hey maşallah ya iyi gezmişsin.. tebrik ederim... de aga aklıma birşey takıldı.. ailen tatile gittiğinde arayıp, "hanım ben bi İtalya yapacağım canım sıkıldı" dedin o da "Pek tabi beyciğim git git" mi dedi? vay arkadaş ben oynamıyorum yaaa
hey maşallah ya iyi gezmişsin.. tebrik ederim... de aga aklıma birşey takıldı.. ailen tatile gittiğinde arayıp, "hanım ben bi İtalya yapacağım canım sıkıldı" dedin o da "Pek tabi beyciğim git git" mi dedi? vay arkadaş ben oynamıyorum yaaa
Bide biz gibi böyle y.dışı gezi düşünen arkadaşlar için benzin hariç yolculuk masrafları ne kadar tuttu yuvarlak hesap yazabilir misin ? vizeler falanda buna dahil.
Tabi ki gideceğimi söylemedim. Yoksa motorla tek başıma gönderir mi ? Yunanistan'dan telefon açtım, "ben İtalya'ya gidiyorum " dedim. O da tatilde olduğu için pek birşey demedi. Tatilimi ailemle değil de tek başıma geçirmiş oldum, tek kötü yanı da bu oldu. Sonra telafi edeceğim inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------
Şunu baştan söyleleyim ucuz değil, aksine çok pahalı bir gezi oldu.
Vize ,pasaport ve uluslararası ehliyet için ayrıca para ödemedim, iş sebebi ile zaten hep hazırdırlar.
Diğer masraflar kabaca şöyle oldu:
Uluslararası trafik sigortası ( yeşil kart sigortası ) : 60 euro.
igo-brindisi feribot : 85 Euro
Otel : 300 euro . Hostelde kalırsanız bunun üçte birini ödeyebilirsiniz. 4 kişi ve üzeri seyahat ederseniz eurocamping.co.uk sitesinden bulacağınız çok nezih kampinglerde çadır yeri başına 30 euro -iki çadır da kurulabilir ama en fazla 6 kişi - ödeyip kalacak yeri bedavaya da getirebilirsiniz. Ama tek kişi için bir espirisi yok , neredeyse otelle aynı paraya geliyor.
Otoban : 60 Euro
Yakıt: 250 Euro ( Türkiyeden pek bir farkı yok)
Dönüş feribot : 335 Euro uçak dahil.
Yiyecek içecek : Kahvaltılar otelden, öğle ve akşam yemeklerini büfelerden alacağınız dürüm + kola ( veya bira ) ile ögün başına 5-6 euro ya geçiştirebilirsiniz. Pizza italyada ucuz, büyük piza 5 ile 8 euro arasında yerine göre değişiyor. Oranın lahmacunu gibi olmuş.
harbi çok iyi bir gezi olmuş
Harika ya
Çok güzel gideriz be birgün hele şu afrikayı hallediiyim
Elinize sağlık Kültür Turu olmuş gezmiş kadar oldum. Çin i dört gözle bekliyoruz. Tekerinize taş değmesin
Süper gezi olmuş paylaşım için teşekkürler...
Çok güzel bir gezi olmuş, tartışmasız... Çok imrendim yav
Tebrikler güzel bir gezi olmus
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
vaoov harika bir gezi ve paylaşım, teşekkürler, darısı bizim başımıza
Süper bir gezi olmuş tekerinize sağlık
Rüya gibi çok güzel gezmişsiniz sayenizde ben de gezdim teşekkürler
bence muhteşem bir gezi olmuş,sayenizde gitmiş kadar olduk.paylaşım için teşekkürler.umarım hayalinizdeki diğer gezileride gerçekleştirir ve bizimle paylaşırsınız.ADANA'dan selam olsun.
Görüş bildiren herkese çok teşekkür ederim.
Çok güzel bir gezi ve aynı güzellikte anlatım olmuş. Keyifle okudum ve açıkçası fazlasıyla imrendim Tekerinize, elinize sağlık.
Ağustos sonuna doğru Yunanistan (Atina) ve(ya) Gürcistan (Batum) rotalarından birini eşimle beraber almak istiyoruz.
Harbiden cesaretinizi ve sizi tebrik ediyorum. Bir anda böyle apartopar karar verip gitmek kolay değil. Kıskanmamakta elde değil. Bende motorumu yükseltince yapmayı planladığım turlardan birtanesidir İtalya turu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)