Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

2 kişi yaptığımız istanbul turu

Motovento
    REKLAM ALANI
    jeansatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kocaoglan
    son kare harika gözüküyor........ başarılı fotolar kutlarım
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SHEMOTO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Önce cuk_o yu kuşbaşı yaptım yemeğe beklerim arkadaşlar .....
    kendi motoruyla ilgili sorunlarını siteye yazdığı süreçte tanıştığımızda zaten sorun yaşadığı servisten belgelerini almamış diye, yani tüketici haklarından bi haber diye de başının etini yemiştim şimdi tam oldu.

Niye kuşbaşı yaptım?....kendi biliyor işte...fotoları şu ana kadar ben bile görmemiştim...... bana gönderecek diye bekliyorum başlık açmış ve bana da söylemiyor ....ben daha şimdi öğreniyorum...benden başka herkes görmüş ama ben bi haber durumdayım.... haksızmıyım yani?

Bizi de çağırsaydınız diye sitem eden arkadaşlara bi açıklama yapayım o gün motoru aldığım gün...yani gezi sayılmaz.... getirene kadar ve test etmek(otorite olarak değil) alışmak için 1-2 saat sürüşten ibaret o kadarcık...gezi olursa çağırırız gusel gusel gezeriz valla şüpheniz olmasın
    cuk_o arkadaşımız sağolsun müsaitmiş o gün beni yalnız bırakmadı yolda kollamak açısından...Zaten JL 250-5....olan bu motor sonadan keşfetmiş oldugum üzere benim fiziksel boyut kapasitemi zorluyormuş bu motorla tam anlamıyla ilk tanışmamda yanımda bir body olması bir aksilik durumunda yalnız olmamak için önemliydi..

Bu motor görüntü itibari ile oldukça heybetli ve havalı gözüküyor motorun havasından mı yoksa üzerinde bir hatun olduğundan mı nedir tam anlayamadım ama yalnızken yanımdan geçen araçların içindekilerin boynu klitleniyor...çok şaşırdığım bi durum var ki...bana yol verenler oluyor...bozuk yollarda karşı yola geçmem filan gerektiği durumlarda ıh! ıh! diye itelemem gereken yerlerde başıma geldi...acıdılar herhalde halime yola çıkarken de kaç kez başıma geldi sinyal veriyom ve bekliyom şimdi bu herif iplemez beni derken .....durup yol vereler oldu çok şaştım valla...keşke hep böyle olsa dimi?

Firma sahibi özel olarak motorun her bir ayarını gillop gibin hale getirmiş ve çok iyi bakım yaptığı için motor beklediğimin üzerinde bir perfomansta idi. Ben kullanırken sadece vitesi boşa alabilmek hususunda sıkıntı yaşadım..ve bugüne kadar tadına bakma fırsatım olan yamaha, honda gibi markalarla kısaylanmaz ama vibrasyon hususunda tabiki hatırı sayılır bir farkı var...yani bu motor gıdıklamayı seviyor... Dar açılı dönüşlerde taşıyamadığım anlar oldu beni iyice yordu. Ön teker oldukça ağırlaşıyor..benim boyutlarım ve bu motorun bir cruiser olduğu ön teker açıları düşünülürse bu beklenen bişi ama daha seri kıvrak bir cruiser isteyenler rake açısı daha dar olanlara baksınlar derim. Ergonomik olarak zaten ayarlar bana göre olmadığı için ayrıca yoruldum haliylen...Ama uzun yolda pikniğe gittiğimiz gün Şile virajlarına girmeden önce çok rahat ve keyifliydi. Sonra Yeşil Vadiden Şileye giden dantela gibi virajlı yollarda motora söz geçirebilmek için yavaş gitmek farz oldu...Benim de motora yabacılığımın etkisini de unutmamak lazım...

ısınma için geçen sürede sesinden de hoş-boş teyzelerin sinirleri ayaklanıyor... ayyyy ayyy başım tuttu, çocuk uyudu, uyandı, vıdı vıdı şeklinde....Bu arada benim garaja giren motorların çevre apartmanlardan detaylı bir biçimde incelendiğini söylemeden geçemeyeceğim...kaç kişi gelip denediğim motorları soruyor...çok guselmiş, bu farklıymış hangisiymiş? nasıl kullanıyormuşum filan böyle büyük motorları..onlar da istiyormuş..beni görünce iyice heveslenmişler...reklam yapıyoz yani bi yandan...yolda çeviren bilem oldu...gittimiz heryerde özelliklerini anlatıyoz...fiyatını söylüyoz motoru aldığımız firmanın telefon filan veriyoz derken..... yeni motorcular kazanıyoz anlıyacağınız. Yeşilköyde çinli motorlara rastlayamazsınız ben henüz görmedim kullandıklarım dışında...... zaten paket servis yapılan motorlar bile yamaha, honda...ama artık olacak bence.... bu arada tartışılmaz bir gerçek... çinliler cezbediyor görüntüleriyle... keeway süperlight kullandığımda da bir Porshe içindekilerden laf atılmıştı motora çok gülmüştüm o gün...adamın lastikleri bile kaç para? bu motor kaç para diye...

Son olarak bence Jınlunlarından sıkıntı çektiğini belirten veya jınlun sahibi olmak isteyen arkadaşlar motorun garanti belgesinde belirtilen sürelerde gerekenleri fazlasıyla yapıp,kendi motorlarının doktoru olur genel çinli hastalıklara karşı önceden tedbirleri alıp, tetikte olurlarsa çok da keyif alınabilir diye düşünüyorum. Sonuçta bir çinli olan bu motordan bir BMW,KAWASAKİ, HONDA, YAMAHA, , vs gibi beklentiler zaten karşılanamaz baştan bu niyetle satın alma kararı verildiğinde ve özenli kullanıldığında..... istisnalar hariç hayal kırıklıkları yaşanmaz bence nacizane. Mutlu mutlu geçinilir.

Alıntı kılıçbalığı adlı üyeden alıntı
    Selammmm Shemoto
    1-kasksız motora bindin
    2-ve alkol aldınnn (hemde yasak bölgede ha)
    3-ve o halde motora bindin
    pes yani pesssssss
    ve olmayan kukaların arsından geçtinnnn
    Sevgili Kılıçbalığı,

Sana da selam abicim
    fotoları ve yazılanları yanlış yorumlamışsın üzüldüm şaka yapacam derken başka bişi olmuş...
    1-Kasksız olduğum bölüm deniz kenarına inerken ki bölüm...ve toplam 100m den ibaret ve duracak yer beyenme sürecinde...diğer fotolardaki kafamdaki şey balkabağı gibi mi duruyor..sanki sen hiç kasksız motorun üzerine oturmamışsın gibi beni eleştirmişsin üzüldüm valla....hava alanına giderken sana kask verirdik isteseydin yani...(kasksız motora binmeyi savunuyor değilim yanlış anlaşılmasın)
    2-alkol aldığımı nereden çıkardığını anlayamadım elimdeki "ÇİLEK" alkole mi benziyor...
    3- evet çilek yedim ve o halde de motora bindim...

kukalara gelince hayal edebilirsin ama ben yerdeki lekelerle oynadım ve eğlendim ....

cuk_o nun bahsetmiş olduğu şey....arabasını oraya sokan( yasak) alkol alan(ayakta duramayacak kadar) birilerini uyarmış olduğum konusu.... sahil güvenlik amirine yardımcı olmak, yaşadığım yeri sahiplenmek, bir nevi otokontrol yani...çünkü bu gibi salaklar ve milleti rahatsız eden salak motorcular yüzünden güvenlik amiri yasemincim bundan sonra motorları da sokamayacağız artık sahil yoluna dedi...son kez motorla girebildik oraya anlayacağın...
    kısaca yanlış anlamışsın yusuf abicim...
    Paylaşımlarımız ve yolumuz hep açık olsun!

cuk_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Başakşehir 4.etap/2.kısım/ikitelli/İSTANBUL
    Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-9 (RC "racing cruiser")
    Shemoto ablacım yaaaa..valla çok özür dilerim sana söyledimi sanıyodum.
    Beni kuşbaşı yaparken bir hatırlatmada bulundu shemoto ablacım. dedi ki "cuk_o kardeşim...bana ait solo fotoları yayınlamadan önce izin alma nezaketi göstermeni tercih ederdim.Belki ben koymak istemeyecektim."
    Haklısın ablacım düşüncesizlik etmiş oldum Beni affettiğin ve tekrar tek parça haline getirdiğin için teşekkür ederim.
    etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........

tunoka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600 ABS
    baggio günaydın

_CrazYDriveR81_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HoNDa CBR 125R(RepsoL)
    güzel bir gezi olmuş

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    shemoto hayat hikayesi yazmısın yaw.. 2 gün motora bindin bu kadar yazdın..bide motoru alırsan mıçtık desene..

Alıntı zuhtupasa adlı üyeden alıntı
    shemoto hayat hikayesi yazmısın yaw.. 2 gün motora bindin bu kadar yazdın..bide motoru alırsan mıçtık desene..
    Valla talep olursa kitabını bilem yazarım alacağım motorun züttüpaşacım...ama belli ki sen okumazssın beni tanıdıysan eğer bugüne kadar..... her bir tarafını kurcalarım, mıncıklarım ben kendi motorumun...usta bilem olurum ....beni iyi tanıyanlar bilir... Hatta bana sormaya başlarsan günün birinde motorla ilgili sıkıntılarını.... sana hatırlatırım bu satırları gülerek

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Tutun geliooooooooo

Alıntı zuhtupasa adlı üyeden alıntı
    Tutun geliooooooooo

kılıçbalığı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn 800(siyah inci)
    Sevgili SHEMOTO
    sana sadece takılmak istedim ben ya.senin hassasiyetini biliyorum.eger seni kıracak veya yanlış anlaşılacak birşey yazdım sa özür dilerim sadece samimiyetten takıldım affet beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    "[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]

valla ne yalan söyliyim motor güzelmiş bende motor alınca böyle bir istanbul turuna çıkacam

GreatWhiteShark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW Regal_Raptor DD250E-9
    Süper fotolar ya...

cuk_o ya 10 üzerinden 10 verdim...

Filmin baş rol oyuncusunun da verdiği pozları yabana atmamak lazım tabe...
    Regal Raptor
    DADYW
    DD250E-9
    34 SIU 67

KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    gezin anasını satiiim...

Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    sevgili Kaldera senin kadar gezen varmı acaba.selamlar sevgiler
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

Motosikleti
    GWS abi; 10 için teşekkür ederim abi hep beraberde inşallah çekicez böle fotolar

kaldera abi; harbiden senden çok gezen yok yakınıyosun bide, gerçi motorsuz geziyosun sen ama, olsun o fotolarıda koy yurdumuzdan örnek yerler görelim belki oralara bi gezi düzenleriz.....

(tabi shemoto olmasaydı ben böle bir sahilin varlığından bile bir haberdim....)
    etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........

gazkesmes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni racer 200
    çok güzel bir gezi hele o son foto adamı öldürüyo çok güzel ellerinize ve tekerlelklerinize sağllık

kardesler nedir bu alkol dusmanlıgı anlayamadım.birakin adamlari rahat rahat icsinler.otokontrolmus,ne kontrol

Motosikleti
    sarapci

bencede alkol almalarında bi sakınca yok ama alkol aldıktan sonra bağıra çağıra şarkı söyleyip şişeleri kutuları etrafa saçıp orada gezinenleri rahatsız ettikten sonra bir sakıncası olmaya başlar tabiki ama bu, bu güne kadar gelipte adam gibi içmeyenler yüzünden tamamen yasaklanmış ve bence doğrusuda bu olmuş

saygılar

Bir Dost

senı yakından tanıyan biri olarak biliyorumkı sen yaparsın tabi
    motorunda kıtabını yazarsın her sayfası senle ayrı bır mana olur
    TABİ TABİ TABİ

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler