2 Bayan , 2 Motosiklet 3.100 Kmlik Mini Türkiye Turu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
helal olsun ilk defa bayan motorcunun gezi fotolarına baktım.
-
-
Helal olsun, gerçekten müthiş cesaret.
-
...büyük cesaret wallahi bravo...
-
geziniz harika ama ben etli ekmek fotosuna kitlendim kaldım.
-
Çok güzel ,paylaşım için teşekkürler
-
ilk önce cesaretinizden dolayı kutlarım güzel bi gezi olmuşa benziyo
-
Tebrik ederim. Maşallahınız var. Konya'ya götürdüğün artçın da bayağı sabırlı biriymiş anlaşılan.
Cbr 125'li arkadaşını da ayrıca tebrik etmek lazım. O motosikletle uzun yol ayrı bir eziyet.
Biraz teknik veri paylaşabilir misiniz peki?
Kaç km yol yaptınız?
Ne kadar benzin harcadınız?
Bir kerede en fazla kaç saat sürüş yaptınız?
En güzel ve en kötü yollar nerelerdi?
En güzel ve en kötü iklim nerelerdeydi?
-
29 Temmuz 2013, 19:26
Tebrikler, her yiğidin harcı değil 3100 rapor da gayet güzel olmuş.. Sizin gibilerin sayısının artması dileklerimle
-
29 Temmuz 2013, 19:31
Ayakta alkışlamak lazım.Bizim gibi bir ülkede böyle şeyler görmek cok güzel,tekeriniz düz bassın allah kaza bela vermesin...
-
29 Temmuz 2013, 19:33
Helal olsun cesaretinize valla...
-
29 Temmuz 2013, 19:36
vallahi helal olsun yaman hatunlarsınız.
-
29 Temmuz 2013, 19:54
tekeriz düz bassın gerçekten güzel bir paylaşım olmuş hemde honda ile mükemmel
-
29 Temmuz 2013, 20:00
Öncelikle herkese teşekkür ederim . Etliekmek gercekten güzeldi ben 3.100 km yol yaptım , 550 ye yakın benzin harcadım Kemer'den sonra ki yollar inişli çıkışlı ve bol virajli micirli ve asfalt erimisti . fakat Manzara olarak en güzel yollar buralardi sol deniz sag taraf orman. Akhisar'la Balıkesir arasında rakım yüksek olduğu icin asırı rüzgar vardı o kısımlar daha zorlu oldu. Asfalt olarakta en kötü yol küçükkuyudan assosa kadar neredeyse tek şerit ve bol çukur. Ve bir kere de en cok 200 km durmadan gittik.
-
29 Temmuz 2013, 20:01
Helal olsun, cinsiyetçilerin gözüne gözüne sokmak lazım.Vallahi helal olsun, işyerinde bayan çalışanımız da çok güzel motosiklet kullanıyor beraber gidip geliyoruz.İlgi olduktan sonra arakdaşda varsa ne güzel oluyor.İnşallah kız arkadaşıma da Today'den vitesliye alıştıracağım.İkiteker tutkunu olan herkesin tekerine taş değmesin.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
29 Temmuz 2013, 20:04
yağmura yakalanıp geziyi iptal etmemeniz büyük cesaret. daha nice yolculuklar kazasız belasız sürüşler ;)
-
29 Temmuz 2013, 20:08
Evet Motosikletin cinsiyeti yoktur . insallah bayn arkadsinizi da alistirirsiniz. Ben bayanların kullanmasından gurur duyuyorum. Sayımız gittikçe artar inşallah.
-
29 Temmuz 2013, 20:09
Tebrik ederim
-
29 Temmuz 2013, 20:10
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)