Tebrikler darisi bizim hatunlarin basina
her ne kadar memleket de olsa bozkırda motor sürmesi pek zevkli değildir o sebeple hiç gitmedim ş.koçhisara
Kanıt gösterebilirsiniz. bizlere de cok yorulursunuz deli mısınız diyenler oldu ama umursamadik. Eğer hayaliniz de varsa gerçekleştirin kesinlikle. Konya altından kemere kadar virajlar yavaş yavaş başlıyor fakat yol güzel. Gece hayatı icin kemer, yok daha sakın sessiz doga ile basbasa olayım derseniz kemeri geçince cirali var. Bungalov Tas evler Yada cadirla konaklamak mümkün. Kas a gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim tertemiz Deniz'i var yat turu harika ve see kayak Yada dalış yapabilirsiniz . Kemer'den de Muğla'ya kadar cok virajli yollar sizi bekliyor . Biz erken saatte çıktık sabah öğle sıcağında kalıp asfalt erimesi ile cok karşılaşmamak icin. Yol tek gidiş tek geliş ama manzara harika. Mugla akyakaya da ugramanizi tavsiye ederim. Muğla'dan sonra yol güzel zaten eğer isterseniz şirince Efes antik kenti 7 uyurlar ve Meryem anayı ziyaret edebilirsiniz . Sevgiler
oh oh sız gezın bızde resımlerle yetınelım
İzlerken müthiş keyif aldım. Darısı diğer bayan arkadaşlarımızın başına.
Maşallah.
Rica ederim ne demek.. Konya da bi hafta gezdim bende yetti
Gerçekten Sizi yürekten tebrik ediyorum. Tekerinize, cesaretinize sağlık..
vallahi bravo sizi eşimle tanıştırmak isterdim,sizden biraz feyz alsa bana yeterdi.
tekrar tebrik ederim,paylaşım için teşekkürler
Tebrik ederim , cesaretinizden dolayı. Resimler harika...
Türkiye sizinle gurur duyuyor demeden edemeyeceğim, motosiklet tutkunu olan bi çok bayan ark..belki böyle bişey yapmak istiyor ama cesaret edemiyorlar, sizin gezi tutunuzun, diğer bayan ark.lar için güzel bi cesaret, güzel bi teşvik olacağına inanıyorum.
Sizi yürekten tebrikler.Tekerinize, cesaretinize sağlık.paylaşım için teşekkürler.
bayana arkadaşlarımızında birşeyler payalaşması çok sevindirici çok güzel bir gezi
Tebrik ederim gerçekten helal olsun 2 bayan olarak cesaretinizden dolayı gezilerinizin devamını dilerim.
Tebrikler,tekerinize sağlık
harikasınız
Motosiklet ve kadın.. Künefe üzerine dondurma gibi. Helal size
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)