Teşekkür ederim sag olun
Teşekkür ederim sag olun
güzel bir gezı ve tecrübe olduğu kesın sizi tebrık edıyorum .Bay bayan diye ayırım yapmazken bayan araç sürücülerınden çektiğimiz çok ama motosıklet öyle bır alet ki keşke otomobılden önce herkes motosıklete başlasa valla ben çok beğendım devamını dilerim kazasız sürüşler
vallahi ellerinize sağlık ben burda manisa çeşme yapabilirmiyim diye düşünürken ....
Bravo kızlar. Gerçekten güzel bir gezi olmuş.
Saygı duydum,ben daha Şile'ye giderken bile korkudan titrerken,siz iki kız 3100 km yol yapmışsınız,helal olsun.Saygılar,sevgiler...
Teşekkür ederim sizlere de kazasız sürüşler
Bu gezi bana ilham verdi, bende yapabilirim diyorum kendi kendime böyle uzun geziler.Tekerinize sağık kazasız belasız sürüşler.
Güzel gezi olmuş,
gezi raporu için teşekkürler, cesaretiniz için tebrikler...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Ben sadece elinize yüreğinize saglık diyorum Allah kaza bela vermesin kardeşim
Vallahi nerede motor süren bi bayan görsem hayretle bakıyorum cesaretinizi kutlarım ;)
Konuyu şimdi gördüm , cesaretiniz ve ekipmanlarınız için kutluyorum.
Bir bayan için gerçekten cesaret isteyen bir gezi turu öncelikle tebrik eder paylaşımınız için de teşekkür ederim.Nice kazasız belasız geziler dilerim,selamlar...
Öncelikle 2 arkadaşımızı tebrik ederek söze başlamak istiyorum. Forumda gördüğüm kadarıyla, herkes uzun yola çıkmak için hevesli ama nedense kimse cesaret edip çıkamıyor. Benim kişisel tecrübelerim ve bakış açımı sizlerle paylaşmak isterim. Hiç bir zaman uzun vadeli planlar yapmaya gerek yok gezi için. vakit bulduysanız kısa bir hazırlık sonrası düşün yollara. Yol nereye giderse devam edip gidin. yol üstü için ayrıntılı plana da gerek yok. altınızda motor var nereye isterseniz dönün, girin, sapın, gerektiğinde kaybolun ve bunun tadını çıkarın. Macera böyle yaşanıyor. Daima ana yola bağlı kalmayın, girin ara yollara, insanlarla sohbet edin, tanışın, kaynaşın. Bunun mutluluğu tarif edilemez. Uzun yol için millet 2-3 ay hazırlık, teçhizat, koordine vb. yapıyor. bence hiç bunlara gerek yok. Bir mont ve kaskla 1000 km. yol yaptım. hiç bir sıkıntı çekmedim. Herkes size yardımcı oluyor. Sonuç ta Türkiye'deyiz ve aynı dili konuşuyoruz. İnsanımız her zaman yardımcıdır.
Bu arada bayanların motor kullanmasına hala endişeyle bakanların olduğunu görüyorum. Ben ileri sürüş eğitimi dahil bayan hocamdan aldım. Kendisi değme erkek motorculara taş çıkartır. ayrıca İzmir'de motor kullanan bir çok bayan da var. Heryere giderler, her şeyi kullanırlar. Geçenler'de Kütahya'da kırmızı ışıkta durmuşken scooter kullanan bir genç kız arkadaş yanımda durdu. Birbirimize baktık ve sağa çektik. yarım saat ayak üstü sohbet ettik. Kendisini burdan bir kez daha tebrik etmek istiyorum. Kütahya gibi biraz tutucu bir yerde kız başına hemde motora biniyordu. idealleri varmış. yavaş yavaş gerçekleştirmeye başlamış. niyeti motoru büyütmek ve yurt dışına gitmekmiş. ben tecrübelerimi ve bilgilerimi aktardım. hatta her zaman yardımcı olabileceğimi de söyledim.
Bu arada motorcu camiasına bir eleştirim var. gerçi burası yeri değil ama. Bizler büyük bir ailenin üyeleriyiz. Ben her gördüğüm motorcu arkadaşa selam veriyorum. çoğu bön bön bakıp gidiyor, veya umursamıyor veya yanınızdan artistik yaparak gazlayıp gidiyor. motorunun küçüklüğü büyüklüğü önemli değil. önemli olan hepimiz aynı kültürün içersindeyiz. lütfen ama lütfen birbirimize bir güler yüzü veya bir selamı eksik etmeyelim. yarın yolda arızadan dolayı kaldığınızda yanınızda o beğenmediğiniz motorcu arkadaşlarınız durup size yardım teklifinde bulunacak.
Öncelikle geziniz çok güzel. 150'lik motorlara hayranlığımı bir kez daha artırdı.
Ancak; bu yapılan yorumlar, bayan olmanıza ilişkin yayınlananlar, ne kadar zavallı, çirkin bir toplumda yaşadığımızı ele veriyor gibi geliyor bana.
gezinizi kazasız bir şekilde tamamlamanıza çok sevindim,çok keyifli geçmişe benziyor.bu arada dizliklerinizin markasını öğrenebilir miyim acaba ? çok kullanışlı ve rahat görünüyorlar..
emeğinize yüreğinize sağlık tebrikler...
Herkese cok teşekkür ederim iyi dilekleri için . Dizliklerimin markası 4riders motomaxta 50 tl.
güzel gezi yapmışsınız...tekeriniz her daim düz bassın
Rica ederim ne demek . Bende cok memnunum. Çorap gibi giyiyorsun ayakkabını çıkarman lazım giyip çıkarmak için. İstersen kenarına fermuar yaptırıp daha pratik hale getirebilirsin ama ben daha sağlıklı olması ve orijinali bozmayı sevmediğimden yapmadim. İyi günler de kullanman dileklerimle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)