Beni hatırladınız mı hocam : )
Süper gezmişsiniz keyifle okudum : )
Beni hatırladınız mı hocam : )
Süper gezmişsiniz keyifle okudum : )
Celil hocam senin gezilerini gördükçe hakkını veremiyorum diye kendi motosikletimi benzin döküp yakasım geliyor.
Yine çok güzel bir gezi, çok güzel bir anlatımla.
Yeni motosikletin de hayırlı olsun.
oldum olası hastasıyım şu vfr'nin motor gibi motor VFR
ev fiyatları konusuna gelince espri hoş fakat farklı iki tip ev sözkonusu orada
Birisi bahçe motifli ahşap ev diğeri düz..
sen iyi bir gezginsin, iyi yerleri geziyor ve bizimle paylaşıyorsun teşekkürler.ama keşke enduro motordan vazgeçmeseydin,benim cbf150 motorum var,ilk fırsatta eğer motorumu değiştirirsem enduro alacağım.saygılar...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Diğer paylaştığın geziler gibi bu gezi yazında harika olmuş...
Kazasız belasız nice gezilere
Teşekkür ederim hocam insallah birgün görüşecegiz festivale gelecektim ama üst üste 2 defa iş kazası geçirdim tam iyileştim derken alkollü bir genç motora arkadan çarptı yen yeni kendimi toparlıyorum en kısa zmandı insallah görüşmek üzere
tesekkurler yorum ıcın
hocam dogru yol bmw dir desem en keyıf aldıgım motor bmw f 650 dakar keyfı gıdısı rahatlıgı ınsallah hedefım f 800 alıp dunyada bırlkı yapmak motorsıkletle umre yapmak
asıl ben tesekkurederım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------
estafururllah hocam zamanınız olsa benden guzellerını yapacagınıza emınım
yola çıkınca hersey kendılıgınden oluyor ne demiş atalarımız
Su akar yolunu bulur... siz yola çıkın gerısi kendılıgınden olur
VFR güzelde benlık motor degıl
safranboluda sız nasıl ıstersenız ısteyın 3 lıra yınede
Mesut bey burada racıng motor almayana motorcu demıyorlar
birde annem ütülü pantolonunu giyde biraz kafelerde kız tavla evde kaldın dagda bayırda dolaşmaktan deyince aldık işte
işin şakası temiz motor bulunca bir arkadaşındı makule verince aldım hocam en kısa zamanda ya bmw f 800 yada yamaha 660 tenere var planlarımda
tesekkur ederım tum motorcu arkadaslara ınsallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------
hatırlamaz olurmuyum keske çarşı meyddanda bekleseydın korna çaldım ama durmadın tekrar gorusmek uzere ...
Celil özdemir
https://www.facebook.com/groups/285722234932863/?fref=ts
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)