Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Edirne'den Gökçeada'ya BMW F 650GS

REKLAM ALANI
    the baytar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw f 650gs 06
    Bir senedir planını yapmakta olduğumuz tatil planını gerçekleştirebildik.. 9 temmuz da arkadaşlarım benden gideceğime dair haber alamayınca habersizce Gökçeadaya gitmişlerdi. Benim de başka planım olabilirdi misafirlerim vardı fakat gitmeye karar verdim. 10 Temmuz sabah 8 gibi yola koyuldum.. adettendir başlangıç km fotosu yola hazır bebeğim yolda fotoğraf çekme fırsatım olmadı.. bir mola verdim keşanda 15 dakika kadar. Sonra yola devam. Gökçeadada ki ilk fotoğraf kamp alanına varıyorum. kamp alanımızdan birkaç fotoğraf kamp alanımızın yanından bir yol var tam enduroluk kendimi hemen dağlara vuruyorum motosikletimi aldığımdan beri bukadar arazi sürüşü yapmamıştım ve çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. arazide gerçekten çok başarılı bir motosiklet tavsiye edilir gelelim genel olarak gökçeada manzaralarına eski çamaşırhane.. kaleköyden manzaralar. tepeköyde ki kilise. deniz mükemmeldi akvaryum gibiydi.. gökçeada da keçiler insandan kaçmıyor ve heryer keçi bu keçi de 3 gün kadar bizimle yaşadı geceleri balık tutmak en güzel eğlence gerçekten çok çeşitli ve fazla balık var. ne yazık ki bukadar fotoğraf çekebildim.. ilk gezi yazım bu oluyor sıkıcı ve hatalarla doluysa affola. gökçeadaya gitmeyi düşünen arkadaşlar mutlaka gitmeli giderken de kafa dinlemek için uygun biryer olduğunu bilmeleri gerekiyor. eğlence açısından gelişememiş bir yer. motosiklet hakkında birşeyler merak edenler olursa da şöyle açıklama yapıyım.. giderken 100 110 km hızla gittim sabit 250 km falan yol yaptım 35 lira yakmıştım giderken yani benzin 4.95 litre fiyatı olarak hesaplarsanız inanamadım depoyu doldurduğumda adada. cbf 150 den daha az bir tüketim yapmıştım. titreşim konusu da 120 km hızı geçmediğiniz sürece rahatsız etmiyor. motosikletimi çook seviyordum ama bu geziden sonra aşık oldum diyebilirim. tekeriniz düz bassın....
    erro, serkanbitez, cihan54 ve 5 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    biraz daha foto olsaymış iyi olurmuş..yerleşim yerlerinin ve oranın merkezlerindeki hayatı fotoğraflayabilirdin...bundan sonraki gezilerini daha uzun mesafe yapıpı daha kısa zamanda planlayabileceğinin farkına varmışsındır herhalde..ilk geziler hep acabalarla dolu oluyor...daha uzunlarını yaparsın inşallah...

bu arada motor temiz görünüyor...

serkanbitez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TENERE 660Z adayı kymco LIKE 125
    tekerinize sağlık rapor da kısa ama güzel olmuş.

Motosikleti
    bmw f 650gs 06
    daha uzun gezilerim var Ankara Edirne gibi ancak fotoğraf konusunda gerçekten sıkıntım var çekmeyi unutuyorum heyecandan herhalde

sentepeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 700
    eline sağlık
    BMW f 650 hoşuma gidiyo dere tepe daha yumuşak süspansiyon yanlız bi kullanma şansım olmadı ne yazıkki bundan sonraki motorum olabilir yada cross

Motosikleti
    bmw f 650gs 06
    teşekkür ederim.. şiddetle tavsiye ederim inşallah daha iyisi sizin olur

ilka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hadi yine yapmışsın yapacağını daha uzun ve eğlenceli gezi raporları bekliyorum. Kazasız belasız geziler diliyorum...

hyo kenan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ramzeyQm250, GV250, cbf1000
    kazasız belasız nice sürüşlere...

mali_181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an için motorsuz :(
    Fotolar az ama baya eğlendiğinizi hissettiriyor elinize kolunuza sağlık güzel gezmişsiniz

volkanocak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Scarabeo 200
    tebrikler paylaşıma

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Paylaşım için teşekkürler.

Harika yerler bence guzel gezi guzel motor darisi bize

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)