Ankara Küçük CC 24-25 Ağustos Sorgun Göleti Kampı Fotoğrafları
Reklamlar
-
29 Ağustos 2013, 00:56
Sakın Umut Hayatımda çektiğim en berbat halaydı...ben normalde halayı halay gibi çekerdim
Reklamlar
-
29 Ağustos 2013, 01:05
Aptallık En Büyük Günahtır !
-
29 Ağustos 2013, 01:16
forevermore adlı üyeden alıntı
Tamam
Aslında o kadar da fena durmuyor
Bir dahaki bir araya gelişimizde izlemelisin ama bence
bak bu olur..
-
29 Ağustos 2013, 15:35
Allah muhabbetinizi artırsın.
Ekip iyi, mekan güzel daha ne olsun.
Bu güzellikleri tekrarlamanız dileğiyle sağlıcakla kalınız.
.
-
29 Ağustos 2013, 16:05
serdar23_Bilgem adlı üyeden alıntı
Allah muhabbetinizi artırsın.
Ekip iyi, mekan güzel daha ne olsun.
Bu güzellikleri tekrarlamanız dileğiyle sağlıcakla kalınız.
.
selamlar. siz elazığdan mısınız? ben elazığdan A2 ehliyetimi almıştım. pratik sınavımda ki bey sizden bahsetmişti. bilgem kolejlerinden bahsetmişti...
-
29 Ağustos 2013, 22:55
erro adlı üyeden alıntı
tavisyen için okan hoca sana müteşekkirdir şu anda...adam atilla abiden öğrensin, ee sonra...bu ithamları okuyan kişi de atilla denen kişi forumda yazılamayacak derecede kötü şeyler yapmış biri olarak mı kalsın dışardakiler için...bu mudur çözüm yolun
Hürkan Abi, çağrına bu mesajımdan sonra uymak istedim.
Bu adam -siz öyle dediniz diye yazdım- ısrarla sormuş olay nedir diye, o sözler üzere verilmiş tavsiyedir. atilla Bey'in de facebook sayfasında verdiği cevaplarda da belirttiği gibi vicdan meselesidir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------
MuZiP_06 adlı üyeden alıntı
Konuyu zorlaya zorlaya buralara taşıdınız , konunun kapatılması için admin e mesaj atıcam, zaten amacınız oydu başardınız... Şu halinize bi baakın koca koca adamlar seviye yerlerde birbirlerine tehditler, lafı alıp biyerden biryere taşımalar,birilerinin avukatlığına soyunmalar,guruplaşmalar,yok bir kaç kişinin bu amaçlar içinde oldugunu ve konuyu bu nedenlerle buraya taşıdığını başta belirttim ve zaten bunu bütün herkeste fark etti ama okadar uyarıma rağmen bizim gurupta halen sizi muhatap alıp cevap vermeye başladı.
Burdan benim gezilerimi yaptığım gurupta dahil,herkese söylüyorum, bu insanları karşınıza muhattap alacak kadar değer veriyorsanız , alın konunuzda sohbetinizde gezinizde sizin olsun.Bu konun birtek bir artısı oldu bende bundan sonra katılımcılara daha cok dikkat edicem...Bu konunun kapatılmasında emeği geçen tum motorculara teşekürler..AFERİN...
"Karakter sayısı"
image is nothing without power, power is nothing without control.
-
30 Ağustos 2013, 01:56
Gaza gelip 7 sayfayı okudum
-
30 Ağustos 2013, 03:35
Arkadaşlar 6 eylül bir grup, 7 eylül diğer bir grup olarak Bolu Akçakoca'ya kampa gidiyoruz. İş durumu rahat olanlar cuma , olmayanlar cuma çıkabilirler ama dönüş toıplu ve pazar günü olacaktır. Konuyu açtım onaylandıktan sonra oradan devam ederiz yeni kampımızla ilgilli mesajlarımıza.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)