Dün sevgili İrfan Abi'nin organize ettiği ve oldukça keyifli geçen iftar yemeğinin bendeki resimleri ile başlıyorum.. Sizlerde varsa elinizdeki resimleri bu konuya ekleyebilirsiniz....
Dün sevgili İrfan Abi'nin organize ettiği ve oldukça keyifli geçen iftar yemeğinin bendeki resimleri ile başlıyorum.. Sizlerde varsa elinizdeki resimleri bu konuya ekleyebilirsiniz....
eline sağlık uğur. resimler süper çıkmıs
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
uğur kardeşim çok sağol resimler süper olmus emeğine sağlık
resimler çok güzel çıkmış, o kadar kaçmamıza rağmen üj,bej karede varlık göstermişik..
ellerine emeğine, güzel yüreğine sağlık kardeşim...
gayet basarılı resimler devamı var arkadaşlarda..onlarda inşallah yüklerler..
uğur fotolarda bi irfan abi bide seni tanıdım. Gerisini çıkaramadım. Kim bunlar yahu? güzel toplantı olmuş helal olsun.
13. fotoğrafta sağdaki benim.soldaki sinan er yanımdakide cihat..
21. fotoda ise malesef Mezit ile yanyana gelmek zorunda kaldım..malum deplasmandaydım,kabul etmesem döveceklerdi toplanıp...
uğurum kaymaklı kadayıfım vazgeçilmez kardeşim eline ayağına sağlık, hepinizin tekerine sağlık arkadaşlar videolar kısa zamanda elimde olacak belki yarın bu arada yoğunluktan cepten bile çekemedim tek kare bile , aklıma geliğinde telefonumu uğura verdiğimi hatırladım sonra kamereman arkadaşa havale edip sohbetin gübeciğine vurdum lakin kendimi videolarla affettircem inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
sen beni halen tanımadınmı lem sıkarım ayaklarına , ama mermiler pas yaptı gurbeney
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------
kankam makarasına konuşmuş olsakta yanında getirdiğin zurna için teşekkür ediyorum dur dur millet yannış anlamasın havalı korna dicektim hemde hella
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
hella sana feda olsun dostum..sen halledersin onu..eğer önceden konu açılmış olsa ben halleder getirirdim ama malesef son anda anca bu kadar..çalışmazsa da hakkını helal et artık...
Eyvallah,teşekkür ederim Diğer resimleri de bekliyoruz arkadaşlardan...
Gerçekten güzel oldu abi
Özellikle 21. foto çok güzel,Mevlüt abi herkese öyle içten bakmaz
---------- Post added at 11:55 ---------- Previous post was at 11:39 ----------
Abi birşey yapmadık ki,ufak bir katkı olduysa ne mutlu
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
yaw o değilde yediğimiz tatlının adı neydi çok hoşuma gitti...
Hayatım da ilk kez yedim ve bayıldım doğrusu.
ramazan genelde 300metreden baksan gözüken, istemesede herresimde birparçası gözüken benim.
boşuna demiyorum boy 1.90 kilo 115 diye
bu arada pideler şahaneymiş. tadı damağımda kaldı.
çorbadan sonra 2.pideyi yiyince iptal oldum ben. tatlı salata ve 1. parça pide çöpe gitti. üzüldüm.
biz patlamak üzere iken irfan abim bağırmaz mı ? "doymayan var mııı ?"
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
ne alakaysa aklıma geldi birden..
forumda hayvansever motorcular diye bi bölüm vardı..tam olarak ne anlama geliyordu bu konu???
mecazimi yoksa sahicimiydi acep???
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)