Akdeniz Antalya-Çıralı-Demre 2000 km 06.07.2013-13.07.2013
Reklamlar
-
18 Temmuz 2013, 11:31
zenon adlı üyeden alıntı
Çağırdık olum sizi kimse gelmedi takıl bana hayatını yaşa :D
Hacı çocuk daha çok küçük biraz büyüsün valideye bırakıp çıkıcam böyle bir geziye.Sene muhtemelen beraber yaparız geziyi.
Reklamlar
-
18 Temmuz 2013, 14:51
on numara bir gezi olmuş tarihle içiçe,geçen sene yaptığım turun aynısı bende çok eğlenmiştim
-
19 Temmuz 2013, 09:19
Valla herkesin gidip görmesi gereken yerler benim favorim Çıralı Oympos oldu Antalya şeridinin en güzel yerleri bence insan TR de olduğuna inanamıyor.
-
19 Temmuz 2013, 17:15
güzel gezi olmuş . ilk araba ile gezdim ailece gitmiştirk aynı güzergah , kaşa kadar gitmiştik .
aklımda kaldı bidahakine motorla gidecem diye . çıralı , kaputaş plajlarını beğendim . deniz okadar güzelki dibe dalmaktan ciğerlerim şisti . herkese tavsiye ederim.
-
22 Temmuz 2013, 12:22
darpgen adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş . ilk araba ile gezdim ailece gitmiştirk aynı güzergah , kaşa kadar gitmiştik .
aklımda kaldı bidahakine motorla gidecem diye . çıralı , kaputaş plajlarını beğendim . deniz okadar güzelki dibe dalmaktan ciğerlerim şisti . herkese tavsiye ederim.
Dalmayı cok istesemde beceremedim valla :(
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
22 Temmuz 2013, 14:14
GÜZEL GEZİ OLMUŞ SABIT BEY ÇANTAN GÜZEL DURUYOR NASIL TAVSİYE EDERMİSİN
-
22 Temmuz 2013, 14:43
acemi11 adlı üyeden alıntı
GÜZEL GEZİ OLMUŞ SABIT BEY ÇANTAN GÜZEL DURUYOR NASIL TAVSİYE EDERMİSİN
Teşekürler, Cantadan kastın TOPCASE ise ben tavsiye etmiyorum kilit mekanizmasının bir tarafı kırıldı acılıp kapanırken tak tuk ses yapıyor ondeki gümüşümsü alan renk attı ama fark edersiniz benim kullanımın cok satandart bir kullanım degil ;)
-
tüylerim diken diken oldu,
belki araçla iş icabı türkiye ege iç anadoluda 100binden fazla km yapmışımdır ama bu kadar resim ne çektim nede bu kadar yer gördüm, şimdi ufak scooter motorumla acaba ben bunları yapabilir miyim diye düşünüyorum
sevgiler..
-
jemalizm adlı üyeden alıntı
tüylerim diken diken oldu,
belki araçla iş icabı türkiye ege iç anadoluda 100binden fazla km yapmışımdır ama bu kadar resim ne çektim nede bu kadar yer gördüm, şimdi ufak scooter motorumla acaba ben bunları yapabilir miyim diye düşünüyorum
sevgiler..
Zaman ve yorucu olcaktır ama olmaması icin bir sebep yok ;) Biraz cesaret yeter :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)