süper
demekki bayanlar sadece mutfakta iyi değiller...
süper
demekki bayanlar sadece mutfakta iyi değiller...
Güzel gezi olmuş şu pembe çiçekli pansiyonda çok güzelmiş :D
sadece helal olsun dıyorum. demekki mt de kafası kırık bayan uyelerde varmış...
Herkese cok teşekkür ederim
Helal olsun size kızlar Cesaret ve kararlığınız için sizi kutlarım
Sizin yaşlarınızdaki yeğenim epeydir,motor öğretmemi istiyordu.Ben de,genç kız diye biraz ağırdan alıyordum.
Yazınızı gördükten sonra en kısa sürede onu yetiştirmeye karar verdim !
Sermayesi din olanın rehberi şeytan olur.
Bi bayanın daha öğrenmesine vesile olacağız ne güzel. Bence desteginizi yegeninizden esirgemeyin ;)
sistemin kölesi olmadan yaşamak ben buna derim bide bayan başınıza gerçekten takdire şayan bu geziniz ayakta alkışlıyoruz sizi
bu arada muğla akyakada konaklama ve yol bilgisi vermek istedim cadır konaklama isterseniz gökova parkta çamların altında nefis bi yer hersey mevcut pansiyon isterseniz de her yerde pansiyon var azmak kısında motorcu bi abimizin apartı var fiyatta yardımcı olur her zaman önceden rezervasyon yapmanızı tavsiye ederim gökovada tekne turunu deniyebilirsiniz sabah 10.30 da başlar aksam 18.30 da biter kişi başı 30 tl 10 tl sedir adasına giriş 40 tl gibi bi ücret tutuyor bir sey daha dicem azmak suyunda yüzmek isterseniz önce ayağınızı felan sokun direk balıklama atlarsanız şoka girebilirisniz benden söylemesi
bir çok erkeğin cesaret edemediği bir geziyi başarmıssın... kadın isterse yapamayacağı şey yoktur..
Ohannesburg Valla helal, ne diyeyim
( ekşi: ohannesburg : bkz.johannesburg, ohanın gelişerek ohannes olmasından sonraki aşamayı belirtir.., acayip olaylarin yasandigi ruya kasabasi.. )
Geziniz Çok güzel olmus. CBR 125 R siyah görünce gözlerim doldu.
harika bir gezi bence cesaret ve kararlılık örneği bence motorlar da güzel helal olsun denir ne denir başka sizin yaptığınızı çoğu erkekler yapamaz
Begonvil ağacı o.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
Bizde iki kişi 40 tl gibi bi ücrete kaldık. Pansiyon sahibi bizi cok takdir ettigi icin yardımcı olsu sag olsun ayrıca Akyaka dan Marmaris gecelerine tur da var 20 tl ye. Evet azmak suyu buz gibi
çok güzel ve bana acayip cesaret verdi
bu kadar uzun olmasada ufak ufak bende başlayacağım. Konyadan kalkış beyşehir falan derken şimdilik antalyaya kadar açılacağım. Tebrik ederim çççok tebrik ederim. Allah hep güvenli ve keyifli sürüşler versin.
"ne işin var kız başına yollarda serüvenemi atılcan otur oturduğun yerde" deyeyimde yakınlarının hislerine tercüman olayım
bu arada begonvil hastasıyız;)
şaka gibi gerçekten...bi kadının motorla bu kadar yolu gitmesini geçtim bi sırt çantasıyla yola çıkması daha çok şaşırtıcı...
tebrikler...
Eşim Motosikletimi KUMA olarak Görüyor.
Tebrik Ederim. Diyecek Söz Yok.
(Şaka Bir Yana Motosikletime İsimde Buldum, KUMA®)
böle bi başlık gördüğüme çok şaşırdm desem yalan olmaz, tebrikler
Tesekkur ederim arkadaslar... Yazlık kıyafetler cok yer kaplamıyor ve ben rahatlığımdan yanayım işkenceye gerek yok
maşallah tebrik ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)