Ne güzel be maşallah :D devamını da bekliyoruz
tebrik ediyorum.. gerçekten
hem cesaret hem gezi için..
elnize emeğinize sağlık
sevgiler..
tebrikler güzel bir örnek.
bazıları motosikletle yol almasından gezmesinden zevk alır bazıları da a noktasından b noktasına gitmek için kullanır bazıları kim önce gitçek tarzında yarışmak için kullanır bazıları da ticaret için kullanır sonuçta hepimiz iki tekerciyiz önemli olan bu siz hangisisiniz gibi bir soru sormuycam tebrik ederim busecim allah avrupa turu nasip eder bi daha kine inş beraber
1. FYM MASAİ 250 CC CHOPER 2. HONDA CBF 150 CC COMMUTER
3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC
teşekkür ederim Koray evet bi Avrupa turu olabilir seneye gideriz kısmet olursa.
size büyük bir alkış, tebrik ediyorum bayanlar..
"burayı yıkarlar" demiştim
öncelikle cesaretinizden ve bu güzel paylaşımınız dan dolayı tebrik ederim Türkiye'de bayanlarında 2 teker üstünde uzun yol yapabileceğini hepimize gösterdiniz yolunuz her zaman açık olsun
tebrikler. Böyle motosiklet seven bayanların çoğalması dileğiyle hoşcakalın.
Çok güzel bir gezi yapmış ve güzel kaleme almışsınız. Harikasınız....
Helal olsun, süper gezmişsiniz, bu linki saklıyorum, örnek alınması gereken bir gezi, motora şeytan işi diyen insanlara meleklerin gezisini gösteririm.
KAzasız belasız sürüşler diliyorum.
Harika bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler ve cesaretiniz için tebrikler arkadaşlar..
genelde yerli hanımların motor kullanması bile nadirken hanım hanıma gezi az bulunan bir hadise genelde yabancı hanımlar yanlız veya çift olarak giderler,Bu yaptıgınız bir ilk lerden tebrik ederim.kazasız sıkıntısız nice geziler dilerim.
Çok güzel bir gezi olmuş, tebrik ederim. Allah bana da nasip eder inş.
Saygılar.
bu arada eminim, gizli gizli girip bakan motordaş bayanlar bu konuya çok özeneceklerdir.
birGarip..
Tebrik ediyorum,
Cesaretinizden dolayı kutluyorum.
Keyiflinice geziler diliyorum.
Paylaşım için teşekürler.
tebrik ediyorum,yollarda hanım motorcuları görmek çok hoş.Umarım bir gün daha du uzak,sınır ötesi yolculuklar yaparsınız.
rapor formatınız da ideale yakın.peşpeşe 20 fotograf ekleyip tek bir cümle ile "gezi yazısı yazdığını zanneden arkadaşlara da örnek olur sanırım
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)