Bir Otun Peşinden 12 Saat
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel bir gezi olmuş Hocam affınıza sığınarak soruyorum, o sarı çiçeklerin özelliği nedir ?
-
emeğinize saglık güzel paylasım
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş
Hocam affınıza sığınarak soruyorum, o sarı çiçeklerin özelliği nedir ?
valla arkadaşım her otun mutlaka bişeylere faydasıvardır ama ben bunu sadece görsel açıdan vitrinde dursun idyeydi çünkü hem doğal hemde hiç renk solmuyor
altın otu
http://www.uzmantv.com/altin-otu-cayinin-faydalari-nelerdir
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
-
Abi yine güzel bir gezi ve çok harika fotolar.
Allah yolunu açık etsin..
-
Abi gene harikalar yaratmışın tekerine sağlık vallahi
-
amma çok eken olmuş seni osman bey,,,
acaba siz kimleri ekiniz de bu duruma düştünüz,,,
o araç geçen hafta kaza yapmıştı 5 kişilik bir aileye mezar olmuştu seydişehirden gelen yanlış hatırlamıyorsam,,,
tekeriniz düz bassın hayırlı yolculuklar
-
çok güzel yerler tekerinize sağlık
fotolar bir harika paylaşım için teşekkürler
-
Böbrek taşında ve kadın hastalıklarında çok büyük faydası var ben aktarım eğer birdaha ihtiyacınız olursa haber verin ben size istediğiniz kadar gönderirim ÜCRETSİZ
-
10 Temmuz 2013, 15:02
Açmayın kardeşim şöyle konular, geziler. Hiç aklımda olmayan bi 250cc cross aldıracaksınız motoru sattırıp
-
10 Temmuz 2013, 15:49
Gezi güzel,sunum bi harika. Elinize yüreğinize sağlık.Paylasımlarınızın devamını diliyoruz saygılar..
Zenginlik nekadar cok seyin olduguyla değil, nekadar az seye ihtiyaç duydugunla ölçülür.
-
10 Temmuz 2013, 16:09
Tekerine sağlık güzel gezi olmuş. Paylaşımda cok guzel Teşekkürler.
-
10 Temmuz 2013, 16:44
-
10 Temmuz 2013, 19:48
yapılan yorumların kölesiyim hepinize sonsuz teşekkürler
-
10 Temmuz 2013, 20:10
Bu çicek neye iyi geliyorda o kadar yol teptiniz keşke onu da yazaydınız. Valla onu daha çok merak ettim.Çay, çorba, yemek işin sırrı nedir
Paylaşım için teşekkürler.
-
10 Temmuz 2013, 20:14
gönül ne çay ister ne kahve gönül bir arkadaş bir dost ister bu ot bahane solmuyor sadece vitrinde süs
-
10 Temmuz 2013, 21:15
bayıldım bayıldım..kareler..anlatım harika..maşallah...
-
13 Temmuz 2013, 22:53
sayın Ali osman bey,ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum,ama fotoğraf çekmeyi çok iyi bildiğinizden eminim! bu kareler bir harika ,keşke oraları görmek bizede nasip olsa,bu karelere bakılmaz yaşanır,keşke oralarda yaşasaydım,birde düşünüyorum,oralarda yaşarsak buralardaki güzellikleri göremezdim,bize bu güzellikleri yaşattığın için çok teşekkürler saygılar sayın abim...
-
14 Temmuz 2013, 11:34
mesut hoca adlı üyeden alıntı
keşke oraları görmek bizede nasip olsa,bu karelere bakılmaz yaşanır,keşke oralarda yaşasaydım,birde düşünüyorum,oralarda yaşarsak buralardaki güzellikleri göremezdim,.
dünya küçük mesut bey .inşallah birgün sen buraları biz oraları görürüz .saygılar benden
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
-
15 Temmuz 2013, 03:57
güzel gezi olmuş.
bence arkadaşımız o otu oralarda aramaktan ziyade dağları, çeşmeleri, ormanları, bayırları vs özlemiş. ot bahanesi olmuş bence de iyi olmuş. tekerin düz bassın. toprakla asfaltla yakından tanışma inşallah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)