Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Denizli ekibi, Denizli'den Saklıkent' e 8 Motor Top Km 424

REKLAM ALANI
    ramcixx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 - cbr250 - cbf1000 - f650gs - cbf600
    Denizli' Petrol'dn hareket etmeden önce son hazırlıklar...

Haydi Bismillah deyip çıkıyoruz...

Serinhisara yaklaştığımızda bir telefon aldık. 4 arkadaş daha yoldaymış. Biraz da onları bekledik.

ve geldiler... (Fazer, Skygo, Mct 250, Cruiser)

Şimdi ekip, tamam.

Tuncay abimizin INAZUMA'sı.

Yorulduk... Biraz mola verdik, beraberinde küçük bir muhabbet...

Benzin istasyonunda ihtiyaç molası verirken bir toplu fotoğraf çekilelim dedik

Mesut Arkadaşımızın alt vites değiştirme kolunun vidası gevşemiş. Yol kenarında biraz uğraştılar ve sonunda halledildikten sonra yola devam ettik.

Bunlarda meraklı çocuklar, biz Mesutu beklerken onlarda motorlarımızı inceleme fırsatı buldular.

Arkadaşlar, Anayol üzerinden Saklıkent yoluna girdikten sonra sağlı sollu bir sürü köy kahvaltısı, saçta kavurma v.s çeşit yemek mönüleriyle bir çok küçük işletme var.
    Buraya gelmek isterseniz mutlaka burada bir köy kahvaltısı yapmanızı tavsiye ederim. Biz 8 kişi herşeyi içinde 50 tl ödedik. O da kişi başı 7,5 tl yapıyor. Bence hiçbirşey...Buyrun resimler...

... ve nihayetinde Saklıkent' e gelmiş bulunmaktayız.

Burası'da kanyondan çıktıktan sonra az ileride yine birden çok Balık Restorantlarından birtanesi. Akıntı kenarında bir işletme. gayet hoş. Minderli Tahta masalı bir yer.
    Biraz yorulduğumuzdan dolayı yerde oturmak biraz da olsa bizi dinlendirdi.

Bazı arkadaşlarımız Balık yemediği için köfte söylediler. Köfte tabağı ; domates, salata, pilav, ve 4 adet köfte ile 17 TL. Balık içinse aynı şey söz konusu değil.
    Balık çeşitleri var tabi ki, ben alabalık tercih ettim. Balığı güzel pişirmişler, pamuk gibi yumuşacık olmuş eti. Balık tabağında pilav yok haliyle pilavın yerine patates kızartması var.

Bu da benim düldül

Motorumun zincirini yağladım. Ne zamandır yağlamamıştım... çift ayak olmayınca da arkadaşdan yardım aldım haliyle.

artık dönüyoruz... Söğüt'den sonra güzel virajlar var. Yalnız dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Yol çalışmasının olduğu yerlerde var.

Hava kapanınca hafif çiselemeye başladı, montlarımızı giymek için mola verdik.

Yaklaşık 100 km kadar yol gittikten sonra çay içmek için petrole girdiğimizde yerlerin ıslak olduğunu farkettik. Biz gelmeden o bölgeye yağmış geçmiş. Allaha şükür yakalanmadık.

Akşam vakti 6 gibi çıktık akşama kaldık karanlıkta da grup sürüşü bir başka. Özelliklede önde ki öncünün Tek ve fermuar düzenini uygulamasıda işin sosu oldu.

Herkese hayırlı günler güvenli sürüşler...
    dockerengin, [Turan], kakare ve 9 diğerleri bunu beğendiler..
    - - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Güzel gezi olmuş. Paylaşım için teşekkürler

dockerengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 > CBF150 > CRF250L > XZ250R 4V > ?
    Tekerinize sağlık keyifli gezi olmuş.

Motosikleti
    Sağolun arkadaşlar...

Motosikleti
    drifti sattık yenisini arıyoruz
    çok guzel olmuş tbrkler

hasanaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 170
    arkadaşlar mükemmel bir gezi olmuş ben benim çin çan kanuniye güvenemiyorum galibabir gün sizinle bende geziye katılacağım
    inşallah denizlide sizlerle karşılaşırız toplanma gününüzde muhakkak tanışmaya geleceğim

memduhb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM WOLF 250 (2014 mavi)
    güzel bi gezi olmuş tebrıkler saklıkent gerçektende harıka bı yerdır bundan 3 yıl önce bende gıtmıstım.

raven71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda xl 200
    güzel ve keyifli bir gezi gibi görünüyor.

gökhan70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Borelli Ledow 250
    Şu beyaz nakedin markası neymiş ya çözemedim :/

ScaLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran CBS 150 Balancer 13' 7000km

paylaşım çok güzel olmuş.phantom uzun yolda herhangi bir sıkıntı çıkardı mı?benimde phantomum var ama 100km nin üzernde denemedim hiç.biraz bilgi alabilir miyim sahibinden?

2020 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200RT
    arkadaşlar çok güzel fotoğraflar, paylaşım için teşekkürler. aynı gün ben de tek başıma Denizli - Saklıkent- Fethiye Merkez - Denizli turu yaptım. Siz yol kenarında dururken selamlaşıp geçmiştim sizi. Daha sonra benzin alıp devam ettiğimde ekibinizle tekrar karşılaştım. Fermuar formunda çok güzel sürüş yapıyordunuz. Sıcaktan bunalıp bir an önce Saklıkent'e ulaşmak istediğim için aceleci davranıp sizi geçtim Saklıkent yolunda kahvaltı için durduğunuz için siz Saklıkent'e geldiğinizde ben ayrılıyordum. Oradan Fethiye Merkez'e geçip Denizli'ye döndüm. Söğüt tarafında 1 saat kadar aşırı sağanak yağmur altında devam ettim yola. Sizin şansınıza siz geçerken yağmur durmuş sanırım. Bir gün önce de Isparta Eğirdir gölüne gitmiştim, orayı da tavsiye ederim gitmediyseniz.

Motosikleti
    Yamaha Süper Tenere XT1200ZE & SYM Joyride 300
    güzel gezi, ben de denizlideyim ama benim motor sizinkiyle kaşık atamaz o yüzden şimdilik yalnız takılıp iç geçirerek resimlerinize bakabiliyorum.

Motosikleti
    Alıntı mardin47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    paylaşım çok güzel olmuş.phantom uzun yolda herhangi bir sıkıntı çıkardı mı?benimde phantomum var ama 100km nin üzernde denemedim hiç.biraz bilgi alabilir miyim sahibinden?
    Kardeşim sahibi bizim Murat ÇİÇEK abi. Kendsinden yol boyunca şunları duydum. Bazen hzımız 100 110 u buluyordu. Murat abi 80-90 ı geçemiyorum birde çok zıplıyor amortisör konforu rahatsız ediyor demişti. 100 km hızda sabir sanırım gidemiyor. Çünkü zaman zaman dikizden baktığımda kaybolduğunu görüyordum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------

Alıntı 2020 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar çok güzel fotoğraflar, paylaşım için teşekkürler. aynı gün ben de tek başıma Denizli - Saklıkent- Fethiye Merkez - Denizli turu yaptım. Siz yol kenarında dururken selamlaşıp geçmiştim sizi. Daha sonra benzin alıp devam ettiğimde ekibinizle tekrar karşılaştım. Fermuar formunda çok güzel sürüş yapıyordunuz. Sıcaktan bunalıp bir an önce Saklıkent'e ulaşmak istediğim için aceleci davranıp sizi geçtim Saklıkent yolunda kahvaltı için durduğunuz için siz Saklıkent'e geldiğinizde ben ayrılıyordum. Oradan Fethiye Merkez'e geçip Denizli'ye döndüm. Söğüt tarafında 1 saat kadar aşırı sağanak yağmur altında devam ettim yola. Sizin şansınıza siz geçerken yağmur durmuş sanırım. Bir gün önce de Isparta Eğirdir gölüne gitmiştim, orayı da tavsiye ederim gitmediyseniz.
    Evet abi seni gördüğümüzü hatırlıyorum. İnş. tekrar yollarda rast geliriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:00 ----------

kardeşim bizim grupda 125'lik motoru olan arkadaşlarımızda var zaten hızımız genellikle 80-90 arasıydı. Belki yol tatlıysa 250 lik olanlar 115 120 yaptı ama kısa süreli hepsi. Gelirsen bekleriz. Çarşamba saat 20:00 ile 20:30 arası toplanıyoruz. Takılmak istemesende gel tanışırız.

aranel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 ABS - Burgman UH 200
    Aha sonunda gördüm Tuncay abiyi Şu buluşma işlerini nerede tertip ediyosunuz bi gelip tanışmak isterim sizlerle.

Motosikleti
    Alıntı aranel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aha sonunda gördüm Tuncay abiyi Şu buluşma işlerini nerede tertip ediyosunuz bi gelip tanışmak isterim sizlerle.
    Çarşamba günü saat 20.00 ile 20.30 arası Belediye önü agaçların altında toplanıyoruz. Gelirsen bekleriz kardeşim.
    aranel bunu beğendi.

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    harika gezi olmuş
    ben de haziran başında ege turu yapmıştım o zaman uğradım saklıkente.dağların arasında kalmış adeta bir cennet.
    suyu buz gibi ayaklarım donmuştu yazın gününde

Motosikleti
    Yamaha Süper Tenere XT1200ZE & SYM Joyride 300
    inşallah ben de geleceğim

celiloglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA 660 TENERE
    harika bır gezı olmus

Motosikleti
    Teşekkürler herkese...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)