Tura çıkmayı planlayan war mı?
Reklamlar
-
Merhaba, Haziran ayının 12sinden itibaren 2 haftalık senelik iznime çıkacağım.. haziran ayında olduğundan dolayı bu tatili yeni motorum ile gezerek geçirmeyi planlıyorum.. Daha çok zaman olmasına rağmen nasıl bir güzergah belirlesem, neler yapsam zaman içinde belli olacak.. bu tarihlerde bana katılabilecek olan warsa irtibata geçelim.. Kafamda olan şey yunanistan (selanik) gezisi yapmak ama tek başıma gidemem (yabancı dil sorun değil)
Uzun yol tecrübelerinizi bekliyorum..
Saygılar
And remember! Respect is everythink!
Reklamlar
-
Şöle bi evin etrafında turlarım ben! Sen takıl abi fazla uçma sırtın ağrır! Saygılar!
-
walla bende istiyorum öle bişeyler ama haziran 12 bana uymaz..
ama bu yaz mutlaka bişeyler ayarlayacağız eskişehir mt olarak artık mudanya mı olur başka yer mi olur bilemem...
-
Şöle bi evin etrafında turlarım ben! Sen takıl abi fazla uçma sırtın ağrır! Saygılar!
eywallah dostum, aman dikkat çocukları ezme!
daha ciddi msj'lar lütfen.. Topic kalabalıklığı olsun diye konu açmıyoruz burda..
Saygılar
-
Ben eylülde ege turu yapmayı planlıyorum, ama daha ne ehliyetim var ne motorum. Temmuzda motoru aldıktan iki ay sonra 1000km yapmayı göze alabilirsem gitmeyi istiyorum.
-
abi 1000km 1 ayda günde 30km gezersen ki daha fazla da gezersin yaz günü hemen olur senden rahat rahat gidersin istediğin yere..
-
mersinden olympos a kadar 2 arkadaş gitmeyi düşünüyoruz...temmuz -ağustos gibi
-
4 sene mersinde yaşadım bende...toros fen mezunuyum
birçok arkadaşım var orada..sahilde yürümeyi özledim valla yaw
-
muratd adlı üyeden alıntı
4 sene mersinde yaşadım bende...toros fen mezunuyum
birçok arkadaşım var orada..sahilde yürümeyi özledim valla yaw
Dostum yazılanları okumuyorsunuz heralde, madem mersin'de yaşadın, madem arkadasların war bi zahmet özelden gönder şu mesajları.. hiç alakasız mesajlar gönderiyosunuz konu sapıtıyor.. bildiğim kadarıyla bu forumlarda günlük mesaj gönderimine göre yeni üye usta üye muhabbeti war.. eğer böyle bir düşüncen warsa site admin'lere haber ver.. ota ... cevap vermek yanlış...
Olympos-mersin arası mesafe çok değil ama yollar gerçekten çok virajlı bazı kesimlerde! aman dikkat manzaraya bakarken dikkatiniz dağılmasın!
-
eğer motorlar hakkında tecrübe sahibiysen,yeri gelir,yeni üye olsan bile atacağın tek bir mesajla ustalığını belli edersin...
yeri gelir bir konuya öyle bir mesaj atarsinki bütün foyan ortaya çıkar,20000 mesaj atmışındır ama motorun m'sinden anlamadığın ortaya çıkar...
herhalde ne demek istediğimi anlamışsındır gerçi yeni üyesin ama...
-
muratd bende toros mezunuyum 97' senesi.
-
özelden konuşalım abi insanlar yanlış anlıyor
-
muratd adlı üyeden alıntı
eğer motorlar hakkında tecrübe sahibiysen,yeri gelir,yeni üye olsan bile atacağın tek bir mesajla ustalığını belli edersin...
yeri gelir bir konuya öyle bir mesaj atarsinki bütün foyan ortaya çıkar,20000 mesaj atmışındır ama motorun m'sinden anlamadığın ortaya çıkar...
herhalde ne demek istediğimi anlamışsındır gerçi yeni üyesin ama...
Sağol, öyle anlatmışsın ki iyi ki 2. üniversiteme başlamışım dedim.. yoksa zor çözerdim!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler