2 Bayan , 2 Motosiklet 3.100 Kmlik Mini Türkiye Turu
Reklamlar
-
30 Temmuz 2013, 14:57
MT erkeklere ait site zannetmeye başlamıştım ama görüyorumki bayanlarda varmış
Cani gönülden tebrik ederim, ayrıca gezileriniz devamınıda dilerim
Reklamlar
-
30 Temmuz 2013, 15:02
Tolga Can adlı üyeden alıntı
Farklı nicklerle girip senin geziye yorum yapayım.
Bu ülkede imkansızlara talep vardır. yanlış anlamayın. Erkek yada Bayan değil. Bir maymun o yolu yapsın.
Burda yorumdan sayfa kitlenir. Yıllarca forum krallığında şovalyelerimizi gördük. Şimdi bir prenses gelmiş ejdarhamıza tasma takmış çok mu
Bu iş artık farklı boyuta gitti bende fake üyelik alıyorum hemen
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
30 Temmuz 2013, 15:06
güzel bi gezinti olmuş.. bayanların motor kullanması ve forumda yer almasının, motor sevdalıları için olumlu katkısı olacağını düşünüyorum... sonuçta bayanın olduğu her yerde erkekler; oturuş, duruş konuşma, hareket...vs daha dikkatli davranıyor... medeniyet bayanlar sayesinde hayat buluyor...
-
30 Temmuz 2013, 15:09
cesaretinizden dolayı tebrik ederim gerçekte güzel gezi olmuş bayanların böyle aktivitelerini umarım daha çok görürüz
-
30 Temmuz 2013, 15:22
C@LiMeRO adlı üyeden alıntı
öncelikle tebrik ederim
ilk motosikletimle Ankara-Kastamonu arasını katettiğimde giderken yoldaki benzinciler de bana gülmüşlerdi, (Asya 125 T 21, kendi halinde çinli halim selim bi scooterdi kendileri)
bu motosiklet yolda dağılır abla, gel yol yakınken dön diye
ama dağılmadı çok şükür, sağ salim götürdü getirdi beni..
Kimsenin ne dediği önemli değil, sizin içinizde cesaretiniz olduktan sonra.. mutlaka hedefinize ulaşırsınız..
Beğendim bu yorumu hemde yıldızlı beğendim bu yorumu.Foruma sanki uzaylı gelmiş konu açmış gibi millet üşüştü başlığı görünce . Neyse güzel yaptığınız şey fakat burasıda türkiye bayan turistlerin başına yollarda neler geldiğini,şehrin göbeğinde arabalarla giderken dahi bicok magandanın dengesiz hareketini ve tacizlerini biliyorolmalısınız.Şimdi forumdan sakın kimse kalkıpta polyanacılık oynamasın bana,yok öyle şey biz dürüs bi toplumuz bizim trafikte öyle sey olmaz demeyin.Çooook ama çokk gülünç duruma düşersiniz.O nedenle siz siz olun birdaha yanınızı bir kaç tane göstermelik dahi olsa kelli felli erkek motorcunun eşlik etmesine musade edin. Zaten forumdan anladığım kadarıyla bu konuda fazla sıkıntı yaşamıyacak gibisiniz.
Ben az cok insan sarrafı olduguma inanırım ve sunu iyi biliyorum yaparsın edersin harika olur söyle olur böyle olur derler,sonra gelirsin gaza cıkarsın yola başına bişey gelir foruma yuazarsın.Bu seferde e kızım bura türkiye ordan yanlız gidilirmi , o yoldan gidersen tabi şöyle olur böyle olur gibi söylemleride görebilme ihtimalin yüksek.En basiti okadar konu acılıyor senin ki gibi bir günde bukadar tıklanan varmı ? CEVAP : Yok veya Çok az. Bu bile yaptığınız seyin bizim camia da yani motorcular arasında bile nedenli şaşılacak ve dikkat ceken bişey oldugunu gösteriyor.Nekadar dikkat cekersen okadarda sıkıntıya marus kalma olasılıgın artar helede uzun yolda.
E şimdi gelelim bana;
Çekemediğinden bunları yazıyor DERLERRR,
O bozuk zihniyetlerdensinki sende bunların olabileceğini düşünüyorsun DERLERRR,
Cinsiyet ayrımı yapıyor , DERRRLERR,,
Ve DERLERDE DERLERRR bitmez benim şu garip aklımla artık daha neler diyebilirler bilmiyorum ama derler ve diyeceklerde bişeyler .
Bu Yazdıklarım dısında bir cevap daha yazmıycam kimseye,ama , sizde söylediklerimi kulak ardı etmeyin , dikkate alın derim.
Sürçü Lisan ettikse , haddimizi aştıksa Affola sadece iyiniyet temennileri dolu bir mesaj fakat Bakmasını değil GÖRMESİNİ bilene... Saygılarr..
Birde başlıkta 2 bayan, 2 motosiklet demekten ziyade, sadece geziye odaklı bir başlık atsaydınız daha amacına uygun olurdu,
Çünkü ben hiçbir başlık görmüyorum erkeklerin açtığı 2 erkek türkiye turu falan diye )
C@limero ' nun lafını da yabana atma ben o yorumu cok doğru buldumm...
Zenginlik nekadar cok seyin olduguyla değil, nekadar az seye ihtiyaç duydugunla ölçülür.
-
30 Temmuz 2013, 15:25
herkeste bir "bayan" lafı gidiyor...kadınların bir çoğu "bayan" denmesinden rahatsız...feministler çok hassas bu konuda, dikkat edelim...
-
30 Temmuz 2013, 15:46
Helal olsun, tebrikler
-
30 Temmuz 2013, 16:09
Gülünç duruma düşecek bir durum yok illa yanımıza da süper man aramayacağız her zaman. Bu kadar abartılacak bir durum yok. başlığım da fotolarım da yorumlamam da forum kurallarına uygun. Eleştiriye acik ınsanım ama bu kadar uzatma yersiz. Saygilar
-
30 Temmuz 2013, 17:31
İlk fotoğraftaki motor üzerinde benzin alma işinden huylandım ben. Tehlikeli iş.
Çok güzel bir gezi olmuş. Özellikle işin yemek kısmı bir harika...
-
30 Temmuz 2013, 18:25
bir dahaki sefere salihli de bisan bayii ne mutlaka bekliyorum
-
30 Temmuz 2013, 18:33
helal olsun size kızlar güzel gezi yapmıssınız paylasmıssınız için teşekkürler
-
30 Temmuz 2013, 18:36
gğzel bşr gezi olmuş inşallah devamıda gelir ama benim gözüm cbr 250 r de kaldı maşallah
-
30 Temmuz 2013, 19:01
İnsallah, teşekkür ediyorum . Motorumun masallahi var kendimden cok ona bakıyorum oda beni yolda bırakmıyor.
-
30 Temmuz 2013, 19:35
ulan bitane kız arkadaşımda şölee motorcu olmadı
güzel gezi olmuş tebriker
-
30 Temmuz 2013, 20:09
Gerçekten iyi bir örnek ve cesaret örneği teşkil etmişsiniz. Tebrik ediyorum. Özellikle sisli yolda ve yağmurlu havada motosikleti kazasız belasız kullanmanız hayranlık verici
-
30 Temmuz 2013, 20:12
Teşekkürler arkadaslar evet cok şükür kazasiz belasiz geçtik o yollari
-
30 Temmuz 2013, 20:58
-
30 Temmuz 2013, 21:14
Bizim askımız motorumuz baskasına gerek yok
-
30 Temmuz 2013, 23:09
tabiki bir şey söylemiyorum
artçı koltuğuda fena değildir yani
---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 20:19 ----------
saniyede 44 mesaj alan konuyu timsah gibi bekleyerek tam zamanlamayla trolleyerek ve konuklara kaos dolu surat ifadesi kazandırdığım için yılın troll oscar ödülü ben denize taktim edilmiştir.Teşekkürle
teşekürler, teşekkürler
alkışlamayın artık
sağolun sağolun
ve son söz olarak bu güzede kuruluşu kuran ve bu kuruluşta emeği geçen doktora,yükseklisans,lisan,önlisans yapmış okuyucu ve yazarla beni aynı platformda bulundurup muhattap olma şansı tanıyan mt kurucuları ve moteratörlere teşekkürü borç bilirm.
-
30 Temmuz 2013, 23:36
E_N adlı üyeden alıntı
tabiki bir şey söylemiyorum
artçı koltuğuda fena değildir yani
---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 20:19 ----------
saniyede 44 mesaj alan konuyu timsah gibi bekleyerek tam zamanlamayla trolleyerek ve konuklara kaos dolu surat ifadesi kazandırdığım için yılın troll oscar ödülü ben denize taktim edilmiştir.Teşekkürle
teşekürler, teşekkürler
alkışlamayın artık
sağolun sağolun
ve son söz olarak bu güzede kuruluşu kuran ve bu kuruluşta emeği geçen doktora,yükseklisans,lisan,önlisans yapmış okuyucu ve yazarla beni aynı platformda bulundurup muhattap olma şansı tanıyan mt kurucuları ve moteratörlere teşekkürü borç bilirm.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)