Cok tesekkur ederim herkese. Insallah bu yıl da güneydoğu turu var. Umarım Onu da paylaşmak nasip olur.
Ayrıca Etliekmek boyu standart bu sekilde yapılıyor gittiğimiz yer de
Cok tesekkur ederim herkese. Insallah bu yıl da güneydoğu turu var. Umarım Onu da paylaşmak nasip olur.
Ayrıca Etliekmek boyu standart bu sekilde yapılıyor gittiğimiz yer de
Tanrım .. Sen konuyu biliyorsun. Amin.
çok hoş, çok zarif bayanlar ve güzel bir gezi... tebrik ederim
Gerçekten tebrik ederim Türkiye gibi bir yerde 2 bayanın türkiye turu yapması ayakta alkışlanıcak bir şey. Hemde motorlarla yani
Size sormak istediğim soru bu motorlarla uzun yolculukta rahatlık olarak sorun çıktı mı çıktıysa ne gibi sorunlar oldu?
çok imrendim be :/ bi sorum olucak bu siyah cbrlı abla anadolu yakasında bi üniversitede öğretmendi dimi yoksa benzettim mi
Helal olsun taktire şayan cesaret 3100 km yol yabana atılacak bi yol değildir hele ki motosiklet üzerinde gerçekten bravo.
Cok Teşekkür ederim arkadaslar evet, öğretmen arkadasım ama Avrupa yakasında. AWESQUME soruna cevabım hayır sorun çıkarmadı ( benim debriyaj telimin çıkması arkadasımında tekerinin sibobu patlaması dışında ) motorlar rahatti bende bel fitigi olmasına rağmen fiziksel bi yorgunlukta yaşanmadı.
Geziniz çok güzel olmuş.Devamını dilerim.
Bir hatırlatma yapmak istedim. ''Bayan'' ; bay'' dan türetilmiş çirkin bir kelime; hem de türkçede yeri yok.Başlığın 2 Kadın 2 motosiklet olması lazımdı.T.B.M.M de geçen sene alınan bir kararla; erkek olmayan milletvekillerine hitap ederken 'bayan' kelimesi yerine ''kadın'' denilmesine oy çokluğuyla karar verilmişti.
Kadınların buna daha çok dikkat etmesi lazım.
Egonuzu yesinler.
Türkçe, ecdadımızın içinde bulunmak zorunda olduğu coğrafya ve dinimiz sebebi ile yaklaşık 1000 yıldır Arapça ile komşudur. Arapça bilenler bilir, Arapça'da isimler aynı almanca'da olduğu gibi dişil-erkek olarak sınıflandırılır. Günlük hayatta kullandığımız daha nice kelimelerde erkek sözcükten türetilmiş dişil sözcüklerdir. Biz nasıl Bay denilmesine alınmıyorsak sizde bir zahmet bağyan denilmesine alınmayın. Anarşik gençliğik yeni modası, herşeye isyaaaaağğn. Ne var arkadaşım ? İngilize Mrs diyince kadın tokadı yapıştırıyor mu?
Neden çirkin olduğuna anlam verememek ile birlikte Türkçe'de yeri olmadığını 2 dir okuyorum ama kaynak bulamıyorum. TDK'ya bakıldığında karı-kadın anlamının yanında bir cins yaban armudu olduğu da yazıyor. Bizim kezbanus anatolius ların genel vücut yapısıda armuta benzediği için mi böyle dendi acaba diye derin düşüncelere daldım şimdi.
Kadınlığınızdan utanmayın, size bayan diyenlerin hiçbir şekilde sizi aşağılama niyeti yok. Dış mihrakların bağyan lobilerinin işleri bunlar.
Öncelikle kadın değilim erkeğim.Anladığım kadarıyla siz de öyle.
Konu hakkında bilgisiz olmanız ve zayıf argümanlarınız bir yana; bir kadına yönlendirilmiş ricaya bile;hem de kadınları ilgilendiren bir konuda, cevap verme cüretiniz bile aslında bu ülkede kadının yeri hakkında bir fikir veriyor.
Çok zekice sandığınız o türk kadını kezbanmış armut gibi vücudu varmış;bunlar arkadaş meclisinde geyiği yapılacak konulardır,bir kadının açtığı başlıkta bunları yazmaya utanmıyorsanız zaten bir sorun vardır.Büyük ihtimalle niyetiniz kötü değil ve eğitimlisiniz; ama bence seviyenize dikkat etmelisiniz.Bizim kezbanus anatolius ların genel vücut yapısıda armuta benzediği için mi böyle dendi acaba
Helâl olsun kralsiniz tek kelimeyle tebrikler
Tesekkur ederim. Herkese Kazasız sürüşler.
Biz saksı bitkisi değiliz, konu kadınları ilgilendirmiyor. Türkçe sadece onlara ait değil, benim kültürüm ve adetlerim hakkında tabiki fikirlerim olacaktır. Bizim kapalıda bir söz vardır. Beğenmeyen taraftar ........... gitsin diye Dünya ülkelerinin hiçbirinde olmayan ve demokrasinin temel ilkelerine aykırı olmasına rağmen kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık yapan yasalar var bu ülkede. Eğer bu ülkede bile kadının yeri yadırganıyorsa lütfen kapalıyı terk etsinler.
Kadın yalakalığını bırakalım lütfen, ''Bir kadının açtığı başlıkta bunlara yer yokmuşş'' '' Argümanlar zayıfmış'' ''Bayan kelimesi Türkçe'de yokmuş''
Cenab-ı Hakkın rahmetine sığınarak işkembe-i kübra'dan sallamayın kardeşim. Sen koy argümanlarını ortaya, ama neydiün belirsiz sitelerden copy-pasta yapmadan.
Şimdi sen bunları yazdın ya, kesin burayı okuyan bağyanlardan 2 tanesi sana hemen mesaj atar buluşalım mı diye.
Vallaha soylenecek soz yok HELAL OLSUN demekten başka.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)