çok fazla gereksiz laf sokmalar olduğu müddetçe cc ler tavan yapsada insanlığın gramajı düşüyor ..
çok fazla gereksiz laf sokmalar olduğu müddetçe cc ler tavan yapsada insanlığın gramajı düşüyor ..
Ya ne bileyim insan bence klavye başında iken daha zor anlaşılır bi hale geliyor. Belki yüz yüze bi ortamda söylemeyeceği şeyi dört duvar arasında yazıp geçiveriyor bilmiyorum abi gerek yok yani, Okan Abiyi biliyorum, Atilla Abiyi az çok biliyorum mekanına gitmişliğim var, Seçkin Abi keza tanıdık ettik ve diğerleri... Madem kasıt yok ortada kırılan dökülen bişey akan tek damla kan yok çözülebilir bi mevzu, Ankara'da altı üstü bi forumuz ve bu şehir için görece kalabalığız sanal/gerçek yüz yüze bakılacak sonuçta, kötü söz çıkmış alınganlık olmuş mevzu çeşitli sebeplerden uzamış eyvallah da tamam yani yeter bence gerek yok, burada kötü bi insan olduğuna inanmıyorum ben.
Demek kazara birisi bıçakla parmağını kesse olayı kan davasına dönüştüreceksin
Şaka bir yana, benim de demek istediğim kötü kimse yoktur burada, yanlış yapan varsa vardır. Umarım farkına varmıştır.
Atila abiyi zaten yakınen tanıyorum, hakkında konuşmaya gerek bile görmüyorum. Benim için haklı bile olsa gözümde kimseye kızmayacağım burada. Çünkü zaten olayın içindeki kişi (Atila abi) kendince olayı halletti. Gerekli cevabını verdi, olayı kapattı.
Ha erhanın cevaplanması gereken sorualrı var, onları bilemem işte
Diğer arkadaşları tanımıyorum zaten, haklarında konuşmak istemiyorum.
Durum vaziyet bu bendeki. Genel olarak aynı kanıdayız seninle sanırım
#sürenadam
Ya tabi abi ben bi kere forumda rastladım sora gittim, epey vakit geçti üzerinden hatırladığım isimler, Abiler(Yunus+Bülent+Okan+Erhan) ve adını anımsayamadığım ama görsem tanıyacağım kişiler vardı, Okan abi bi V-Strom ile gelmiş idi babam yaşında koca adam pişirip alayımızı beslemişti, e öbür tarafta bu grup ile kamp yapmışlığım var 125 cc bir grup tamam belki başlık biraz seperatör gibi ama sallamadım kendi motorumla da katıldım keza yine çok çok iyi abiler insanlar tanıdım Hürkan Abi, Umut başkanım vs... ve Mogan ekibi.
Lan diyom bişey yoktur burda büyütecek nolabilir yani ya da ben mi çok sevimliyim polyannayım anlamadım gitti
: ))))))))))))))))) töbe töbeee tanımasam.. uyuz olacam harbi
Arkadaşlar bu haftasonu değil gelecek haftasonu yedigöller veya bolu akçakoca kampı planlıyoruz. Konuyu yarın akşam detaylandırıp açarız sanırım Hazırlıklar başlasın yavaştan :D
haziran ayında arabayla gitmiştik...ankara gidişi için 2 yol var ( aslında 3 ama üçüncüsü düzce üzeri çok uzatıyo)..mengen üzeri ve bolu üzeri..bize mengen yolunun kötü olduğunu boludan gitmemiz söylendi...boludan giderken yolun kapalı olduğu uyarılarına rağmen devam ettik..mal mısın demeyin gelen bi kamyon gidebileceğimiz söyledi...yol kapalıdır tabelasında alternatif olarak mengen ve düzce üzerinden gidişi öneriyodu..neyse devam ettik ve başka bir kamyon ordan geldiğini taş yığdığını belirtmesi üzerine ara yollardan düzce üzerine saptık ki hayatımızın hatsaıydı...3 saat orman yolundan tomruk çeken kamyonların gittiği yoldan gittik...toz toprak o kadar ki ağzımda bile tozları hissediyodum...hasılı bi şekilde akşam 5 de vardık...
orda motorcularla konuştum bizim vazgeçtiğimiz yoldan geldiklerini ama berbat olduğunu söylediler...motorlar vstrom ve muadilleri...
giderken mengen yolunu kullandık nispeten daha düzgün ama toprak, yer yer taşlık...bi çok motor zorlanır ve yorar...hele artçılı tam bir macera olur...ama gidilecekse mengen yolunu kullanın...
gitmeden önce milli parkı arayıp yollar hakkında bilgi alın...
yedigöllerde sadece turkcell çekiyo...biz en son saat 1 civarı hatunlarla falan konuşup şaka yollu ormanda kaybolduğumuzu söyledik...sonra 3 saat falan iletişim kopunca orda da arayamadık, ankara da küçük çaplı bir kriz olmuş, kimse de turkcell yoktu ama nihai olarak birinden rica ettik aradık kamp alanında...
özetle hangi yolu kullanırsanız kullanın yedigöller yolunda çok zaman kaybedebilirsiniz...40-50 km toprak yol var...arabayla 20 km hızla gidildiği için git git bitmiyo...gece kamp yapan az ama gündüz kalabalık oluyo...
Yedigöllere kamp için değil de gezme amaçlı gitmiştim günübirlik. Bunun üzerinden de yaklaşık 10 yıl geçti, demek ki o zaman neyse şimdi de o. Dolayısıyla yolun yorucu olacağını göz önünde bulundurularak sanırım zaman hesaplaması ona göre yapılmalı. Böyle doğal bir güzelliğin yolu neden halen böyle diye düşünmüyor değilim, ama bir yandan da yurdum insanı nereye kolay ulaşırsa olayı talan ediyor, bu mantıkla bakarsak da güzelliğinin korunmasında pay sahibi olmuş olabilir bu durum...
Önerileriniz için teşekkürler, eğer yedigöllere karar verilirse tavsiyeler dikkate alınacaktır ;)
Atila Bey'in selamları var..'' Yedigöllere motorla gitmesinler, burunlarından gelir, benimle olduğundan daha fazla ) şaka bir yana memleketim iyi bilirim, sıkıntı yaşarlar''... aynen ilet dedi bende ilettim)))
Hepinize merhabalar,
Gruptan kimseyi tanımadan ve gruptan saatler sonra yola çıkarak geİye iştirak ettim.Yaklaşık 20 yıldır motorsiklet kullanıyorum,2 defa 4.000 km lik uzun yol deneyimim var ve yol esnasında 120 km süratle bir köpege çarpmama ve eğilen ön aksamıma rağmen kamp alanında muhteşem bir 24 saat geçirdim.
Öncelikle belirtmeliyim;burada tanıdığım tüm arkadaşlar benim için arkadaşım artık,
Var olsunlar.
İnsandır,hata yapar,anlaşamayabilir,kırılır...
Ama bu ortamda olan burada aranmızda kalmalıdır,
Konuşulacaksa da biz kendi içimizde her zaman gerekirse özür dilemeyide bilerek anlaşırız.
Bu memlekette inancımı çok kaybettiren bir şey,herkesin birbirine saldırmaya hazır olması.Bu grup birlikte bir mutluluğu yarattı,ve ben ortağı olmaktan çok gurur duyuyorum inanın.Tartışdığınız konuyu yok,aranızda kullanılan kelimeleri sarf edilmemiş sayalım lütfen.
Sadece belirtmek isterim ki,
Atilla beyin facebook da paylaşmış olması doğru değil,
Bizim resimlerini koymamamızda,
Bizde kalsın demekte,ben yılların motorcusuyum demekte.
Her tarafının birbirini kırdığı bu konuyu silin mümkünse duvarımızdan..
Ben bu grubun kendi arasındaki seviyeli dialogu nedeniyle hiç kimseyi tanımadığım halde tereddütsüz katıldım ve iyiki katılmışım derken sıfor tereddüt taşıyorum.
Kursağımızda bırakmayın ne olu.
Sevgilerimle.
Seyhun
Arkadaslad konu tartisildi ve tatliya baglandi. Tekrar tekrar ayni seyleri acarak tartismayi devam ettirmeyin. Su anda odaklanmamiz gereken iki hafta sonraki kamp etkinligimiz bu arada seyhun biz de seninle tanismaktan ve gecirilen zamandan oldukca memnun kaldik kardesim. Koftelerin tadi damagimizda
Yoğun istek üzerine Atilla beyin de yer aldığı bazı kareler. Kalite için üzgünüm zira çoğu kamerası çok da iyi olmayan bir telefon çekimi... Fotoğraf makinesi o ara diğer masadaydı.
Sanırım herkes biraz da olsa eğlenmiş. Diğer kampta daha eğlenceli dakikaları herkesin geçirmesi ümidiyle...
(Gülnaz abla süper videolar da var ama hatırın için koymuyorum )
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)