Ankara Küçük CC ( Çiftler Grubu ) Günübirlik Çubuk Karagöl Gezisi 21.07.2013
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Gerçekten çok eğlendim ve dinlendim. Harika bir gezi oldu. Herkese teşekkürler.
-
güzel ,çok güzel bir gezi,paylaşım için teşekkürler.
-
Maşallah Ankara grubu çok aktif son zamanlar
-
-
valla gene süper çiftler toplantısı ankara ya gelirsem size takılmak isterim
paylaşım için teşekkürler.tekerinize sağlık
-
serkanbitez adlı üyeden alıntı
valla gene süper çiftler toplantısı ankara ya gelirsem size takılmak isterim
paylaşım için teşekkürler.tekerinize sağlık
Serkan yolun düşerse bekleriz.Bakarsın bizim yolumuz düşer otaraflara.
Zenginlik nekadar cok seyin olduguyla değil, nekadar az seye ihtiyaç duydugunla ölçülür.
-
Teşekkürler mutlaka beklerim.benim tek başıma 2500km lik bir planım var sezon sonu ekim gibi,fakat hanım dan vize çıkarmı bilemiyorum olmadı arabayla çıkıcam.gelirsem mutlaka haber veririm.görüşmek dileğiyle gezilerinizi takipteyim
-
dostlar güzel gezi devamını dilerim.
-
22 Temmuz 2013, 14:03
Güzel ve eğlenceli bir gezi olmuş gezileriniz ve birlikteliğiniz daim olsun arkadaşlar Allah cümlemize kazasız belasız geziler nasip etsin...
-
22 Temmuz 2013, 14:33
-
22 Temmuz 2013, 14:50
Sorgun sorgun diye diye aklınıza soktum değil mi? Valla ben varım :D Bi konuşalım senle akşam :D
-
22 Temmuz 2013, 15:01
forevermore adlı üyeden alıntı
Sorgun sorgun diye diye aklınıza soktum değil mi? Valla ben varım :D Bi konuşalım senle akşam :D
SEN ŞU CEP TESTERESİNİ ALDA SONRA SORGUN DE AĞAÇDALI KIRMAYA ÇALIŞMAKTAN OMZUM TUTULDU.
HA BUNU HALLEDERSEN SORGUN KOLAY.YA BU ARADA SEN ÇADIRINI ,HAMAĞINI , MATİNİ FLANDA TEDARİK ETMEDİN DEĞİLMİ!
BENCE SEN HEPİCİĞİNİ GOOGLE AMCADAN SİPARİŞ ET TEZ ZAMANDA GELSİN UNUTMA EKONOMİK, PRATİK , AZ YER KAPLAYAN URUNLER OLMALI
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------
Yarın motorumda bakıma giriyor,artık beni tutabilene aşkolsun
Zenginlik nekadar cok seyin olduguyla değil, nekadar az seye ihtiyaç duydugunla ölçülür.
-
22 Temmuz 2013, 15:03
MuZiP_06 adlı üyeden alıntı
Serkan , Ramazan ve Fatih iyi dilek temennileriniz için biz teşekür ederiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:17 ----------
Bu arada bu haftasonu Sorgun kampına ne diyorsunuz?Yada daha yakın biyerde kamplı bir etkinlik önerisi olan varmı ?Malum bayramda uzun bir kamp etkinliğimiz olacak,o etkinlik olana kadar kucuk, bir gecelik bir kamp fenaolmaz hani
Bu konudaki görüş ve öneriler itina ile değerlendirilecektir.Gereğinin yapılmasını arz ederiz.
Bu arada Berkay ve Hakan sizler nerdesiniz ? Bi ses verin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------
BİRDE SON MESAJIMDA SEÇKİN ARKADAŞIMIZI SÜRÇÜLİSAN EDEREK ERSİN OLARAK ADLANDIRMIŞIM ÖZÜR O SEÇKİN OLACAK.
Sorgun dediğiniz yere (neresiyse artık) yine hanımlarla mı gideceksiniz?
-
22 Temmuz 2013, 15:13
-
22 Temmuz 2013, 15:32
fabrisio adlı üyeden alıntı
Sorgun dediğiniz yere (neresiyse artık) yine hanımlarla mı gideceksiniz?
Dilersen yalnız da katılabilirsin dostum. Mesela benim yalnız gelme ihtimalim oldukça yüksek malum kamp ve konaklama işin içine girince
Aptallık En Büyük Günahtır !
-
22 Temmuz 2013, 15:45
forevermore adlı üyeden alıntı
Dilersen yalnız da katılabilirsin dostum. Mesela benim yalnız gelme ihtimalim oldukça yüksek malum kamp ve konaklama işin içine girince
Seçkin ben belirtmedim çünki defalarca senin yanlız da gelebileceğini söyledik.Tekrardan yinelemek istemedim.Berkay ve Hakan da yanlız gelme durumları olan arkadaşlarımız.Umut zaten bahtsız bedevi,o yanlızlığa mahkum bir arkadaşımız.Yani sıkıntı etme ve lütfen her seferinde bunu belirtmeyelim seni herdaim aramızda görmekten memnun oluruz.Ama biliyorsun senle bu konuyu paylastık önceliğimiz çiftli katılım,sebeplerini sana anlatmıştık.
-
22 Temmuz 2013, 15:48
Bir gün hususi motorum ve kız arkadaşım olursa kesin katılırım bu gruba
-
23 Temmuz 2013, 10:35
Ya bazen düşünüyorumda bizim gurup sadece bendenmi ibaret acaba Benden başka düzenli forum u takib eden yok sanırım.Nerdesiniz çiftler kampı ekibi?
-
23 Temmuz 2013, 12:59
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)