kişinin sevdiğiyle çıktığı yolculuk kadar mutluluk verici birşey bilmiyorum
hele bir de sevgiliniz motosiklet kullanıyorsa ,bunu hayal bile edemiyorum ,helal olsun diyorum.merakla takipcinizim daha fazla foto isteriz
kişinin sevdiğiyle çıktığı yolculuk kadar mutluluk verici birşey bilmiyorum
hele bir de sevgiliniz motosiklet kullanıyorsa ,bunu hayal bile edemiyorum ,helal olsun diyorum.merakla takipcinizim daha fazla foto isteriz
Bu Arkadaşlarının İşi Gücü Yokmu?
Kaza En Ağır Cezadır...
Fena halde katılıyorum size... Hem de nasıl
İnsanın ruhu özgür olacak, cubicle'ların içinde hapis kalmayacak ruhu...
İnsanın sevdiğini yapması sevdiğiyle, sevdiğiyle esaret(ler)i değil özgürlüğü paylaşması
Burada değilmişsiniz; ama, dönüşte okursunuz nasılsa
Yaşam yolcuğunuz; hep böyle, özgür ve/ama birlikte; hep böyle güzellikler içinde ve gezdiğiniz yerler gibi yeniliklerle geçsin, "seyahatiniz" hiç son bulmasın dileklerimle...
Honda CB ve sele altındaki anahtar takımıyla, hadi birde lastik spreyi alayım sizi mi kırıcam gözüm kapalı Dünya' yı dolaşırım, okadar güven verdi bana CB
Arkadaşlara keyifli yolculuklar ilet bizden
Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum ayrı ayrı motorlarla eşli seyahet etmek gezmek çok güzel bir duygu olsa gerek gezinizi kazasız belasız tamamlamanız dileğiyle yolunuz açık olsun...
Çok güzel bir gezi olacağı kesin
Hele sevdiğinle beraber iki motor gitmek daha da güzeldir
İnşallah bize de nasip olur.
Benim eşimde çok hevesli hem arabaya hem motora geçen motoru elinden zor aldım
Şimdi bir tane sukuter alayım diyorum okula gidip gelsin alışsın biraz bakarsın ilerde ona da alırız bi ybr bizde çıkarız turlara.
herkese iyi dilekleri için arkadaşlarım adına teşekkürler
ben de size katılıyorum insanın eşi ile böylesine bir tura çıkması bambaşka bir his olsa gerek
bu arada facebook u olmayanlar için bir kaç fotoğraf daha ekliyorum buraya:
Bu fotoğraf hakkında arkadaşların notu şöyle:
"Rize, Pazar'da kilometre sayacı 1500'ü geçmişti. Motorların yağını değiştirirken bardaktan boşanırcasına yağmur başladı. Bu yağmurda köy yolları sel olmuştu resmen. 1 saat boyunca toprak dağ yollarını bizim CB125E'ler ile saganak yagmur altinda tirmanirken sayisiz salavat getirdik. Yollarin yagmurda fotoğrafını cekemedik, ama ertesi gunku hallerini alabildik ancak. Onlari birazdan paylaşacağız."
Güzel gezi tebrikler
Arkadaşlar merhaba, ben Volkan! Öncelikli olarak iyi dileklerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Takip edenler görmüştür, dün itibariyle İstanbul'a sağ salim ayak bastık, bugün işti, güçtü derken ancak yazabiliyorum. Gezi esnasında epey yorulduğumuz ve yolda da bilgisayarımız bozulduğu için çok fazla bir şey yazıp çizemedik, ancak anlık notlar düşebildik. Bundan sonra vakit buldukça uzunca bir gezi notları yazı dizisi yayınlayacağız.
Sorulara toptan şu şekilde cevap vereyim:
Herkes aynı şeyi diyor. Birincisi, motora binmek harika bir duygu ve eşimin de bu duyguyu tatmasını istiyorum. Kaldı ki, kendisi de en az benim kadar seviyor motora binmeyi. İkincisi, 2 kişiyi taşıyacak güçte bir motorun fiyatı 2 tane 125'lik motor fiyatı. Bu sebeple, tek bir motor alıp itiş tıkış gideceğimize, 2 motor alıp istediğimiz kadar yükler, rahat rahat gideriz. Ek olarak, yolda motorlardan birinin arızalanması durumunda, diğeri ile yardım getirmemiz, vs. çok daha kolay olur. Kısacası her halukarda (bizce) 2 motor daha iyi.
Aslında Ankara'dan sabah çıktığımızda benim motorum 70'i geçince gaz almamaya başladı. Bolu'da bujileri değiştirince bu problem çözüldü. (Kilometre de 10,000'e geldiği için normal bir durum.) Bunun dışında Ardahan ve Kaçkar'larda lastiklere bir şey olmadı ya, daha hiçbir yerde gözüm arkada kalmaz. O yolları görmeniz lazımdı. Her 10 saniyede bir işte şimdi lastik patlayacak dedim, ama inanın tık demedi.
Var. Yıllık iznimizde bu tatile çıktık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------
Pampa, çok emek verip paylaşmışsın, ellerine sağlık. Çok teşekkür ederiz.
tebrik ederim Volkan! tarifsiz bir heyecan olmuş belliki, face'de takip ediyordum zaten, inşallah devamları da gelir yollarımız kesişir
tebrikler.kardeş,benim gibi face'i olmayanlar için rica edeceğim,bütün gezi fotolarını ve özellikle de nerede konakladığınız,kaça konakladığınız,yediğiniz lokanta,memnun olduklarınız/olmadıklarınız,kaç para gibi bilgileri paylaşırsanız,benim gibi geziye çıkacaklar için notlar almamızı sağlarsınız.ADANA'dan selam olsun.
Facebook hesabınız olmasına gerek yok, facebook.com/1cift2motor adresine dışarıdan da erişebilirsiniz.
O zaman bu konu HONDA CB125E'yi kötüleyenlere gelsin
BOLU'YA GELECEĞİNİZDEN HABERİMİZ OLMUŞ OLSAYDI SİZİ AĞIRLAMAK İSTERDİK... ÇOK GÜZEL BİR GEZİ OLMUŞ YÜREĞİNİZE SAĞLIK... BOLU'YA YOLUNUZ DÜŞERSE BOLU'NUN FORM SAYFASINA MUTLAKA BİLGİ VERİN ..
Yok Öyle 3 Aşağı 5 Yukarı
1 Aşağı 2,3,4,5 Yukarı ..
Sevgilime cb125e almayi dusunurken bu basligi gordum ve kararimizi verdik yolunuz acik olsun dostlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)