Bide geri dönüş nasıl oldu? Sürekli otobandan mı?
Bide geri dönüş nasıl oldu? Sürekli otobandan mı?
güzel gezi, güzel paylaşım. tebrik ederim..
Dönüşü 2 günde gerçekleştirdim. Trabzon - Ordu (200 km),
Son gün ise Ordu - İstanbul (870 km) , 15 saat motor kullanmak tahmin ettiğim kadar zorlamadı beni.
Şunu belirteyim , Wave'in selesi çok rahat. Daha önce 4 sene V-Strom kullandım. Ama V-Strom ile 870km yol yapabileceğimi sanmıyorum.
Yanıma aldığım malzemelerden sadece ilk yardım çantasını ve lastik tamiri için levyeleri kullanmadım. Diğer malzemelerin hepsini kullandım.
Malzeme listesi şu şekildeydi,
* Ehliyet + Ruhsat + KGS
* Cüzdan
* Çadır
* Uyku Tulumu
* Mat
* Kafa Lambası
* pil
* Kamp sandalyesi
* Yemek Seti + Çaydanlık + çatal kasik
* Tirbison
* Kamp ocağı + Yedek tüp
* Termos
* Mug
* Çakı
* Çakmak + Kibrit
* Not Defteri + Kalem
* Güneş Kremi
* Diş Fırçası + Macunu
* Sabun + Şampuan
* Cep Telefonu + Şarj Aleti + Usb çakmak şarj aleti
* Güneş en. Sarji
* Fotoğraf Makinası + Gopro + Aksesuarları
* Tripod
* Tuvalet Kağıdı
* Islak Mendil
* Çöp Torbası
* çay + kahve + tuz + sıvı yag
* Çorap
* İç Çamaşırı
* Termal İçlik
* Tişört + Pantolon
* Polar Mont
* Battaniye
* Şapka/güneş gözlüğü
* buff
* Yedek ayakkabı
* motora yag
* 2,5 Litre su şişesi
* 1 litre su şişesi
* lastik şişirme pompasi
* levye
* iç lastik
* gerekli anahtarlar
3 lü çanta şart asgari bütün bunları rahat taşıyabilmek için
Helal olsun,çok güzel gezi olmuş.Ben,oralara YBR ile gidilir mi,motoru değiştirip öyle gideyim diye düşünürken,bana cesaret verdin.
Bu arada çadırının markası nedir,güzel bir şeye benziyor,oralarda yağmur sağlam olur,su geçirmiyor sanırım.
Sermayesi din olanın rehberi şeytan olur.
arkadasim paylasim icin tesekürler, cok begendim
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Çadır bu, Markası Quechua , 2 saniyede kuruluyor. 10 saniyede toplayabiliyorsun.
Su geçirmiyor. Sağanak yağmurda test edildi.
http://www.decathlon.com.tr/2-Second...ir,PR-479.html
Gezinin en keyif aldığım günü, Kaçkar etekleri göller yürüyüşü.
http://www.gazlagit.com/dogu-karadeniz-gun-8/
çok guzel olmus gezin bende oğlumla gezdim 4 gun ama bendeki motor 135 cc ama ruzgar çok etkiliyo oyleki çerkeş kurşunlu arası bi ara bisiklet hızına düştüm
drift en sevdiğim tarafı benzin deposu buyuk sevmediğim tarafı sele çok rahatsız seneye söküp kapşatacam tura çıkmadan once
Abi gerçekten çok güzel bir gezi olmuş yaşım küçük 17 ama inşallah 18me girince bende böyle gezilere yol almayı düşünüyorum inşallah
merhabalar bendede wave 110i var ben 250-300 km lik günlük geziler yapıyorum sele beni baya yoruyor sizi nasıl yormadı ayret ettim belkide ben ara ara gezdiğim içindir bilemiyorum
Bilemiyorum, Daha önce Mct 250 ve dl 650 kullanmışlığım var. Benim en rahat ettiğim sele wave in selesi.
tebrikler çok güzel gezi olmuş .malzeme listeni yazmanın bizler ve diğer arkadaşlar için çok faydası var sağolasın .diğer gezilerini bekliyoruz .Bolu dan geçersen uğra.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)