Karadenizden Ardahan'a kadar, Güneydoğudan, Akdenize kadar motorla gittim gördüm...
Reklamlar
-
Fotoğraflar süper. Gezi harika. Birde şu saçma suçlama ve tartışma bu topicda olmasaydı keşke.
Paylaşım için teşekkürler.
Nc 700 ün performansını çok merak ediyorum. Yoldaki eksi ve artıları ile değerlindirme yapmak için oldukça uzun bir yol katetmişsin. Bende 700 deauville vardı motobjektifde Ayvalık gezimi paylaşmıştım. Deauville buyuk ve hantal kalıyor şehiriçinde Nc700 ve Versys 650 arasında bir karar vermek istiyorum. Bu nedenle motor hakkında bilgi vermeni rica ediyorum.
Reklamlar
-
AliAltay adlı üyeden alıntı
gıpta ile baktım bütün fotolara hasta kaldım insanın tüm bunları yapabilecek vakit ve nakitinin olması güzel bir şey olsa gerek
3 ay önceden planlanıp yıllık izne denk getirilerek zaman yaratıldı. Bütçe'de atla deve değil, 750tl si benzin Konaklama 25tl ile 45tl arası +Çadır +tanıdıklarda konaklamalar..
Yani bence herşey önce istemekle başlıyor.
Ayrıca herkese ayrı ayrı teşekkürler.
Bu geziyi detaylı olarak bloğumda anlatmaya başladım
http://www.motojektif.com/trip/derya...n-Izlenimleri-
yakında burayada ayrıca bir başlık açıp ekleyeceğim.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
Muhteşem bir gezi olmuş motor,doga,resimler geziye dair ne varsa hepsi harika gezi dediğin böyle olmalı diye düşünüyorum emeğinize sağlık kazasız belasız nice geziler diliyorum...
-
çok güzel gezmişsiniz darısı başımıza.
-
imrendirici bir gezi ... darısı başımıza. fotoğrafları hangi marka ve model makineyle çektiniz?
-
Emeğine tekerine sağlık. Facebook tan takip etmistim resimleri.. Ben İst-Ayvalık yapıp geldim ama tek bir resim bile çekmedim. Paylaşım adına tam bir rezilim
-
vaşşşşş, oyyyyyyy, feciiiiii, ufffffff, vb bilimum duygular ya var ya ağzımın suyu aktı resmen, o nasıl güzel fotolar, bu nasıl güzel bi gezi, felaket kıskandım. Bu arada makine+objektifi+kullandıysanız polarize filtre ve bilimum diğer malzemeler listesini bana özel mesaj atabilir misiniz
-
Doğru ve Güneydoğu İzlenimleri yazımı buradan okuyabilirsiniz:
http://www.motosiklet.net/forum/etki...tograflar.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------
fusuy364 adlı üyeden alıntı
vaşşşşş, oyyyyyyy, feciiiiii, ufffffff, vb bilimum duygular
ya var ya ağzımın suyu aktı resmen, o nasıl güzel fotolar, bu nasıl güzel bi gezi, felaket kıskandım. Bu arada makine+objektifi+kullandıysanız polarize filtre ve bilimum diğer malzemeler listesini bana özel mesaj atabilir misiniz
Gizli bir bilgi değil, Sony'nin ilk çıkardığı DSLR'lerden Sony A350
Lens : 17-50 Tamron f2.8
Filtre: Kenko CPL
Not: SonyA350 Body uygun bir fiyata satılıktır
-
-
Garip1701 adlı üyeden alıntı
Foto makinesi nedir ?
Dostum sadece senin yazdığının bir üstündeki cevabıma bak
-
Fotoğraflar mükemmel. Paylaşım için teşekkürler.
-
23 Aralık 2013, 11:55
Arada bir gezi fotoğraflarına bakıyorum. 15 gün boyunca her gün başka bir yerde uyanmak ve sürekli gitmek gerçekten çok iyi gelmişti.
Şuan İstanbuL'da 4 duvar arasında motora binemeden yaşamak gerçekten büyük bir kayıp.
Hayat çok değerli her gün çok değerli. Keşke özgür olabilsek ve keşke her gün hayallere teker çevirebilsek.
-
23 Aralık 2013, 12:41
Çok güzel gezi olmuş maşallah. Güneydoğuda taşlandığınızı yazmışsın. Nerede oldu ? veya neden oldu ? Bir şekilde tahrik olmuşlar, fotoğraf çekince mi dellendiler ?
-
24 Aralık 2013, 10:09
kurubuz adlı üyeden alıntı
Çok güzel gezi olmuş maşallah. Güneydoğuda taşlandığınızı yazmışsın. Nerede oldu ? veya neden oldu ? Bir şekilde tahrik olmuşlar, fotoğraf çekince mi dellendiler ?
Selamlar, aslında taşlayanlar çocuklardı Bizim geçtiğimizi görüp ana yola koşarak yolu kesip durdurmaya çalışıyor durmayıncada taş atıyorlardı..
Yani ıssız bir yerden geçiyorsunuz, yola doğru birileri koşuyor ve durduruyor, yüzlerini bile seçemiyorsunuz siz ne yapardınız? Durulmaz elbette.
Neyseki taşlar isabet etmedi.
-
24 Aralık 2013, 12:10
İmrendim. Süper olmuş her şey. Fotoğraflar ayrı bir güzel. Emeğinize sağlık ;-)
-
anlatılmaz yaşanır tarzında bir gezi olmuş...
urfadan sonraki mağara fotoğrafını çözemedim nerede acaba
fotoğraflar hem manzara olarak güzel hem de üzerinde epey bir amak harcanmış anlaşılan
süper gezi olmuş emeğine yüreğine sağlık
-
speed_dream adlı üyeden alıntı
anlatılmaz yaşanır tarzında bir gezi olmuş...
urfadan sonraki mağara fotoğrafını çözemedim nerede acaba
fotoğraflar hem manzara olarak güzel hem de üzerinde epey bir amak harcanmış anlaşılan
süper gezi olmuş emeğine yüreğine sağlık
Teşekkürler.
Mağara fotoğraflar, Mersin'i geçince, Astım Mağarası ve Cennet Cehennem'diye yerler var oraya ait.
-
Güzel bi gezi yapmışsınız kardeşim.çok beğendim.nerde taşlandınız keşke onuda yazsaydınız,bizde turhallı ihtiyar heyeti olarak çok geziyoruz 7 kişilik bi gurubuz,2013 yılında 30 haziran 30 temmuz arası yurt dışı gezisi yapdık kapıkuleden çıkıp bulgaristan, italya,avusturya,almanya,slovanya,kosova,bosna hersek.makedonya,yunanistan,ipsala üzeri türkiyeye girdik...
-
Çok güzel bir gezi olmuş , bizde sayenizde oraları gezmiş olduk. Yüreğinize sağlık , kazasız belasız nice geziler dilerim
-
Üstadım harikasın, kazasız belasız nice güzel gezilere...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)