1540 km lik Akşehir-İzmir-Muğla-Marmaris-Köyceğiz- Fethiye-Antalya-Akşehir gezisi
Reklamlar
-
13 Ağustos 2013, 20:27
evet arkadaşlar 4.5 günlük bayram tatilimi tamamlamış bulunmaktayım dolu dolu harika bir gezi oldu toplam 1540 km yol kat ettim motosikletim ile çarşamba öğleden sonra akşehir den çıkış yaptım perşembe-cuma izmir de ailemin yanın da kaldım c.tesi sabah tan muğla-marmaris-köyceğiz-fethiye ye e doğru kontak açtım c.tesi gece fethiye de çadırda konakladım pazar günü sabahtan ölüdenize girdim tek kelime ile muhteşemdi yalnız tadı damağımda kaldı erken ayrılmak zorunda kaldım malum zaman kısıtlı dönüş yolu uzun ölüdeniz i herkese tavsiye ederim pazar öğlen e doğru dönüş için yola çıktım kaş-finike-kumluca-kemer-antalya istikametini kullandım yolu uzatmıştım fakat uzattığıma değdi harika manzaralarla karşılaştım sizde göreceksiniz mükemmel. hava karardıktan sonra eğirdir vardığımda gökyüzünün bana bir sürpriz yaptı ve birden yağmur indi ama ne yağmur gök delindi sanki eve varana kadar yer yer yakalandım yağmura gece 11 civarı akşehir e vardım biraz ıslanmıştım ama değdi doğrusu güzel bir bayram tatili geçirdim motosiklet ile gezmek yollarda olmak mutluluk vericiydi. 1540 km lik gezinin maaliyetine gelince 180 tl benzin ile rotamı tamamladım ortalama 1 lt benzin ile 40 km yol katettim ölüdenizde sugar camping te geceliği 15 tl ye çadırımla konakladım benim kısaca aktaracaklarım bu kadar evde internetim olmadığı için fotoları yarın yükleyeceğim yarın görüşmek dileği ile...
Reklamlar
-
14 Ağustos 2013, 11:24
-
14 Ağustos 2013, 12:01
Bu motorla iyi cesaret,
Benim eski kanuni scooter la iki kez uzun yola cıktım, birinde egzoz koptu, diğerinde buji kablosu koptu
Güzel bir gezi olmus
-
14 Ağustos 2013, 12:03
-
14 Ağustos 2013, 12:39
Adana İl Temsilcisi
çok keyif aldığınız belli.tek sürüşün zevki de ayrıdır.bu da,çin malı motorla veya küçük cc.li motorla uzun yol yapılmaz diyebilenlere bence kapak olsun.paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan selam olsun.
-
14 Ağustos 2013, 13:17
-
14 Ağustos 2013, 13:29
tebrikler,çok keyifle okudum izledim,gitmiş kadar oldum.
tekerine emeğine sağlık,keşke bodruma da uğrasaydın,artık bir dahaki sefere bekliyorum.
-
14 Ağustos 2013, 15:42
Fatih adlı üyeden alıntı
Bu motorla iyi cesaret,
Benim eski kanuni scooter la iki kez uzun yola cıktım, birinde egzoz koptu, diğerinde buji kablosu koptu
Güzel bir gezi olmus
teşekkür ederim benim bugüne kadar motorum uzun yolda hiç bir arıza yapmadı üstelik motorum 11500 km de bunun nereden baksan 9000 10000 km si hep uzun yoldur motora itinalı binip bakımlarını zamanında yaptırırsan hiç bir motor kolay kolay arıza yapmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:40 ----------
serkanbitez adlı üyeden alıntı
tebrikler,çok keyifle okudum izledim,gitmiş kadar oldum.
tekerine emeğine sağlık,keşke bodruma da uğrasaydın,artık bir dahaki sefere bekliyorum.
çok teşekkür ederim. aslında rotamda bodrum da vardı fakat izmir de 1 gün fazladan kalınca zamanımın kısıtlı olmasından dolayı bodrum u es geçmek zorunda kaldım dediğin gibi nasip olursa bir dahaki sefere inşallah
-
14 Ağustos 2013, 15:54
sheqlche adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim benim bugüne kadar motorum uzun yolda hiç bir arıza yapmadı üstelik motorum 11500 km de bunun nereden baksan 9000 10000 km si hep uzun yoldur motora itinalı binip bakımlarını zamanında yaptırırsan hiç bir motor kolay kolay arıza yapmaz
Malının kıymetini bileceksin arkadaş,
doğru söylüyorsun, bakımını zamanında yapıp, özenli kullanırsan seni niçin yolda bıraksın.. güzel bir gezi ve paylaşım olmuş.
-
14 Ağustos 2013, 16:09
Salih_T adlı üyeden alıntı
Malının kıymetini bileceksin arkadaş,
doğru söylüyorsun, bakımını zamanında yapıp, özenli kullanırsan seni niçin yolda bıraksın.. güzel bir gezi ve paylaşım olmuş.
çok teşekkür ederim
-
14 Ağustos 2013, 17:01
Çok güzel hayallerimin gezisi diyebilirim ama bize anca emekli olunca düşer sanırım.Bir yerde kalbinin cc si motorun cc sinden daha önemlidir.Tekeriniz düz bassın.
-
14 Ağustos 2013, 17:06
-
14 Ağustos 2013, 17:22
tezer adlı üyeden alıntı
Çok güzel hayallerimin gezisi diyebilirim ama bize anca emekli olunca düşer sanırım.Bir yerde kalbinin cc si motorun cc sinden daha önemlidir.Tekeriniz düz bassın.
çok teşekkür ederim. umarım en kısa zamanda sizde hayallerinizin gezisini gerçekleştirirsizniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:20 ----------
sabiht adlı üyeden alıntı
Tebrik ederim...
teşekkürler.
-
14 Ağustos 2013, 23:55
yüreğinize sağlık..tebrikler.
-
15 Ağustos 2013, 00:09
abi gerçekten bu tarz gezileri gördükçe cesaretleniyorum.. daha motorumu almadan yapacağım uzun gezilerin planlarını bile yapmaya başladım.. haftaya motorumu alıyorum Allah'ın izniyle ve ilk uzun gezimi alanyadan muğlaya akdeniz kıyı şeridinde yapmayı planlıyorum inşallah gerçek olur.. sizin de emeğinize sağlık güzel paylaşım olmuş, darısı yeni gezilerinize inşallah
-
15 Ağustos 2013, 00:18
-
15 Ağustos 2013, 00:25
arkadaşım yüreğine sağlık güzel bir gezi olmuş.yaklaşık 1,5 ay önce bende doğu tarafına 100cc lik motorumla bir gezi yapmıştım. şimdi de aynı şekilde batıya doğru (adanadan) bir rota var kafamda şekillenen becerebilirsem.genelde çadırda kalmayı düşünüyorum.ama 3 ay önce netten bir çadır sipariş etmiştim aldığımdan beri ilk defa bir hafta önce kurdum.ben rahat olsun diye çift kişilik almıştım ama bu da çok büyük oysa resimde öyle gözükmüyordu.haftaya çıkmayı düşünüyom. yeni bir çadır alacak zaman ve imkan yok acaba bu çadır ile gitsem sıkıntı olur mu?birde ölüdenizde kaldığın kamp yerinin adını ve telefonunu verebilirmisin.teşekkürler...her daim düz bassın tekerin...
www.motorumlaben.blogspot.com/
-
15 Ağustos 2013, 12:10
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
yüreğinize sağlık..tebrikler.
çok teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:27 ----------
nonamenes adlı üyeden alıntı
abi gerçekten bu tarz gezileri gördükçe cesaretleniyorum.. daha motorumu almadan yapacağım uzun gezilerin planlarını bile yapmaya başladım.. haftaya motorumu alıyorum Allah'ın izniyle ve ilk uzun gezimi alanyadan muğlaya akdeniz kıyı şeridinde yapmayı planlıyorum inşallah gerçek olur.. sizin de emeğinize sağlık güzel paylaşım olmuş, darısı yeni gezilerinize inşallah
teşekkür ederim inşallah sende bir an önce motoruna kavuşursun uzun geziler yaptıkça yaşadıklarını paylaşırsın ve biz de sana yorumlar yaparız.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:32 ----------
EGE YELI adlı üyeden alıntı
güzel gezmisin tebrikler
teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:34 ----------
haloogle adlı üyeden alıntı
arkadaşım yüreğine sağlık güzel bir gezi olmuş.yaklaşık 1,5 ay önce bende doğu tarafına 100cc lik motorumla bir
gezi yapmıştım. şimdi de aynı şekilde batıya doğru (adanadan)
bir rota var kafamda şekillenen becerebilirsem.genelde çadırda kalmayı düşünüyorum.ama 3 ay önce netten bir çadır sipariş etmiştim aldığımdan beri ilk defa bir hafta önce kurdum.ben rahat olsun diye çift kişilik almıştım ama
bu da çok büyük oysa resimde öyle gözükmüyordu.haftaya çıkmayı düşünüyom. yeni bir çadır alacak zaman ve imkan yok acaba bu çadır ile gitsem sıkıntı olur mu?birde ölüdenizde kaldığın kamp yerinin adını ve telefonunu verebilirmisin.teşekkürler...her daim düz bassın tekerin...
öncelikle çok teşekkür ederim. senin gezini hatırladım takip etmiştim. ölüdenizde sugar camping de konakladım ben memnum kaldım bir olumsuzluğunu görmedim sadece yan çadırdaki arkadaş biraz fazla horluyordu o kadar fiyatı da uygun geceliği sadece 15 tl eğer çadırını güneş görmeyen bir yere kurarsan akşam için sıkıntı çekmezsin serin olur çaadırın büyüklüğüne gelince bence ne kadar büyük o kadar iyi zaten bayram geçtiği için yer sıkıntısı çekeceğini zannetmiyorum rahatlık bakımından büyük daha iyi olur diye düşünüyorum sugar campinig in telefonu 0 252 617 00 48 şimdiden hayırlı yolculuklar kazasız belasız tekerin her daim düz bassın dönüşte footoları bekliyoruz...
-
15 Ağustos 2013, 16:18
Çok güzel bir gezi olmuş kardeş emeğine sağlık kazasız belasız geziler diliyorum...
-
15 Ağustos 2013, 16:25
Bu şekilde gezen motorcuları çok seviyorum...
İşte budur...
Tebrikler....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)