Ankara Küçük CC 6-7 Eylül Kızılcahamam Işık Dağı & Karagöl Kampı Fotoğrafları
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Aptallık En Büyük Günahtır !
-
düzcede gelseydiniz denize giremezdiniz ama 1 kış gelmeden yedigoller planlayında hep beraber gidelim
valla çok guzel yermiş havada iyi gorunuyor kıskandım desem doğru olur
-
oguzkaan_27 adlı üyeden alıntı
düzcede gelseydiniz denize giremezdiniz ama 1 kış gelmeden yedigoller planlayında hep beraber gidelim
valla çok guzel yermiş havada iyi gorunuyor kıskandım desem doğru olur
Sevgili kardeşim onu da yaparız inşallah İlgin alakan ve yardımların için teşekkürler
-
Merhaba herkeze günaydınlarr... Arkadaşlar yeni işimdeki yogunluktan dolayı fazla g,iremiyorum forum a ama en kısa surede bu durum telafi edilecektir.. Harika bir gezi olmuş arkadaşlar bizim guruba yakışır bir gezi olmuş , fotoğraflar harika , çevredeki hayvanlarla ve doğayla etkileşim süper,yeni dostluklar edinmişsiniz buda harika birşey...Birdahaki gezide aranızda olmak ümidiyle hoşçakalın...
-
Çok güzel fotolar çekmişsin umut. Hele köpekli foto ödül bile alır bence.
Attan inip eşeğe binmeniz de gözlerden kaçmadı.
-
Eren Amca adlı üyeden alıntı
Çok güzel fotolar çekmişsin umut. Hele köpekli foto ödül bile alır bence.
Attan inip eşeğe binmeniz de gözlerden kaçmadı.
Artık bir dahakine seni de mutlaka bekliyoruz
-
Ah o gezide bende olsaydım
motorumla gaza bassaydım
vız gelirdi herşey inan bana
Yeter ki ben kampa varsaydım
-
kalafatoglu adlı üyeden alıntı
Ah o gezide bende olsaydım
motorumla gaza bassaydım
vız gelirdi herşey inan bana
Yeter ki ben kampa varsaydım
Bakınız bu dörtlük olayın ehemmiyetine işaret etmiş
-
YOLUNUZ HEP AÇIK OLSUN...SAĞLICAKLA KALIN...
-
Bu ehemmiyetten forum geneli haberdar lakin zaman ve cesaret eksik .. Ortak bu arada zeyno yan çanta demirleri nin tasarımını bitirmiş ve işlem fabrikada yapılmış,bugun yarın da delikleri açılırsa benim ufak bir 125 cc uzunyol motorum olmuş olacak.Son hali resimli olarak sizlerle paylaşılacak görüşmek üzere..
Zenginlik nekadar cok seyin olduguyla değil, nekadar az seye ihtiyaç duydugunla ölçülür.
-
MuZiP_06 adlı üyeden alıntı
Bu ehemmiyetten forum geneli haberdar lakin zaman ve cesaret eksik ..
Ortak bu arada zeyno yan çanta demirleri nin tasarımını bitirmiş ve işlem fabrikada yapılmış,bugun yarın da delikleri açılırsa benim ufak bir 125 cc uzunyol motorum olmuş olacak.Son hali resimli olarak sizlerle paylaşılacak görüşmek üzere..
Vay başkan güzelse ücreti muhabilinde bana da yaptıralım ya :D Hadi bakalım merak ettim şimdi. Bak Autocad bilen hanımın yararları bunlar hep :D
-
Ne güzel yerler insanın ömür uzar oralarda.
-
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
Ne güzel yerler insanın ömür uzar oralarda.
Ankara'nın çevresinde emin olun bu tarz cennet gibi yerler çok, insanların aklındaki Ankara'da yaşanmaz çorak vs imajı emin olun yanlış
-
Zenginlik nekadar cok seyin olduguyla değil, nekadar az seye ihtiyaç duydugunla ölçülür.
-
MuZiP_06 adlı üyeden alıntı
Abartma ortak ,istersen . biraz su ve etrafında küçük bi orman ama geri kalanı kırsal alan.Çalı çırpıdan geçilmiyor ama ağaçlandırma çalışmaları gecen senelere nazaran artmış ben görüyorum ama ne hikmetse ODTU ormanın da kullanılan ağaçlarla ağaçlandırmaya calışıyorlar hep oda bi halta yaramıyor ben 33 yaşımdayım 25 sene önce de o ağaçlar okadardı halende aynı bi büyümediler gitti
O nedenle gerceğe bakarsak sapsarı kocaman araziler ile gri tonlarda dağlık kayalık arazilerle bezenmiş bir yer ankara.(merkezler hariç tabi
) Ama herzaman dediğim gibi heryer güzel olsa güzelin anlamı kalmazdı ..
Biz bu çorak topraklardaki vahaları keşfe cıkıyoruz katılmak isteyenleri bekleriz
Ankara merkezden bahsetmedim zaten. Kaldı ki emin ol Ankara merkez bir çok şehre göre yine de yeşil sayılır. Ben Ankara çevresi dedim, ki Ankara çevresinde yeşillik orman bir çok yer var nefes alınabilecek. Işık dağı, Soğuksu, Beynam, Çubuk, Karagöl, Sorgun tarafları, Güdül, Çerkes, Tuz gölü, Ayaş vb bir çok yeşillik ve cennet gibi yer mevcut ben onları kastettim. Yoksa bitki örtüsü genel bozkır canım onun için yapılabilecek bir şey yok nihayetinde iç anadolu Ama bu bozkırın içerisinde de bir çok cennet gibi yer var tabi arayıp bulabilene demek istediğim buydu yani ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)