Dikilili olmamiz çok buyuk bir şans . Buralarda hafta sonlari birkaç saatliğine gidilecek okadar çok yer varki sizlere anlata anlata sanirim bitiremem . Doğa ile iç içe , trafik yogunlugunun neredeyse hiç yasanmadigi yerlerimizi sizlerle surekli paylaşmaya çalışacagiz. Resimlerdeki sarisin dunya tatlısı esim Burcu . Kendisi ilkogretim okulu ogretmeni. Benim adim Kıvanc . Bende bilgisayar uzerine calismaktayim dikilide bir işyerimiz var . Dikili bilmiyenler icin acikliyorum izmirin kuzeyinde izmire 110 km mesafede yaklasık 30.000 kisinin yasadıgı yazin ise nufusu 100 binleri aşan cok şirin bir ilce. Oksijen zenginliği acısından Turkiyenin en temiz havasi buradadir. Daha detayli bilgi içinde www.dikilim.com adresinde bulabilirsiniz. Tek pazarimiz var gezmek için ve bizde bunu uzak yorucu yerler yerine Dikiliye 17 km mesafede Dikiliye baglı bademli koyunu gezerek gecirdik bu hafta sonu . Yaptıgımız gezintiye ilişkin resimleride sizlerle paylaşıyoruz. Sessiz sakin bir hafta sonu icin en iyi tercih olduguna eminim . Bademlide bulunan birbirinden guzel yerler var . Hanimin koyu , Pizza , Hayit Limanı , Ilıca , Akvaryum , Kayra , bunlardan bazilari ...