Tarsus, Namrun (Çamlıyayla), Cehennemderesi, Gözne Soğucak, Adana gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Teşekkür ederim. Gençlik yıllarımızda da (lise çağları) gelip yazları suya girdiğimiz bir dere cehennemderesi. O zamanlar Çamlıyayladaki yayla evimizden bu dereye 2-3 arkadaş yaya olarak gelir ve suya girer eğlenirdik. Ağustos ayında bile bu derenin suyu buz gibidir. Şimdi hatırlıyorum da suya yavaş yavaş girerken dizimize kadar olan bölge soğuk suyun etkisiyle sızlardı. Sonra birden kendimizi suya atar ve 3-5 saniye dayanamaz dışarı fırlardık. Akşama doğru da tekrar yaya olarak eve dönerdik. Hey gidi günler hey. Mkcelikkolun yazısından sonra canlanan anılarımı kısa da olsa sizle paylaşayım dedim. selamlar.
-
geziniz gerçekten hoş olmuş il fırsatta size bi mersinli olarak cehennem deresinin daha farlı fotograflarını eklemeye çelışacam tabi kızmazsanız eyer
-
güzel yerler güzel resimler. işte doğayla bütünleşmek ... ENDURO
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
yediyabanci arkadaşım, niye kızalım. Bu site hepimizin. Selamlar.
-
ADANA'DA önümüzdeki pazar (28 MAYIS'TA) Zorkun Yaylasına gezi var . Parkur tüm motor tiplerine uygun . Rekor düzeyde katılım bekleniyor . Buluşma yerimiz : Saat 9:30 da Süleyman Demirel Bulvarında Çukurova Motor Sporları Kulübünün önü . Adanadaki ve çevre illerdeki tüm arkadaşları bekleriz .
Bilgi ve ulaşım için beni arayabilirsiniz:0 532 607 81 76
-
resimler bombaa hayırlı olsun yeni motorun allah kaza bela vermesin
-
-
04 Haziran 2006, 22:43
slmlar güzel bi gezi yapmışsınız..bn namrunda 12 ay kaldığımız halde daha o yoldan mersine gitmek kısmet olmadı..ama zealsun 125 lik aldım bu yaz kısmet olursa geçecegiz oralardan..bnde baştepe resmini ekliyim dedim....geçenlerde ilk deneme yaptık..
-
05 Haziran 2006, 11:51
Dable, baştepe neresi, Attağından görünen yermi?
-
-
Dable arkadaşım eline sağlık. Ben bu yaz yine aynı yoldan bir-ikidefa daha gidip geldim. Ayrıca Namrunda tepensesinin oradan (sarıkaya-pamuklu üzerinden) yine ayvagediği ve gözneye çıkan bir asfalt yol da varmış Oradan da gittik. Bu yol otomobille bile çok rahat gidilecek nitelikte. Bu yolun uzunluğu 47 km (Namrun-Gözne arası). Selamlar.
-
@Naci63 yol durumu şu an nasıl? Düzgün stabilize ise her motor gider. Yolun durumuna göre bizde bir ekip kurucaz. Oraları görmek istiyoruz. Ayrıca orda kamp yapabileceğimiz kaynak suyu falan olan bir yer varmı?
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
çok güzel gezi olmuş, adanaya dönünce bende gezicem oraları
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
-
yaw bu motor ortalıkta yoktu nereye gitmişti acep..iyi yeni geziler
-
Arkadaşlar, eski bir gezi anısını (ve topic'ini) tekrar canlandırdınız. Ama bence hakikaten gidilip görülmesi gereken yerler.
Makine arkadaşım, kamp kuracağınız yer cehennem deresi ise yolu Mersin tarafından da çamlıyayla tarafından da kötü. Yalnız Çamlıyayladan cehennem deresine gitmek isterseniz, Çamlıyayladan sonra Sebil diye bir yer var. Adanadan Sebile kadar yol asfalt. Sebilden sonra ise yolun büyük bir kısmı bozuk ama stabilize (kısmen taşlık) olduğu için tüm endurolar ve chopperler gider. Ancak yolun az bir kısmı çok virajlı ve oldukça bozuk. Bu bozukluk daha çok yol yüzeyindeki zaman zaman sivri denilebilecek taşlardan kaynaklanıyor. Kısmen de gevşek zemin olabiliyor (yani yolda yere yapışık olmayan mıcır türü taşlar var). Dereye Çamlıyayla tarafından inerken bir kaç tane çeşme/oluk görebilirsiniz. (ben bu yolu tavsiye ederim) Ayrıca derenin suyunun geldiği yer itibariyle herhangi bir pislik sözkonusu olmadığından suyu içilebilir. Eskiden yazın gittiğimizde ben içerdim. Ama yağmurdan sonra su çamurlu akabilir. Fakat içme suyu ekmek vs. için yakındaki sebil kasabasına bile gitseniz motorla cehennemdereden gidiş-geliş 40 dakikayı geçmez. Selamlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler