ADANA [MT] bu hafta ciğer yemeye giiti
Reklamlar
-
Adana İl Temsilcisi
Bu hafta,yaklaşık 1 aydır gezi yapmayan ADANA MT.nin,kurtları tavan yapmış motorcuları,aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla beraber,ADANA’nın kozan ilçesinde,ciğer ziyafetiyle başlayan,keçi sütünden dondurma ile devam eden ve birazda yol/viraj yapmak adına,FEKE-SAİMBEYLİ-OBRUK ŞELALESİ’ne doğru uzandık.her ne kadar,bu mevsimde,şelalede su olmasa da,orayı görmemiş arkadaşlarımızda görmüş oldular.çok keyifli/proteinli geçen bir günün özeti fotolarda.
özellikle viraj fotoları,muzaffer ve murat kardeşlerimize ithafendir.katılan,emeği geçen ve bizi KOZAN’da ağırlayan arkadaşlarımıza,FEKE emniyet amirimize buradan teşekkürü borç bilirim.buyrun fotolara:
Bunlar da birkaç viraj fotosu
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Reklamlar
-
Başkanım süper olmuş fotoğraflar eline sağlık.
-
Adana Mt'ye yakisir bir gezi daha.... Yureginize saglik.
-
-
Sonunda beklenen resimler ellerinize sağlık
-
on numara resimler. Resimlere bakmak bile keyifliydi. Ciğeri görünce su içesim geldi yine
-
-
Hepinizi tebrik ediyorum, bir dahakine bizde geliriz
-
Sizlere yakışır bir gezi olmuş.
Motor alabilirsem bir sonraki geziye katılabilmek dileği ile.
-
Süper olmuş... Ciğer neyse de Viraj güzel... Virajları görünce içim gittiii... Abooooow one yaw. Ben de istiyom banane banane.
-
Adana İl Temsilcisi
hep beraber tekrarlarız inşallah.
-
Bora resimlerin hepsi çok güzel ama içlerinden biri hepsinden daha güzel
-
Güzel bir yemek,süper virajlar,doğa harikası yerler ve de tamamlayıcı olarak keyifli bir grup...daha ne olsun...
-
Kiskandim vallahi . Tekerinize saglik guzel gezi olmus.
-
düzcede yokki gurup gidek
-
Adana MT hepinize afiyet olsun herzanki gibi harika bir organizasyona daha imza atmışsınız birlikteliğiniz her organizasyonda bu katılımı sağlıyor olabilmeniz ayrıca takdire şayan hepinizi tebrik ediyorum BİRLİKTELİĞİNİZ VE GEZİLERİNİZ DAİM OLSUN KAZASIZ BELASIZ GEZİLER DİLİYORUM...
-
Festivaldi, ciğerdi falan Adana MT'nin maşallahı var
Sağolun paylaşım için
-
Adana İl Temsilcisi
güzel dilekleriniz için teşekkürler dostlar.
-
yokkii yakınımda bi mt gurubu faal olan bende gideyim
kozan guzel yer motorsuz çıkmıstım bi zamnlar kaleye ayrıca çok guzel kebapçılar var
yakın olsam mutlaka gelirdim
tbrkler
-
yine çok güzel bir gezi olmuş bora abi tekerinize sağlık
sizin bu birlik beraberliğinize hayranım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)