Harika olmuş.
Tebrikler
Konuyu şimdi gördüm adıma gezinin Nirvana'sını yapmışsınız.
Italya da motor çok fazla insanlarlar gerçekten kullanıyorlar bende geçen sene gittiğimde görmüştüm.
Fakat İspanyada çok daha fazlasını görmüştüm inanın orası daha gezilesi bir yer hem isviçreye göre daha ucuz.
Tekrar tebrikler birçok insanın hayallerinin bile ötesini yapmışsınız hemde BMW GS ile
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş tebrikler. Fakat beni cezbeden geziden çok insanların birbirine olan saygısı oldu gerçekten çok müthiş birşey vAllaha şöyle bir düşününce anlattıklarınızı her saygıyla yol vereni ve içten selam vereni durdurup sarılasım gelirdi herhalde. VAllaha düşünceli ve birbirine din, dil, ırk farketmeden saygılı olan insanlara o kadar hasretim ki anlatamam. Trabzonun bir ilçesindeyim hafta içi hergün okula giderim ve anayoluda kullanmam gidiş geliş 4 km her gidişimde abartmasız 2-3 kere afedersiniz dengesiz düşünce kabiliyeti olmayan insanlarla karşılaşıyorum ki yaşadığım ülkenin böyle olması çok rahatsız ediyor insanı. Toplum olarak bilinçlenmemiz, din dil, ırk farketmeden birbirimize saygı duymamız lazım. Durum o kadar vahim ki edebiyar dersindeyiz ana yol sınıfdan gözüküyor ışıklardan bi racing kalktı bende kafayı koymuşum sesi duyunca hemen baktım tabi bayan hocanın tepkisi " ne bakıyorsun bir gün geberip gidecek zaten" ben daha ne diyim dedim içimden. Velhasıl kelam çok hoş bir gezi olmuş Allah tekrarını nasip etsin.
2 kisi icin toplam maliyet 4bin tl kadar oldu degil mi? yoksa kisi bası mı???
benim hayalim sana nasip olmuş hocam.Allah yolunuzu daha da açık etsin.
vay be burak geçen sene bu zamanlarda konuşuyorduk ilker'de gelecekti seninle gerçi o zaman öyle konuşuyordunuz
gelememiş olmasına kendiside fazla fazla üzülüyordur gerçi şimdilerde
yüzümde güzel bir tebessüm olmadı değil seneye bende buna göre birikim yapsam fena olmayacak gibi tekrar gitmeyi planlıyor musun ?
abi bu gezi değil süper bir gezi harika vallahi
.burak seneye beni de ekle
sayende ıtalyaya gıttım tesekkurler paylaşım için ..sana bi sorum olcak bende dusunuyorum bu gezıyı yasabılecegım sorunlar önerın varmı bunu muhakkak yap dedigin...
Harika....,, sayende gitmiş kadar olduk. Ben o yolları Milano'dan Zürih e kadar kiralık araçla gitmiştim. Bu tarz bir motor gezisini Fas Tunus Cezayir taraflarına da düşünmek lazım ama kiralık değil kendi motorlarımızla. Yine 15 gün sürse 2000 doları geçmez hemde vizesiz havalar yağışsız olur
Çok güzel gerçekten bizlerle paylaştığınız için teşekür ederiz ,Ben resimlere bakmaya doyamadım
Rent a dream isimli bir firma, BMW ile ortak çalışıyorlar. http://www.rent-a-dream.it/
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)