İstifayı basıp gideceğim. Gaza geldim. 11000 devir.
İstifayı basıp gideceğim. Gaza geldim. 11000 devir.
gezi süper fotolar şahane amma geziye beraber gittiğin adamla 3 kare foton olması ve bütün fotoların çoğunu kendisine çektirip kendim çektim diyen ve yol arkadaşından hiçbir yazıda bahsetmemen senin karakter ve mantaliteni ortaya koymakta
Bu söylemlerin son derece üzüntü verici olmakla birlikte suçlama içermekte.
Aslında sana cevap vermeye tenezzül etmemek lazım ya, merak buyuranlar için yazayım.
facebook.com/hurriyetedogru adresinde anlık paylaşımlarda tüm detaylarıyla brilikte gezi notları paylaşıldı. Yazımda sürekli gittik, gezdik, yaptık, ettik diye yazıyorum.
Oğuz'la beraber değilken fotoğrafları zaman ayarlı moda alıp çekmekle beraber Oğuz'la beraberken de ben önceden Komposizyon ve Makine ayarlarını yapıp Oğuz'a deklanşöre basma konusunda yardım aldım.
Ayrıca bu bir gezi yazısı değil sadece fotoğrafları paylaştım.
Gezi yazılarını bölgelere bölerek detaylıca yazacağımı söyledim.
Bu anlamsız söylemlerinin altında nasıl bir niyet yatıyor acaba? ve gelelim senin neden böyle kin ve nefretle dolu olduğuna?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------
Seni facebook'tan silip bu geziye gelmek istediğinde "Senle yol yapmam" dediğim için mi?
Dürüst oldum sadece.
Oğuz'la son derece uyumlu bir gezi yaptık. Ancak seni malasef uyumlu görmüyorum. Bu söylediklerinlede beni yanıltmamış oldun.
Teşekkür ederim.
Bazen gitmek... Hatta dönmemecesine...
Gezi harika. fotoğraflar için söz söyleyemiyorum. Tekeriniz düz bassın. Yenilerini bekliyoruz.
Vicdanın kurusun Van dan geçtin Doğubayazıt'a gittin
Doğubayazıt lıyım Van da yaşıyorum
misafirim olurdun sana abdigör köfte ısmarlardım
süper..süper ötesi.......hatta daha da ötesi
Şahane gezmişsiniz, harika olmuş.. Gaz açan bileğinize sağlık hacım...
hocam seni üzdüysem kusuruma bakma bilirisin severim seni ve sana hardal tanesi kadar kinim varsa senin gibi olayım.Benimle yol yapıp yapmam umrum değil zira burda ego ve kibir hat safhada sanki oğuzu yanına sen almışsında o yolları sen yaptın senden başka kimse yapamaz oğuz sana takıldı değil hoca SİZ BERABER YOL YAPTINIZ hem bak gene sayemde bizli cümleler kurdun ayrıca face den silmişsin buraya cevap yazmışsın yazmamışsınsen gelme demişsin hakkat bana koymaz velev ki senle yol yaptık kısa da olsa ben gördüğüm yanlışı söyledim zira yuvacık gezine çin malı motorlar gelmesin diye yazdığında ezmeyeydin iyiydi cümlemi hatırlatır saygılarımı sunarım
süper bir gezi olmuş. elinize sağlık, paylaştığınız için teşekkürler
herşey güzelde bu resim olmamış.akşam akşam ağzımın soyu aktı valla
gıpta ile baktım bütün fotolara hasta kaldım insanın tüm bunları yapabilecek vakit ve nakitinin olması güzel bir şey olsa gerek
bak abicim beni buna sen ittin benden böylemesi.
ilgi ile takibimdesin.. seneye alıcam tüyoları.. sonra paylaşacam sitende
2014 hedefim..
tebrikler her kişinin hayali darısı bize çok güzel bir gezi olmuş
çok güzel gezi olmuş.ümmet abi gibi gezmediğiniz yer kalmadı.daha nice gezilere inş.
Resimlere bakarken kendimden geçtim hayran oldum çooooooook güzel bir seyehat olmuş elinize sağlık
Adanaya yolunuz düşerse bekleriz.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)