Ya bi kırsala gittik bizim konu almış başını coşmuş :D Şimdi aslında o düzen tertibin baya bir miktarı hürkana ait ben de düzenliyimdir de adam baya pratik aga :D Çay iin kurduğu düzeneği burda aileme bile anlattım o derece yani.
Bu arada bende monopoly var ama kampta sanki tabu daha eğlenceli olur diye düşünüyorum bu yüzden bir tabu almak planlarım arasına yerleşti :D
Bu arada hürkan dün köyde bir yürüyüşe çıktım valla görsen kesin kamp yapalım dersin o derece
Fotoğraflar çektim ama malum edge hızında süper bağlantı ile bunları paylaşmak forumda infial yaratır gerek yok :D Ankara'dan ateşlerim :D
Arkadaşlar çanta alacaksanız ve kamp vb aktiviteler düşünüyorsanız mutlaka üstünde ıvır zıvır bağlama yeri olan bir model tercih edin. BEn motoru alırken motorla aynı renk diye hondadan aldım ama hürkanınkinin üstündeki bağlama yerlerinin pratikliğini görünce pişman olmadım değil. Bağlama lastikleri ile istediğin şeyi tuttur taşı ekstra hacim olarak
Hürkan bi de şu var o kadar aparat düzenek yapan yaratıcı adamsın ulen neden bagajın içindeki arkaya düşmesini engelleyen plastikler için manuel bir çözüm düşünmüyorsun
İki tane şambrel parçası veya ip halleder o iş kolayca
Ben düşüneyim sen uygula olur mu