yusuf hocam çok güzel bi gezi olmuş çok güzel anlatımınızla renk katmışınız bende tekirdağlıyım eşimle işimizden dolayı edirnede ikametgah etmekteyiz buralara yolunuz düşerse bi yorgunluk çayımızı içersiniz.. ;) buralarda sizi gibi gezi yolculuk yapan yok, kafa dengisiniz o gerçek sizin gibi gezi arkadaşı bulmak gerçekten zor..
Mz 150 ( 1991 ), Mobylette bionik 52 (1992 ), Honda Titan 125 ( 1997 ),
Yamaha ybr 125 ESD ( 2013 ) ESTORIL BLUE.. Fotograf galerim.. http://zoroix.deviantart.com - 500px.com/zafer_ertem/
yollar tam cross enduro için
xtreme max alıp gelip geziceksin dag taş dere tepe
Teşekkürler Cenk bey,Macera arıyorsanız size önerim,asfalttan Kastroya kadar gidin,Tam kastro ayrımının yanında sağa sapan stabilize bir yol var Çilingoz ve çatalcaya kadar uzanır
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
Sağolun sizinde yolunuz açık olsun
Arka çantada genelde kişisel eşyalar ,yiyecek içecek+su+çay,şeker,kahve,yedek mont,ocak,kancalı lastikler,ve üzerine yatılabilecek büyüklükte petrol ofisi afişi Deniz taraflarına gidiyorsamda + paletler,şort,havlu,su altı gözlükleri
Ön taraftaki çantamda ise foto makinem yedek piller ,geniş açı objektifim,su,navigasyonum (arızalıydı bugün elime ulaştı) şaj aletleri
Asıl aletler koltuk altında
Yedek şamprel,pompa,tamir köprüğü,şambrel yamaları,300 lümen El fenerim, Anahtar takımları,tornavida takımları,pense,yan keski,ayarlı pense,yedek buji,ön far için yedek ampül,kask için lastik file,yedek zincir ve ön dişli,izole bant,sentil ,Yedek çakım,böcek ısırma ve sokmalarına karşı krem ve amerikan panço
Biraz daha büyük olsaydı birde çırak alıcaktım ama
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------
Teşekkür ederim Salih bey
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
Hep garip garip insanlar beni bulur zaten
Teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
Sağolun afer bey teveccühünüz,Edirneye bir kez gitmişliğim var oda üniversite sınavıydı ,onuda kazanamadıkya ):
Aslında çok sosyal birisi değilim ama birgün oraya yolum düşerse tanışıp çayınızı içmek isterim
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
Yarın nereye gitsem diye bakınırken gördüm yazınızı. Gerçekten çok güzel yollar ve resimler. Yarın nereye teker döneceği belli oldu sayenizde
Tekeriniz hep düz bassın...
valla buyuk zevkle okudum baktım fotograflara cok guzel ormandaki klube cok dıkkatımı cektı urperdım bu ara cok korku fılmı ızlıyomda oralarda hep boyle evler var
Teşekkür ederim,Yarın bende kısmet olursa daha uzağa en ücra köşelere gitmeyi düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------
Terkedilmiş yerleri gözlemlemeyi çok seviyorum,o klübede yol kenarı değil daha içeride kalıyor,ya orman işçileri yada köylülerin mahareti
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
Yusuf Ustaaaa
buralarda mı karşılaşacaktık
Demirciler den Gökhan ben.
Valla çok imrendim fotolara
Ya resimlerdeki sen değilsin, yada ikizin kadar daha doğrusu birebir benziyor benim dediğim kişiye.
Sağlık olsun benzettim demek ki. Kusura bakma.
Yok Gökhan benim şaka şaka
Hakikaten burada karşılaşmak varmış,motoru satmıştın ama görünüşe göre hala kurt var içeride,ne yaptın o kibrit kutusundan arabayı
Gökhan mı, şaka mı ))
Dedim adı Yusuf olacak, Üj bej olacak, şekil aynen bu kadar da benzemez diyordum ki şaka yapmışsın
Ben çok eskiden beri buralardayım. Yazmam ama takip ederim. 106 yı sattım, başka araba var. İş güç derken motordan uzak kaldık.
İnşallah yakın bir zamanda düşünüyorum.
Sen de iyisindir umarım. Yokluğunu arar oldum İstanbul da
İnşallah en kısa zamanda tekrar alırsın,Bende oradan ayrıldıktan sonra bu motoru aldım kendime 100 de 200 memnun kaldım diyebilirim
İstanbulda yaşadığım yılların sitresini atmaya çalışıyorum böylece
İş güç ise aynen devam meslek devam ediyor yani
Yarın kısmet olur ise bir gezi daha yapmayı düşünüyorum,o yüzden ben çıkmak zorundayım,tekrar görüşürüz bendende eskiymiş üyeliğin
Güzel bir gezi olmuş emeğinize sağlık kazasız belasız geziler diliyorum...
Guzel gezi olmus paylasim icin tesekkurler
Geçtiğimiz Pazar biz de senin rotana benzer bir rotada yol aldık bir arkadaşla.
Çorlu--Çerkezköy--Saray--Vize--Üsküp--Dupnissa mağarası--Dereköy--Kırklareli--Vize--Saray--Çerkezköy--Çorlu
Senin gibi stabilize yollara girmedik yalnız. Asfalttan yumuşak yumuşak Özellikle Üsküp' den mağaraya giden yolu ve sonrasında Dereköye giden yol çok zevkli. Tamamen yeşillikler içerisinde ve bol virajlı. Yol iki arabanın kıl payı geçebileceği genişlikte asfalt, çok bozuk değil. Şiddetle tavsiye ederim
Dupnissa mağarasını da ilk kez gördüm. Gerçekten görülmesi gereken bir yer miş. Yemeğimizi de Dereköy de bir alabalık çiftliği var giderken solda orada yedik. Lezzetliydi.
Paylaşımın iyi ki bana ilham vermiş de bu rotayı yapmışız.
Tekerin hep düz bassın...
Aşka düştüm ben de geldim
Güzel. Gezi. Inova güzel makina
Hocam harika olmuş gezi tebrik ederim.Bu arada yakıt tüketimi başlıbaşına bir efsane olmuş tebrikler.
Sizede teşekkürler Hüseyin bey
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------
Yolda karşılaşmadık Bende bu hafta :Üsküpü ten sonra armutvereni geçip dupnisaya doğru köprüye kadar ayni düzelgahı kullanmışız,Ben köprüden sonra sola dönerek iğneadaya arkadan dolaşmak istedim Birazdan fotoları paylaşıcam,Zaten o yolu kullanmaklada iyi etmişsiniz ,Pınarhisardan dupnisaya giden yol kapalıymış,Şaban Usta var forumda onunla karşılaşmamızda bana söyledi
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
Teşekkürler Hellas,bu motoru almakla iyi seçim yaptığımı düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------
Teşekkürler,çok memnunum yakıtından zaten bu nedenle bu motoru aldım,bozuk yollarda debriyaj derdi istop ettirme derdi yok,yakıt gezinin olup olmamasında önemli bir etken zaten
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)