Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

150 cc ile 4200 km

REKLAM ALANI

Motosikleti
    suzuki v strom DL 650
    ilk defa konu açıyorum, link vererek resimlerin kayıtlı olduğu siteye yönlendirmeye çalışacağım, İstanbul dan başlayıp, Bursa, İzmir, Bodrum, Marmaris, Muğla, Antalya, Mersin, Adana, Karaman, Konya, Eskişehir ve tekrar İstanbul.. 4200 km..
    https://www.facebook.com/okan.colak8...1784421&type=3
    busel, forzaBJK, red-kit ve 12 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    güzel bi gezi olmuş yanlız o kadar cok foto varki uykunun verdigi zulüm olsa gerek odaklanamadım pek göz gezdirebildim düşük cc yüksek km lere cok karşı biriyim ama eşinle cıkmış olman cok özgürce ve güzel kazasız belasız son bulması çok iyi benim bayramdan sonra arabayla cıkıcak olmam yola cok kötü paylaşım için saol

Motosikleti
    suzuki v strom DL 650
    teşekkür ederim, biraz amatörce ve doğaçlama oldu, gitmişken Mersine memlekete de uğrayalım dedi , aslında 7 bin civarı resim var anca bu kadar azaltabildim. bu arada motor bir sıkıntı çıkarmadı ama en azından 650 cc motor olsa fena olmaz yani

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    70km hızla ömür biter yol bitmez nasıl dayandınız tebrik ederim. Fazla çantanız da yok, ben o çantaya motorun alet takımlarımı anca sığdırırım, siz 2 kişilik eşyanızı nasıl sığdırabildiniz.
    ilkerabi bunu beğendi.

Motosikleti
    suzuki v strom DL 650
    fazla eşya almadık bu arada ibrede yanlışlık var garantide değişecekler, ortalama 90 gibi gittik ama yanımdan büyük motorlar geçip gözden kaybolunca kıskanmadım değil. büyütebilirim motosikleti

Motosikleti
    Africa Twin 1000
    Alıntı ok_an adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim, biraz amatörce ve doğaçlama oldu, gitmişken Mersine memlekete de uğrayalım dedi , aslında 7 bin civarı resim var anca bu kadar azaltabildim. bu arada motor bir sıkıntı çıkarmadı ama en azından 650 cc motor olsa fena olmaz yani
    bende diyorum internetim neden kastı faceye yüklerken cok ugrasmış olmalısın yada laga düşmüştür net
    vala nasıl söyliyim enduro bir motorla uzun yola cıkmak çok başka bişi ben çok kızıyorum fln ama bi çıksalar yola yüksek cc enduro vs ile anlıcaklar ben inan otobanda ilerlerken neresiydi tam bilmiyorum emniyet şeridinde 3 motor gördüm onca yolda motorlu görememenin verdigi heycanla selam verim dedim kornaya basmamla dikiz aynasında onları görmem bir oldu 60kmle yolmu gidilir.inş ilerde yüksek cc ile cıkarsın uzun yola emin ol hiç unutamıcagın bi gezi olucak.ha şimdide süper olmuş vessselam o motorun hiç arıza çıkarmamış olması vs cok güzel zaten bakımlı motor cinde olsa dünyayı gezdirir benim takıldıgım nokta arkandan bir kamyon yanaşıp tek şerid yolda seni sıkıştırıyosa o otobanda sen zor durumda kalıyosan kusura bakma ama ben düşük cc kullanmana laf söylerim ve haklıyım biraz benzin yakar ama seni kimse sıkıştıramaz ve sollamalarda bozuk yolarda hertürlü şartta enduroyla uzar gidersin birgün herkez endurocu olcak
    Motosiklet mucidi

Motosikleti
    suzuki v strom DL 650
    çok haklısın, birkaç yerde neredeyse kamyoncuyla kavga edecektim, mucurlu yolda adam arkadan sıkıştırıyor, yol gidiş geliş ve dar, sağa da çekemiyorum, lan dedim şöyle 1000 cc olacaktı ben sana sorardım..

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bide malesef sadece yarım kaskla bu kadar yola çıkmanızı yadırgadım, binbir türlü risk var en basitinden taş fırlayabilir bi araçtan.

Motosikleti
    Africa Twin 1000
    Alıntı ok_an adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok haklısın, birkaç yerde neredeyse kamyoncuyla kavga edecektim, mucurlu yolda adam arkadan sıkıştırıyor, yol gidiş geliş ve dar, sağa da çekemiyorum, lan dedim şöyle 1000 cc olacaktı ben sana sorardım..
    bu sürüş sana saglam bir tecrübe olmuştur 4000küsür km az degil tekerrür ederse saglam bir enduro ile çıkarsın.
    kamyonu yersin o zaman, malesef otobanda belli hız kurallarına uymak gerekiyo ben hiç boş yazmam hepsi tecrübeyle sabittir.
    Motosiklet mucidi

Motosikleti
    suzuki v strom DL 650
    tam korumalı kaskımız var, ama şehir içindeyken yazın bunaltıcı oluyordu, bizde yarım kaskları alalım dedik, ama dediğin sıkıntılar yaşanabilirdi, bu gezi biraz uzun ama amatörce oldu. eksiklerimizi yolda farkettik, zaten birdaha çıkabilirsek çok daha teferruatlı ve sanırım büyük cc ile yapacağız gezileri
    sakinseytan bunu beğendi.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Tebrikler güzel gezi keşke facebook linki vermek yerine burada anlatımlı bir gezi raporu yazsaydınız daha yararlı olurdu okuyanlara bu arada bi yerde acil servis önünde bir resminiz var hasta mı oldunuz yolda

Motosikleti
    suzuki v strom DL 650
    aslında kapsamlı bir anlatım yapacaktım, facebook a yüklerken çok zamanımı aldı, burası dahada uzun sürer diye böyle yaptım, ama zaman bulursam anlatımlı bir şekilde buraya yükleyebilirim, hastane Eskişehirde, eşim boğazından rahatsızdı biraz, enjeksiyon için uğradık

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:31 ----------

bu arada, verdiğim linkte albümler bölümünde daha önce yaptığım 900 km lik Çanakkale ve Marmara turu var, o açılıyormu bilmiyorum

volkanocak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Scarabeo 200
    tebrikler
    iyi cesaret

Motosikleti
    suzuki v strom DL 650
    teşekkür ederim, facebook taki resimlerin yanına açıklamalar ekliyorum, fırsat buldukça gün gün anlatımlı resim ekleyerek bu sayfaya da koymaya çalışacağım...

powerful_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial-100 MG Superboy
    Tebrikler...Yorucu ve uzun bir gezi olsa da kazasız belasız Süper bir gezi olmuş.Daha nice gezilere...

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    mükemmel bir gezi olmuş,özellikle motora binen köpek gibi bir köpek lazım bana yoksa kimse bana yol arkadaşı olmuyor burda...en kısa zamanda böyle bir köpek bulup,eğitimini ve korumalarını tamamlayıp,doğu karadeniz gezisine çıkmayı planlıyorum

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    ya ben dün benim çinliyle tamgaz kontak kapatmadan gitgel 350km yol yaptım. kuyruksokumumdaki ağrı ve başağrım 1 apranaxla anca dindi.
    zor işler tebrik ederim...
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

gisler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla harika bir yolculuk iyi km..

fotograflardan harika geçtiği her halinden belli...

tebrik ediyorum.. sevgili @ok_an

nice gezilere diyelim

Motosikleti
    suzuki v strom DL 650
    teşekkür ederim arkadaşlar.. inşallah hayali olan herkes gerçekleştirir..

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Sizi ve artçınızı tebrik ederim. Harika bir tur yapmışsınız. Kazasız belasız nice turlar dilerim...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)