüsüne tutulup, Doğubeyazıt'ın gizemine hapsolduk.
Ya Urfa, Antep Adana?? Yaşadık..! Gördük.. Güneydoğunun en ücra köşelerinde taşa tutulsakta, Siverek'te soluklandığımızda kavun ve karpuz ikramına doyduk...
Güzel Ülkem
5000km'den fazla yol..
facebook.com/hurriyetedogru'da anlık paylaşımları bulabilirsiniz.
İlerde bölge bölge maceraları yazacağım.
Hoşça Dostça
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Reklamlar
-
-
siz varya manyaksınız ya !
çok sevdim
-
-
-
Adana İl Temsilcisi
muhteşem,manzara süper,tabiat süper,motosikletiniz süper,ee tabii fotoğraf makinenizde öyle.paylaşım için teşekkürler.ADANA'da sizi ağırlamak isterdim.ADANA'dan selam olsun.
-
-
Harika bir gezi, nefis fotograflar.Paylasim icin tesekkurler
-
HErseyi ile super olmuş sabah sabah gaza geldim binip gidesim geldi benim de ;) yolun acık olsun
-
Gezi herkesin imreneceği kadar müthiş olmuş,ancak fotoğraflar ayrı güzel.Makinayı bilmem ama çeken kişi tam prof. tebrikler.
-
ARCHANGEL adlı üyeden alıntı
Gezi herkesin imreneceği kadar müthiş olmuş,ancak fotoğraflar ayrı güzel.Makinayı bilmem ama çeken kişi tam prof. tebrikler.
Fotoğrafları ben çektim ve sadece amatör olarak fotoğrafla ilgileniyorum, Makinem 6 yıllık bir SonyA350 Fiyatı dslr'ler içinde oldukça uygun
Hatta makinemi şuan satıyorum almak isteyen varsa iletişime geçebilir
-
mükemmel bir gezi olmuş abicim,sabah sabah çok iyi geldi,paylaşım için teşekkürler
-
Deryali adlı üyeden alıntı
Fotoğrafları ben çektim ve sadece amatör olarak fotoğrafla ilgileniyorum, Makinem 6 yıllık bir SonyA350
Fiyatı dslr'ler içinde oldukça uygun
Hatta makinemi şuan satıyorum almak isteyen varsa iletişime geçebilir
Bende nikkon D90 var ama ben böyle foto çekmeyi pek beceremedim sanırım lensin geniş açılı.Lensin nedir ?
-
daha iyisi olamazdı...çok güzel olmuş...
adamı mesai maşında dellendirmeyin lan..
-
Muhteşem görüntüler, uzun ve zevkli olduğu belli olan bir gezi, tebrikler demekten başka bir şey kalmıyor bize. Gerçekten tebrikler.
-
Kaliteli, dolu dolu, profesyonel, renkli, imrendirici... daha birçok şey söylenebilir... Tekerinize sağlık...
-
ARCHANGEL adlı üyeden alıntı
Bende nikkon D90 var ama ben böyle foto çekmeyi pek beceremedim
sanırım lensin geniş açılı.Lensin nedir ?
Tamron 17-50 standart lens
-
ÇOK GÜZEL OLMUŞ.PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.FOTORAFLAR AYRICA HARİKA
-
Süper gezi olmuş. Bizimle paylaştığınız için teşekkürler
-
Olayı sonuna kadar yaşamışsınız...eksik bişey yok.zevkle izledim fotoları.altlarına nerde çekildikleri yazılsa da olurmuş hani bu arada maket motorlara bayıldım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)