Çok güzel gezi olmuş.. Benzin fiyatlarını yazdığınız içinde teşekkürler.
Çok güzel gezi olmuş.. Benzin fiyatlarını yazdığınız içinde teşekkürler.
Paylaştığınız ve anlatımınızın güzelliği için teşekkürler. Hala yüksek fiyatlar istenen YBR250 bu fiyatın boşuna istenmediğini göstermiş.
paylaşımınız için teşekkürler.yabancı diliniz varmıydı? dil bilmeyen bu gıttıgınız yerlerde sıkıntı çekermi?
harika gezi olmuş bence ve yorumlar mükemmel
biz oralar gidemeyiz ama bu cbf 250 nin yol performansı nasıl emeklerinize sağlık
4 teker bedenimi 2 teker ruhumu hareketlendirir
hayat ya 2 kişilik yaşanır ya da 2 teker üstünde yaşanır.
İlhan abi, gezip durma, hadi geziyorsun paylaşıp durma bari İmrendiriyorsun adamı
Abi, sağlıklı, mutlu ve kazasız belasız nice kilometreler.
Teşekkürler Oğuz'cum,birlikte de gideriz İnşallah.
Teşekkürler Bora bey,bizden de Selam ve Sevgiler,
Teşekkürler,
Teşekkürler,İnşallah.
Şimdiye kadar görmediğin kabahat Fatih.)
Teşekkürler,
---------- Post added at 19:32 ---------- Previous post was at 19:19 ----------
Teşekkürler,
teşekkürler,
Kesinlikle hakkediyor,
Arkadaş biliyordu o yüzden rahattık,dil azda olsa kesinlikle gerekli,yoksa çok basit bir şey bile can sıkıcı hale gelebiliyor.
Teşekkürler,motor cbf değil ybr250 performansı iyi.
Teşekkürler Erdem'cim,hep beraber İnşallah.
abi 10 numara 5 yıldız bir gezi olmuş .şu vize alma işi nasıl oluyor abi?
Süper bir gezi olmuş darısı gidemeytenlere ve unutmadan paylaşım için teşekkürler
Vize alma işinde ülkeden ülkeye ufak farklılıklar olmasına karşın genel olarak birbirine benzer.Vize almak isteyen kişiden bazı evraklar istenir bu evraklar incelenir,uygun görülürse vize verilir.Yunanistan için gerekli bilgiyi bu linkten öğrenebilirsin.
http://www.kosmosvize.com.tr
İnşallah,teşekkürler.
Abicim geziniz mükemmel olmuş.Allah kaza bela vermesin
Tekeriz düz bassın
Abi Çok İyi Gezmişsiniz inş Darısı Bizim Başımıza Çok'da Güzel Anlatmışsın Bizde Allah Nasip Ederse 2 Haftaya İstanbul'dan Antalya'ya Gidecegiz
ilhan abi güzel gezmişsiniz cidden. balkan turu benimde aklımda, kısmetse 2014 baharında düşünüyorum. anlatımın yanı sıra bilgilendirmelerde gayet aydınlatıcı olmuş. tekerinize, yüreğinize sağlık. yollarda görüşmek üzere
Bombastik gezi, helal olsun, kısa bi Ege turu yaptım motoru büyütür büyütmez, şu an önümde google earth açık ve ülke prosedürü okuyorum Kısa vadede hedefim Ankara'dan Karadeniz Sahil Yolu takiben Gürcistan
paylaşımınız için teşekkürler,çok güzel bir gezi olmuş..
İlhan abim tekerine yüreğine sağlık maşallah çok güzel gezmişsin özendirdin bizi burda
Vallahi süper olmus, fotolari izlemekten büyük bir zevk aldim, ellerine saglik Ilhan Abi
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)