Ankara Küçük CC 24-25 Ağustos Sorgun Göleti Kampı Fotoğrafları
Reklamlar
-
28 Ağustos 2013, 11:47
fabrisio adlı üyeden alıntı
Okan bey,
Ben ne kadar kapatalım desem de konuyu deşmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Bu yüzden sizinle tartışmayacağım. Siz tatilden döndüğünüz zaman buluşup, ister meslekleri !!! konuşarak çözeriz, ya da medeni insanlar gibi bir cafede oturup konuşuruz. Burası sanal ortam. Kimse kimseyi tanımıyor. Dolayısıyla tüm sorunlar bu samimiyetsizlikten doğuyor. Oturup konuşalım, tanışalım. Siz tartışmada hemen mesleğinizi ileri sürdünüz. Mesleğinizde başarılar dilerim. Ama ben de boş bir adam değilim, bilesiniz. Bu tür meseleleri çay kahve eşliğinde çözmek daha mantıklı. Böylelikle herkes birbirinin nasıl insanlar olduğunu daha iyi anlar. Eminim "yahu ben bu insanlarla nasıl oldu da tartıştım" diyeceksiniz. Toplantımıza da dileyen herkes gelsin.
Belli ki bu iki grup arasındaki insanlar birbirlerini görüp, tanışmadıkça bu sürtüşme uzayıp gidecek. Burası sanal ortam. Herkes birbirine giydiriyor. Yahu bu mu motorculuk?
Seçkin geri dön ve yazılanları tekrar oku !!!!
-Meslekleri karıştıran bizzat sensin "mesleğiniz istihbaratçılık" mı diye sorarak konuyu oraya taşıyanda sensin.
-Olayı "meslekleri !!! konuşarak" çözme ortamına da çeken sensin.
yaptığın ahlaksızlığı örtme çabası içinde kaba saba konuşarak sinirlerimi de geren sensin.
Şimdi herşeyi unutmuş utanmadan "bey" falan diye hitab ederek ortamı gevşetmeye uğraşıyorsun.
Abin yaşındaki adama attığın çamurları temizleyip özür dilettirmeden seni rahat bırakacağımı düşünme sakın.
Mesleğimi sorarsan " İNSAN " lara motosiklet sürmeyi öğretiyorum.
Ara sırada da senin gibilere "Motosiklet Felsefesi" hakkında ücretsiz ders veriyorum.
Öğreneceğin çok şey olduğundan emin olabilirsin , Ankaraya döndüğümde derslere başlarız kısmetse.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Reklamlar
-
28 Ağustos 2013, 12:00
arkadaşlar bir konu tartışılır, görüşler farklı olabilir,yanlış anlaşılmalar olabilir vs.vs bazıları gruba yeni katıldı, bazıları çok eski ama üzücü olan şu ki, bu yazışmalar esnasında gayet net ortaya çıkmış durumda, üslubun bozulması hakarete varan sözler söylenmesi, karşımdaki kimdir, yaşca benden büyük mü? bakmadan lafın sözün nereye gittigini bilmeden yazmış durmuş. yapmayın arkadaşlar. bu kadar gerilmeye gerek yok. seçkin arkadaş keşke üstü kapalı yazmasaydın can sıkan nokta bu oldu. sen de tanıdıgın bir arkadaşın'ın hakkında, başka biri ithamda bulunulsa aynı tepkiyi verirsin. kimse kimsenin yalakası değil kalafatoğlu klavye erkekligi yapmayın. açıklama yapılır, atila bey de gereksiz alınganlık yaptı ise öyle kalır bize de kendisine abi büyütmüşsün de deriz. bizler olumlu, yapıcı, barıştırıcı olmalıyız ara bozucu gaza getiren gruplaşmaya yönelik sözler etmemeliyiz. saygıyı bozmadan tartışalım.saygılar.
-
28 Ağustos 2013, 12:10
Okan, yalancı dedin, birşey demedim. Ahlaksız dedin, yine birşey demeyeceğim. Dört gözle ankaraya dönmeni bekliyorum.
-
28 Ağustos 2013, 12:25
-
28 Ağustos 2013, 12:29
fabrısıo ankaraya dönmesını nıye beklıyorsun onu anlamadım ? eger bırı lazımsa senle aynı semtteyız !! daha dün motora bınmeye basladınız herkesın saygı duydugu hocamız dedıgı bır adama bunlar nasıl konusmalar...
-
28 Ağustos 2013, 12:55
Lütfen sakin olalım sizlerden rica ediyorum.
-
28 Ağustos 2013, 12:59
Wozy adlı üyeden alıntı
Lütfen sakin olalım sizlerden rica ediyorum.
kardes konu aslında cok basıt...atılla abı konunun muhatabı olarak orda olanların sebebını sordu cvp alamadı...burdada o uye olmadıgı ıcın sorma ıhtıyacı duyanlar olmus...o zaman neden atılla abıye net bır yanıt verılıp sen söyle yaptın denmıyor ? bu kadar uzattırılıyor
-
28 Ağustos 2013, 13:01
döyüş mü var?
yettim yiğitler!
-
28 Ağustos 2013, 13:12
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
Beni güldürdün Allah da hep seni güldürsün Fatih başkan
-
28 Ağustos 2013, 13:14
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
ben senı pehlıvan bılıyodum mohıkan cıktın :D
-
28 Ağustos 2013, 13:16
o kadar zamandır bu gruba katılıyorum kimsenin kimseye bir saygısızlığı olmamistir.herkes birbirine saygı duymuştur.Sadece motorsiklet gezilerinde değil normal hayatta da dostluk kurduğumuz bulustuğumuz kişileri iyi tanidiğımı düsunuyorum.Ancak o kamp ortaminda bulunmayan taniyip bilmeden konusan arkadaşlarin olaya dahil olmasi , durumdan rahatsiz olan Atilla bey in rahatsızligini burada dile getirmeyip aracı kullanması durumu buraya kadar getirdi sanırım.Atilla bey kendini savunabilecek yaştadır.Ben ne yapmişım da bana böyle şeyler soyleyebiliyorsunuz diye kendisi sorabilir.
-
28 Ağustos 2013, 13:19
eu06 adlı üyeden alıntı
o kadar zamandır bu gruba katılıyorum kimsenin kimseye bir saygısızlığı olmamistir.herkes birbirine saygı duymuştur.Sadece motorsiklet gezilerinde değil normal hayatta da dostluk kurduğumuz bulustuğumuz kişileri iyi tanidiğımı düsunuyorum.Ancak o kamp ortaminda bulunmayan taniyip bilmeden konusan arkadaşlarin olaya dahil olmasi , durumdan rahatsiz olan Atilla bey in rahatsızligini burada dile getirmeyip aracı kullanması durumu buraya kadar getirdi sanırım.Atilla bey kendini savunabilecek yaştadır.Ben ne yapmişım da bana böyle şeyler soyleyebiliyorsunuz diye kendisi sorabilir.
o zaman ıyı okumamıssınız konuyu....sımdı yazacaklarım daha oncede yazıldı buraya..... atılla abı mt uyesı degıl o yuzden faceden yazdı kamp yerınde bulunan arkadaslar soylemek ıstemıyoruz falan fılan dedı gecıstırdı....butun fotolar cıkmıs ama sızınkıne teknık bısıler olmus dendı...... ordan cvp alamayınca bırcok sevenınden bırkacı cvp almak ıstemıs.... yeterınce acık olmustur umarım.
-
28 Ağustos 2013, 13:21
-
28 Ağustos 2013, 13:23
üye olmak zor değil... arkadaşlarının cevapları almak isterken ki üslubu değişık.
-
28 Ağustos 2013, 13:25
eu06 adlı üyeden alıntı
üye olmak zor değil... arkadaşlarının cevapları almak isterken ki üslubu değişık.
gayet net anlatmıstım..facebook ıle buranın farkı yok ordada aynı kısıler cvp verdı zaten!! ankaraya dönmenı beklıyorum dıyen arkadasların uslubu mukemmel :D
-
28 Ağustos 2013, 13:32
Arkadaslar hastanedeyim telefondan giriyorum. zorla yazdirdiniz cok bilmisliginize ve tahrik kabiliyetinize doymayin. Madem atilla bey burada degil su sorularimizi kendisine iletiniz lutfen...
1- Motosiklet kampi adi altinda organize edilen bir erkinlige kendisi neden binek arabasi ve sifir kamp malzemesi ile katilmis?
2-Aksamustu biz ates yakmak icin yuz metre mesafeden odun tasirken diger arkadaslar da cali cirpi toplarken neden kendisi masada oturup demlenmeyi tercih etmis. Neden diger yasi buyuk abilerimiz selim abi ve oguzhan abi her isin ucundan tutarken yerinden kalkmamayi yeglemis.
3-Bizler her kampimizdaki gibi ates yakip kozunde hem isinmak hem de etimizi pisirmek icin ugrasirken atesle neden masa basinda arabanin bagajinda getirilen mangal ile piknikci usulu et pisirmeye baslanmis
4-Kendisi neden oguzhan abimize masada alkolun de etkisiyle "masada bayan var saygisizlik yapmayin" diye atarlanmis?
5-Aksam sahile giderken kac kere alkolun etkisiyle yere dusmus ve yan kampcilardan gelen nazik davete "biz gelemeyiz atesi siz buraya getirin" diye neden cevap vermis? Yan kampcilar trt spor spikerleriydi bu arada...
6- cadir ve uyku tulumu vs getirmedigi icin kamp alaninin icerisine park ettigi arabasinin icinde motoru calisir vaziyette neden yatmis ve sabaha kadar suren motor sesi yuzunden bir cok arkadasimizi uykusuz birakmis
7-Sabah neden toplu kahvaltiyi beklemek yerine arabasinjn bagajinda getirdigi semaverle cay yapip kendi kahvaltisini kendisi gruba istirak etmeden yapmis ve neden uyanan arkadaslarimiza buyrun bir bardak cay icin deme nezaketinde bulunmamis.
8-Bu surec boyunca kendisi asla dislanmamis gayet sohbet vs edilmistir. Kopekler avcilik vb konularda kamp sandalyelerinde bir saate yakin ikili ve keyifli sohbet etmedik mi? Bu mu dislamak?
9-Geldiginde kendisine hosgeldin denmedigini giderken hoscakal denmedigini iddia halen edecek birisi var mi? Varsa yaniliyordur.
10- Pazar sabah cadirlarin icinden duyamayacagimizi dusunerek "guya bunlar manti vs yapiyordu bunlardan bi s.k olmaz" diye arkadasina serzeniste bulunmamis midir?
11- kamp alanindan ayrilirken kapidaki gorevliye neden kamp ucretini vermeyip bizimkini motorcular odeyecek demistir?
Bu konuda artik kimsenin yazmamasini ve problemini israrla burda cozmek istediginiz arkadasin bekledigimiz cevaplari vermesini rica ediyorum. Kimseyi rencide etmemek ve sanal ortama problemleri tasimamak adina cok sustum ancak cok bilmislik yapip bulunmadigi ortam hakkinda firsattan istifade konusup duran arkadaslarim tekrarliyorum amaciniza ulaasamayacaksiniz harika bir kampti ve bundan sonrakiler de oyle olacak.
-
28 Ağustos 2013, 13:35
eu06 adlı üyeden alıntı
Atila bey MT ye üye olmak istemiyor , ilgili kişilerinde üye olduğu facebook gurubunda bütün nezaketi ile kimseyi kırmamaya çalışarak konuyu muhataplarından sordu ama aldığı cevap aynen buradaki gibi seviyesiz ve yetersizdi.
Hatta bu seviyesiz mesajları "üslup" konusunda uyaran gurup başkanımız Hüseyin Birinciyi tehdit etmeye kadar işi çirkinleştirdi bu arkadaşlar. ,
-
28 Ağustos 2013, 13:35
sebepsiz yere kimseye birşey denmez yada yapilmaz sebepsiz yere diyelim bu kişi niye atilla bey olsun niye başkası deyil.ki bu etkinlikte bulunan arkadaşların kimseyi dışlayacağını düşünmüyorum.Gereksiz bir alınganlık olmuş.bizim etkinliklerimizde kim neyden rahatsiz olmuş ise yüz yüze konusulur olay orda halledilir.herkes etkinlik ortaminda rahatsiz oldugu durumu olay yerinde yüz yüze konusur.hic bir arkadasimin etkinlik bittikten sonra rahatsizligini sonradan dile getirdigini gormedim...
-
28 Ağustos 2013, 13:36
su bılmıslık lafını ıade edıyorum yıne tartısma yetenegınıze verıyorum .D ama dıger soruları sorman ıyı olmus bak sonunda eger bır sorun varsa herkesın anlama atılla abınınde gerekırse savunma hakkı dogdu....bunu bastan yapabılırdınız gerekıyorsa oda cevaplıyabılırdı..
-
28 Ağustos 2013, 13:41
Konuyu zorlaya zorlaya buralara taşıdınız , konunun kapatılması için admin e mesaj atıcam, zaten amacınız oydu başardınız... Şu halinize bi baakın koca koca adamlar seviye yerlerde birbirlerine tehditler, lafı alıp biyerden biryere taşımalar,birilerinin avukatlığına soyunmalar,guruplaşmalar,yok bir kaç kişinin bu amaçlar içinde oldugunu ve konuyu bu nedenlerle buraya taşıdığını başta belirttim ve zaten bunu bütün herkeste fark etti ama okadar uyarıma rağmen bizim gurupta halen sizi muhatap alıp cevap vermeye başladı.
Burdan benim gezilerimi yaptığım gurupta dahil,herkese söylüyorum, bu insanları karşınıza muhattap alacak kadar değer veriyorsanız , alın konunuzda sohbetinizde gezinizde sizin olsun.Bu konun birtek bir artısı oldu bende bundan sonra katılımcılara daha cok dikkat edicem...Bu konunun kapatılmasında emeği geçen tum motorculara teşekürler..AFERİN...
Zenginlik nekadar cok seyin olduguyla değil, nekadar az seye ihtiyaç duydugunla ölçülür.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)