muhatap almak derken ? senın ozellıgın nekı ?
muhatap almak derken ? senın ozellıgın nekı ?
tamam herkes ögrendi ne yapmiş oldugunu artik kamp dişındakiler heralde bulunmadıkları ortamla ilgili yorumda bulunmaz.Atilla bey gerekirse kendi burdan yazar ya da ne yaptigini soyleyen arkadaslara özelden yazabilir. herkese iyi günler...
Konunun kapatılması söz konusu olursa açtığınız diğer başlıklarda devam ederiz sorun değil.
Sorulan soruların cevapları hazır olana kadar hoşçakalınız.
---------- Post added at 12:50 ---------- Previous post was at 12:48 ----------
Sadece soruları gördük , cevapları hiçmi merak etmiyorsunuz ????
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
cevaplari tabiki bekleriz.kendisini savunacak seyleri tabiki yazabilir.konu kapatilirsa açtiginiz diger başliklarda devam ederiz nasil bir cümledir.alakasiz yerlerde yazmak adet midir ? ortalik kariştirma art niyet degil de nedir baska konus basliklarinda yazmak ?
Cevaplar geldi aşağıda bulabilirsiniz.
Facebook "Angaraj" Sayfasından alıntıdır.
1- kampa arabayla geleceğimi,birgün önceden söylemiştim.
2-geldiğimizde odun kesilmiş(üstelik canlı ağaç ki bu kampçıya yakışmaz) geç kaldığım için özür dileyip bari mangalı yakayım dedim.
3- işin ucundan tuttum mangal yaktım! bu arada diğerleri oturdu.işbirliği isteyen bendim.alışveriş yaparken kişisel almadım,herkes için poğaça herkes için et aldım.birlikte yemek için uğraştım.mangalın kampta ayıp olduğunu da yeni duydum.
4/5 -alkole bağlı maddelerden dolayı oğuzhandan özür dilerim sabah kendisi bunu bana söyleseydi oerda gönlünü almaua çalışırdım.trt muhabiri olması daha fazla ayıp edilmiş olması anlamına gelmiyor ayıpsa herkese aynı ayıp.
6-çalışır durumda motor yanımızdaki ufak olan çocuğun üişümemesi içindi.uzak biryere almayı düşünemedim özür dilerim.
7-sabah erken kalkıp hazırlığa başladım yine grup için başlamıştı hazırlık,ama baktım kalkan yok malzemenin bir kısmını tekrar su başına bıraktım kalkan arkadaşlar ile kahvaltımızı yaptık.Ankaraya dönmeliydim.
8/9 sohbetdir-hoşgeldin veya güle güle kısmını vicdanınıza bırakıyorum
10-çadırın içinden duyabileceğinizi gayette iyi biliyordum,ama bu zaten birikmişliği dile getirmemdi.
11-kamp parasını ödememen çıkışta topluca ödeneceği konusunda Gülnaz bana mesaj çekmişti.alandan ayrıldıktan sonra öğleden sonra kendisine benim ücretimi öde ben sana öderim şeklinde mesaj attım.Gülnaz'a sorulsun.
Atila bey yukarıda sorulan tüm sorulara açık yürekliliği ile cevap vermiş , hatalı olduğu konularda özür dilemekten de çekinmemiştir.
Saygılar
ücreti biz kamptan 5 kişi olarak ayrıldığımızda kişi başı aldılar...arabalarıda sormadılar...güdüle vardığımızıda atila benim ücreti öde dedi..bende bize seni sormadılar, kişi başı aldılar...demek ki unutmuşlar diye düşündüm...açıklaması bu..ki toptan alacaklardı bizden. öyle bişeyde olmadı...yani bu sorunun buraya yazılması olmadı..
maşallah bu arada herkes bu forumda..bazen böyle şeyler insanları canlandırıyor. Hayatın sıkıcılığından olsa gerek kuvvetmira bu dövüşme nereye varır mirim?
Atilla beyin yasina yakisir samimi cevabi icin tesekkur ederim. Sadece sunu belirtmek isterim.Agac canli degil devrilmis ve koku kopmus bir agacti iki ay once devrilmis bir agacti. Canli bir agaca dokunmak tabi ki bize yakismaz. Yas olmasi yagan yagmurdan dolayi islanmasindan kaunakliydi...
Nihayetinde olayimiz tatliya baglandi ise ben de kendi grubum adina kendisine yapilmis ve bilmedigim bir olumsuz hareket varsa ozur dilerim. Kampimiza gelen her arkadasin maksimum keyfi almasini isterdim. Boyle guzel bir konunun bu hale gelmesini tabi ki istemezdik ancak su andan sonra yasimiza basimiza ve motorculuk ortak paydamiza bakarak hareket edecegimize hepimiz adina inaniyorum.
Tum katilimcilara tesekkur ediyorum. Herkesin ayagina motoruna emegine saglik.
biliyodum tatlıya bağlanacağını Hürkan'ın hamağı benim!! demedi demeyin.. sonra bunun içinde döğüŞ olmasın
Hurkanda hamaktan iki tane var ama birini kabindan cikarmiyor eskimesin diye
MT Ankara ya da Angaraj ile Küçük cc ekibi bir araya gelip samimiyeti pekiştirmeli, te öteden beri devam eden şu soğukluğun silinmesinden yanayım artık.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
arkadaşlar bu küçük cc, büyük cc ayrımını kim yapıyor lütfen söyleyin. dikkatimi şu çekti foruma yeni üye olan ya da buluşmalara katılacak olan arkadaşlar şöyle diyor benim motor 150 cc aranıza kabul ederseniz gelmeyi isterim, benim motor 125 cc size ortalama süratiniz ne size yetişemem vs. abi bu grupta herkes hayabusa kullanmıyor. daha baştan küçük cc motorum var diye kendilerini geri çekiyorlar. aynı cinsten motorlar ister istemez bir grup oluşturuyor kendilerini bölüyorlar. ondan sonra büyük cc, küçük cc ayrımı oluşuyor. abi ötekileştirmeyin gözünüzü seveyim. racing motoru olan zaten otobana çıkar basar. grup gezilerinde nasıl 200-250 gidecek ki dağ bayır da. kendini bilen zaten gruba ayak uydurur basıp gidecek olan da gider ilerde bekler.
SEÇ kardesim bu konu yeterince tartisildi tatliya baglandi ayrim falan yok bu gezi ve kampin fotograflarinin paylasildigi bir konu v ebu yuzden guzel gecen bir kamp sonrasi tartisma yeri burasi degil. Bu kampimizda 600cc uzeri iki adet kardesimiz vardi. Bir ayrim bulunmuyor yani... ilgin icin tesekkur ederiz tanisma toplantilarimiza bekleriz
Ya yanlış anlaşılmasın da , illa insanlar fıtı fıtı bir araya gelecek, birbirleriyle samimi olacak diye de bir kavram olmamalı. Ezelden beri bir soğukluk olduğu doğru değil. Doğru olan zaten bizim takıldığımız grup yeterince kalabalık, insanlar sosyal ve özel hayatlarının yanında ancak 3-5 motorcu arkadaşıyla takılabilcek vakita ayırabiliyor. Diğer gruplara karşı olan mesafe bundan kaynaklanıyor. Hatta "diğer gruplar" kavramı bile garip bana ya neyse. O yüzden zorla da bir araya gelelim tanışalım, tatlılaşalım demek en azından ben de ters tepebilir
Gün gelir elbet yollarımız kesişir, o zaman tanışılır, sohbet muhabbet edilir yani
#sürenadam
durun ya hemen tatlıya bağlamayın..benim de sorularım, laflarım vardı
atilla abi de ayıp etmiş, adamlar inatla küçük cc diyip, 2 tane 600 cc yi zar zor içselleştirmişken birden 1600 cc ile ortama girmiş..üstelik alkollü...vay beaa
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)