Hyosung gt250r ile Çan, Çanakkale, Dardanos, Güzelyalı
Reklamlar
-
08 Ağustos 2013, 22:51
Reklamlar
-
08 Ağustos 2013, 23:01
paylaşım için saol minik hoş bi gezi olmuş
-
08 Ağustos 2013, 23:05
Güzel bir gezi olmuş tebrikler
-
08 Ağustos 2013, 23:09
Kardeşim gezin cok güzelmiş,ayrıca fotograflar da harika...Paylaşımın icin teşekkürler,,,tekerine saglık
-
09 Ağustos 2013, 01:18
güzel gezi paylaşım için teşekkürler.
-
09 Ağustos 2013, 01:40
paylaşım için teşekkürler,güzel bir gezi olmuş,tebrikler...
-
09 Ağustos 2013, 01:44
2 bayan gezi yapar 1 günde 50 yorum alır . 10 küsür sayfa olur 1-2 günde. Erkek paylaşınca 5 yorum ahhh ahhh. Kesinlikle bayanlara lafım yokta , sorun bizim hormonlarda ... Tebrik ederim sizide .
-
09 Ağustos 2013, 01:51
mesut hoca adlı üyeden alıntı
güzel gezi paylaşım için teşekkürler.
serdar1547 adlı üyeden alıntı
paylaşım için teşekkürler,güzel bir gezi olmuş,tebrikler...
chopinnrose adlı üyeden alıntı
Kardeşim gezin cok güzelmiş,ayrıca fotograflar da harika...Paylaşımın icin teşekkürler,,,tekerine saglık
DALGIC_800 adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş tebrikler
sakinseytan adlı üyeden alıntı
paylaşım için saol minik hoş bi gezi olmuş
Teşekkür ederim cümleten. İnşallah büyük geziler yapmamızda nasip olur.
beko12345 adlı üyeden alıntı
2 bayan gezi yapar 1 günde 50 yorum alır . 10 küsür sayfa olur 1-2 günde. Erkek paylaşınca 5 yorum
ahhh ahhh. Kesinlikle bayanlara lafım yokta , sorun bizim hormonlarda ... Tebrik ederim sizide .
Olsun varsın, bizimde konumuz 5 yorum alsın :D
-
09 Ağustos 2013, 02:10
bıdahakıne cantayı onunuze takıp depoyla aranızda destek yapın hem fazla egılmek zorunda kalmıyorsunuz hemde bıleklere yuk bınmıyor
-
09 Ağustos 2013, 02:43
Güzel gezi hoş resimler yenilerine çıkıp paylaşmanız dileğiyle teşekkürler
-
09 Ağustos 2013, 02:51
Güzel gezi olmuş. Gezi raporu için ayrıca teşekkürler. Çanakkale merkezde gezilecek yerleri iyi biliyorsan grup olarak gelmeyi planlıyoruz, klavuza ihtiyacımız olabilir
Burası da Tepeköy Sapağı heralde
http://imageshack.us/a/img829/4603/v6ps.jpg
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
09 Ağustos 2013, 13:50
leventgocukl adlı üyeden alıntı
bıdahakıne cantayı onunuze takıp depoyla aranızda destek yapın hem fazla egılmek zorunda kalmıyorsunuz hemde bıleklere yuk bınmıyor
Bunuda deniycem. Gerçi çanta biraz büyük olduğu için gidon kontrolü zor olur gibime geldi ama yastık olarak kullanma fikride kulağa hoş geldi
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Güzel gezi hoş resimler
yenilerine çıkıp paylaşmanız dileğiyle teşekkürler
Eyvallah. inşallah yenileri gelir kazasız belasız
özcan1980 adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş. Gezi raporu için ayrıca teşekkürler. Çanakkale merkezde gezilecek yerleri iyi biliyorsan grup olarak gelmeyi planlıyoruz, klavuza ihtiyacımız olabilir
Burası da Tepeköy Sapağı heralde
http://imageshack.us/a/img829/4603/v6ps.jpg
Evet tepeköy sapağı.
Çanakkale'yi çok iyi bilmiyorum, her yerini gezdim ama rehberlik edecek kadar iyi bilmiyorum. Ama bir grup gezisine katılmaktan keyif alırım.
-
09 Ağustos 2013, 14:08
Plakayıda kapatmıssın keşke topspeed deneseydin bi yaw yakıtıda iyi yakmıs bence. Yeni gezilerinide Paylaş.
-
09 Ağustos 2013, 23:54
beko12345 adlı üyeden alıntı
2 bayan gezi yapar 1 günde 50 yorum alır . 10 küsür sayfa olur 1-2 günde. Erkek paylaşınca 5 yorum
ahhh ahhh. Kesinlikle bayanlara lafım yokta , sorun bizim hormonlarda ... Tebrik ederim sizide .
hormon da önemli bir etken tabi ama asıl ilginç gelen heralde bayanların geziye çıkması yani bana çok ilginç gelmişti...ben on yılı aşkın süredir motor üstündeyim daha 400 km üzeri uzun yola çıkmadım,sürekli burdaki gezileri takip ederim aşağı yukarı da tüm gezilere yorum yazmaya çalışırım,benim yaptığım geziler hep günü birlik olduğu için çok da imrenirim böyle gezilere,bakalım belki zamanla hanım izin verir,bir de yanıma bir arkadaş bulursam,bir haftalık bir geziye çıkmayı bende isterim tabi...vay arkadaş ne yazdım yine konudan çıktım,ben bunu her zaman yapıyorum idare edin artık...herkese iyi geceler
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
10 Ağustos 2013, 14:19
cx571 adlı üyeden alıntı
Plakayıda kapatmıssın
keşke topspeed deneseydin bi yaw
yakıtıda iyi yakmıs bence. Yeni gezilerinide Paylaş.
Topspeed olarak değilde, ara ara bastım öyle. 155 civarını gördüm, rüzgar olduğu için çokta zorlamadım açıkcası.
serdar1547 adlı üyeden alıntı
hormon da önemli bir etken tabi ama asıl ilginç gelen heralde bayanların geziye çıkması yani bana çok ilginç gelmişti...ben on yılı aşkın süredir motor üstündeyim daha 400 km üzeri uzun yola çıkmadım,sürekli burdaki gezileri takip ederim aşağı yukarı da tüm gezilere yorum yazmaya çalışırım,benim yaptığım geziler hep günü birlik olduğu için çok da imrenirim böyle gezilere,bakalım belki zamanla hanım izin verir,bir de yanıma bir arkadaş bulursam,bir haftalık bir geziye çıkmayı bende isterim tabi...vay arkadaş ne yazdım yine konudan çıktım,ben bunu her zaman yapıyorum idare edin artık...herkese iyi geceler
Dedikleriniz doğru, erkek milleti kafası esince kolayca biryerlere gidebiliyor. Ama bir bayanın gidebilmesi gerçekten cesaret işi. Hele hele motorsikletle gitmesi daha da bir cesaret
-
11 Ağustos 2013, 16:54
Tebrik ederim hoş bir paylaşım.Detaylar çok hoşuma gitti.Örn:Benzin fişi ve motor km'si aynı fotoda
-
11 Ağustos 2013, 17:37
Çan ın neresindensiniz
-
12 Ağustos 2013, 01:50
TAYFUNBORA adlı üyeden alıntı
Tebrik ederim hoş bir paylaşım.Detaylar çok hoşuma gitti.Örn:Benzin fişi ve motor km'si aynı fotoda
Detayları severim o yüzden. Birde alışkanlığım var km ile yakıtı not alır hesaplarım. En kolay not alma yöntemi de fotoğraf oluyor Mesela motoru alalı 1040 km oldu. Toplamda 200 liralık yakıt almışım.
blamir adlı üyeden alıntı
Çan ın neresindensiniz
Karşıyaka mahallesinde oturuyorum. Çan'danım doğma büyüme
-
12 Ağustos 2013, 02:51
Ah be kardeşim, haberimiz olaydı turlardık beraber. Bende Çanakkale merkezde oturuyorum, Mayıs ve Haziran'da 2 ay Çan Devlet Hastanesinde geçici görevim vardı. O 70 km.yi 2 - 3 günde bir git gel süper manzaralar arasında, yolu çok sevmiştim.
-
12 Ağustos 2013, 11:40
bol motosikletli fotoğrafların olduğu gezileri takip etmek ayrı bir keyif doğrusu.. tebrik ederim..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)