Fazerla Ankara Bozcada İzmir Ankara turu (2070 km)
Reklamlar
-
22 Temmuz 2013, 13:47
bende 15 gün sonra erdek, ocaklar, çanakkale, geyikli, assos,altınoluk, ayvalık, izmir, kuşadası, bodrum, (dönüyorum) manisa, bursa şeklinde ege turu yapıcam bu başlık çok işime yarayacak bana rehber gibi olucak
güzel gezmişsiniz ama bozcaadadaki fiyatlar çokmuş gerçekten...
assosta sadece denize girmek birde görmek için durucaz o plaj sanki sadece kamp alanlarında kalanlar içinmiş gibi geldi dışardan kabul ederler heralde
Reklamlar
-
22 Temmuz 2013, 13:51
fabrisio adlı üyeden alıntı
Cihan, senin bayramda Antalya planın ne durumda?
Yıllık iznimin son 4 gününe Sakarya motosiklet festivali denk geldi. Ben de turumu kısmen makaslayıp kısaltmak zorunda kaldım. O yüzden turun Antalya kısmını başka bahara bıraktım. Bayramın birinci günü sabahı hareket edip ilk gün Didim'e inicem. 2 gün oradaki arkadaşımda kalıp, Bodruma geçicem. 1 gün bodrumdayım. Datça-Marmaris-Fethiye-Ölüdeniz güzergahını yapıp, 2 gün de Ölüdenizde geçiricem. 14 Ağustosta dönüş yapıcam. Kısmetse... Benim plan bu şekilde..
-
22 Temmuz 2013, 13:54
Vaay iyi gezmissin erro. Güzel rota, güzel kareler ... Bakalım bir aksilik olmazsa bende bayram sabahı marşa basıyorum.
Paylaşım için tşk.
-
22 Temmuz 2013, 14:10
cihan54 adlı üyeden alıntı
Yıllık iznimin son 4 gününe Sakarya motosiklet festivali denk geldi. Ben de turumu kısmen makaslayıp kısaltmak zorunda kaldım. O yüzden turun Antalya kısmını başka bahara bıraktım. Bayramın birinci günü sabahı hareket edip ilk gün Didim'e inicem. 2 gün oradaki arkadaşımda kalıp, Bodruma geçicem. 1 gün bodrumdayım. Datça-Marmaris-Fethiye-Ölüdeniz güzergahını yapıp, 2 gün de Ölüdenizde geçiricem. 14 Ağustosta dönüş yapıcam. Kısmetse... Benim plan bu şekilde..
bodrum bitez deyim vaktiniz olursa uğrayabilirsiniz tanışmış oluruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
bende 15 gün sonra erdek, ocaklar, çanakkale, geyikli, assos,altınoluk, ayvalık, izmir, kuşadası, bodrum, (dönüyorum) manisa, bursa şeklinde ege turu yapıcam bu başlık çok işime yarayacak bana rehber gibi olucak
assosta sadece denize girmek birde görmek için durucaz o plaj sanki sadece kamp alanlarında kalanlar içinmiş gibi geldi dışardan kabul ederler heralde
sizide beklerim biteze
-
22 Temmuz 2013, 14:12
serkanbitez adlı üyeden alıntı
bodrum bitez deyim vaktiniz olursa uğrayabilirsiniz tanışmış oluruz
Özelden telefon numaranı gönderirsen, bi demli çayını içebilirim bakarsın
-
22 Temmuz 2013, 16:26
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
üstad, benim kaldığım yerde fotolarda gördüğün iskele ücretli..yani orda kalmana lüzum yok...tesis içinde de içecek yiyecek bol çeşitte..beach club gibi düşünebilirsin ve denizi gerçekten çok güzel...ama o tarafa sadece görmeye gelip deniz için kadırga koyuna gidebilirsin...
-
22 Temmuz 2013, 17:08
Güzel gezi teşekkürler,devamını beklerim.
-
22 Temmuz 2013, 20:23
Gezi raporu aynen böyle olur emeğin için tebrik ve teşekkür ederim. fotolar gayet olması gereken gibi anlatım son derece nizami ve seviyeli. yakın zamanda bende tekirdağdan başlayıp bodruma belki marmarise uzanan bir gezi düşünüyordum fakat yalnız can sıkıcı olurmu diyordum acaba ama seni görünce bu soru işareti kafamdan gitti.
-
22 Temmuz 2013, 23:29
jack_59 adlı üyeden alıntı
Gezi raporu aynen böyle olur emeğin için tebrik ve teşekkür ederim. fotolar gayet olması gereken gibi anlatım son derece nizami ve seviyeli. yakın zamanda bende tekirdağdan başlayıp bodruma belki marmarise uzanan bir gezi düşünüyordum fakat yalnız can sıkıcı olurmu diyordum acaba ama seni görünce bu soru işareti kafamdan gitti.
ben tek başına sıkıcı olabilecek mekanları gezdim genelde...zaman zaman sıkıldım ama şikayetçi olmadım...uzun süre bu şekilde tek başıma kalmamıştım ve gerçekten faydasını gördüm...kendimle olduğumu hissettim...
-
22 Temmuz 2013, 23:38
Çok güzel bir gezi olmuş emeğine sağlık kazasız belasız geziler diliyorum...
-
24 Temmuz 2013, 15:55
çok güzel bir gezi. ayayorginin giriş biletleri de pansiyon fiyatlarını aratmaz. 8 sene çalıştım orada... ne günlerdi... hatırlattığın için teşekkürler..
-
24 Temmuz 2013, 18:59
Çok güzel bir gezi olmuş, özellikle Bozcaadaya gitmen benim dikkatimi çekti... Çocukluğumda yazları gittiğim Bozcaada ile şimdi ki arasında ki farkı görebilseydiniz emin olun oturup ağlardınız... Hoş artık neredeyse bu heryer için geçerli... Biz zamanında Bozcaadaya giderken balıkçı tekneleriyle özellikle Yakar kaptanın teknesiyle geçerdik ve fena halde midemiz altüst olurdu. Orada rahmetli halamın yazlığı vardı, Ayazmaya giderken ormana girmeden önce ki son virajdan önce, bağların ortasında ... Neyse kısa keseyim, zamanında insan arasan bulamadığın Ada şuan tıklım tıklım dolu, Ayazma da denize girerken o koca sahilde topu topu bizimle beraber 2 yada 3 aile olurdu, genelde de yabancılar motorlarıyla gelirlerdi, denizi ise buz gibi ve denizin içi zengindi... Bundan yaklaşık 12 sene evvel gittiğimde maalesef deniz eskisi gibi temiz değildi ve o güzelim kumundan eser kalmamıştı... Daha çok resim çekmenizi dilerdim Bozcaada da, özellikle Ayazma da...
-
25 Temmuz 2013, 00:40
-
25 Temmuz 2013, 01:04
Kocaeli İl Temsilcisi
film tadında okudum gerçekten kafamdakileri yapmışssın, tek başına tek tabanca yanına bir arkadaş konusunada katılmıyor değilim emme beni teyed geçmişssin , gerçii istikametinden seni 2 saat kadar saptırabilirdim , ve güzargahını, zaman aralığını, göz önüne aldığımda seni affediyorum bu seferlik , birdaha yine duyarsam ben gelir depona şeker atarım haberin olsun
şaka bir yana hakikaten çok keyif aldım okurken , yani ne diyeyimki sana şimdi , mecburmuydun böyle bir konu açmaya, allah allah yavvv 2 saattir içim şey oldu canım çekti !!! bana mendil verin lem salyalarımı silcem
güzel anlatım, güzel gezi, güzel motor, güzel insan cüri olarak 10 üzerinden 9.5 veriyorum
-
25 Temmuz 2013, 02:01
Cok guzel.Bir cok fotografinin aynilari bende de var
-
25 Temmuz 2013, 21:03
hocam tekerine sağlık çok uzun soluklu ve bir okadar güzel gezi olmuş fotolar ve sunumda 10 numara teşekkürler
-
26 Temmuz 2013, 00:33
bu geziye benzer bir geziyi 8 haziranda bende gerçekleştirdim,çok eğlenceli bir gezi idi,senin gezinide inceledim ve çok beğendim,güzel gezmişsin .zaten HAYAT GEZİNCE GÜZEL ,ben gökçeadaya gittim siz ise bozcaadaya tek fark bu,sayende bozcaadayı da görmüş olduk ,paylaşım için teşekkürler.
-
26 Temmuz 2013, 00:49
mesut hoca adlı üyeden alıntı
bu geziye benzer bir geziyi 8 haziranda bende gerçekleştirdim,çok eğlenceli bir gezi idi,senin gezinide inceledim ve çok beğendim,güzel gezmişsin .zaten HAYAT GEZİNCE GÜZEL ,ben gökçeadaya gittim siz ise bozcaadaya tek fark bu,sayende bozcaadayı da görmüş olduk ,paylaşım için teşekkürler.
gitmeden önce baktım senin fotolara hocam...biraz daha gaz aldım açıkçası
-
26 Temmuz 2013, 05:45
Güzel bir gezi ve başarılı bir sunum olmuş
En az 5 sene ömür uzatmıştır
-
26 Temmuz 2013, 10:15
çok güzel bir gezi raporu olmuş erhan. yüreğine sağlık. afganistan dan selamlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)