08/08/2013 Yamaha Xenter ile 170 km'lik Antalya-Çıralı(Olympos) Gezisi
Reklamlar
-
09 Ağustos 2013, 23:48
Merhaba Gönüldostları,
Bayramın ilk günü olan -dün gerçekleştirdigim- Antalya'dan Çıralı'ya olan gezimi sizlerle paylaşacağım.Yine ilk gezim gibi Kemer yönünde bir parkur seçtim kendime,geçen sefer ki Phaselis turumdan sonra biraz daha ileri gidip Çıralı'ya doğru teker sürdüm...
İyi Bayramlar dileklerimle...
....................
Motorumun brandasını kaldırıp kilitlerini açtıktan sonra yola çıkmanının zamanı geldi.(Bu arada tekerin ordaki çelik halkayı 3 saatlik uğraştan sonra yapmıştık bir önceki gün,biryere sabitlemek şart hani :d)
Hareket saatim ve kilometrem görüldüğü gibi
Hava gayet güzel yine kuru bir sıcak var Antalya'da
Tahmini 20-25 km filan olmuşken gölge bir yer görünce su molası için duruyorum.Malum Antalya da insan cok cabuk susuyor.Ayrıca hızım ortalama 65km civarlarındaydı.
Beldibi-Göynük arası deniz kenarında biryerde biraz duruyorum.Deniz harika görünüyor
Göynük-Kemer-Tekirova üzerinde yola devam,Çıralıya çok bişey kalmadı
Yol üstünde bir kaynak suyu buldum sevinciyle durdum ama ordaki bir araçtakiler suyu tavsiye etmediler,zaten cok da güzel bir görünümü yoktu çeşmenin...Ordaki ailenin çay ikramlarını kibarca geri cevirerek yola devam ettim
Anayoldan 7 km aşağıda Çıralı kendini gösterdi.Bundan sonra 7 km lik virajlı-dar yokuş aşağı bir yol var arkadaşlar.Yol asfalt ve fena degil.Yolun kenarından akan su çok güzel,ve gür akıyor,o sıcakta soguk su harika geldi...
Ve Çıralı'ya ulaşıyorum.Odo 404 km gösteriyor,kalkışta 322'ydi.Yol ise 2 saat civarı sürmüş.Buraya gelecek arkadaşlar için Kamp,pansiyon,bungalow evler vs imkanların oldugunu belirteyim.Plaj alabildigine geniş,sol tarafa dogru plajın kumsalı oldukca genişliyor.Sağ tarafta beachler var.Ben ilk olarak soldan denize ulaşmaya calıştım ve kumluk yere girdim,malesef bikaç devrilme tehlikesi de atlattım ama temkinli sürdügüm icin fazla gitmeden kumluk yerden geri döndüm.Denizi iri taşlı ama oldukca temiz ve berrak.Yerli turist bolca var.İkitekerci kimse yoktu diyebilirim sadece beyaz bir X-City gördüm o kadar :/
Motorumu temizlemeyi ihmal etmiyorum ve daha sonra dönüş yolu beni bekliyor ...Buralara gelecek arkadaşlara Çamyuva'dan sonra yol kalitesi düşüyor ve asfalt erimesi cok artıyor ,,bilginize diyorum...Sevgiler SAygılar herkese
Reklamlar
-
09 Ağustos 2013, 23:57
maaşallah çok tatli bir motorun var,kazasız belasız binersin inşaallah...güzel bir gezi olmuş,tebrikler
-
10 Ağustos 2013, 00:32
serdar1547 adlı üyeden alıntı
maaşallah çok tatli bir motorun var,kazasız belasız binersin inşaallah...güzel bir gezi olmuş,tebrikler
Saol kardeşim Allah razı olsun...Ben de kazasız belasız sürüşler dilerim herkese..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)