Vallahi Helal Olsun Size cesaretinizden dolayi
Yorum almaktada Rekoru kirdiniz
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
5 foto ile topic uçmuş...
2 konu daha açsanız tamamdır bu iş...
Mt Türkiye çapında reyting yapar...
Güzel gezmişsiniz...
Tebrikler... Cesaretinizden öte kutlarım...
bu günleride gördük.. paylaşım için teşekkürler
Teşekkür ederim arkadaslar.
tebrik ederim helal olsun
kıskanıyor insan vallaha biz konu açarız foto üstüne foto yorum üstüne yorum açıklama üstüne açıklama bir türlü böyle popüler olamadık
Şaka bir yana tabiki..
Bayan motorcu diye şaşırmamak lazım aslında her yerde varlar fakat piyasaya fazla çıkmıyorlar ben izmirde pek çok bayan arkadaş görüyorum motosiklet kullanan.
Eskiden derlerdi araba erkek işidir kadın sürücü gördükmü aman allah bakıp kalırlardı .
Şimdide bayan motorcular için öyle tepki var fakat yıllar geçtikce buda normal bir durum olarak bakılacak benim tek çekingem bayan arkadaşlar yolda seyir halinde iken araba sürücülerinden rahatsız ediliyorlarmı diye sadece bu yüzden bir bayanın motosiklet kullanmasını istemezdim.
güzel gezi olmuş yagmurdan kesinlikle korkulmamalı yagmurda sürmenin zevki bambaşkadır bazen sırf yagmur yagıyor diye motara binmişligim vardır. ıslak asvalftı sevmem fakat yagmurlu aslvatı severim.
kazasız belasız iyi forumlar..
tebrikler güzel gezi iyi cesaret sıkıntısız bir şekilde geri dönmeniz en güzel kısmı olmuş
busel bugün marmara forumdayız 6 motorcu ( MT ) olarak , gelmek istersen tam 20:30 da orda olabilirsin , ben yinede yazmak istedim
Tebrikler büyük cesaret bu tehlikeli ülkede
Marmara forum yerine daha güzel bi yer olabilirdi tamam gelebilirim 9 gibi iftara davetliyim baska yere cunku.
tamam anlaştık ozaman özelden mesaj gönderdim okursan sevinirim ..
Tebrik ederim sizi gerçekten imrenerek takip ettim 3100 km yol yaparak sağlıklı bir şekilde geziniz bitmiş en kötü olan durum ise benzin pahalı yollarda diğer araçların yüzünden sıkıntılar yaşadınızmı ortalama hızınız nasıldı malum hız limitleri
1 günde 7 sayfa yorum atılmış. Geziden çok foruma şaşırdım doğrusu
Bu kızlar bana daha çekici geldi. istanbuldan çıkış alıp çin'e gitmişler. Daha ne yapsınlar. Hemde bisiklet ile ...
10 ayda 10.000 km yapmışlar. biz 10 ayda 10.000 TL borç yaparız .
Busel hanım limitleri zorlayın. Türkiye turuna çıkın.
http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...t-istanbul-cin
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)