Yeni motorumu almaya gidişim ve Manavgat festivali..2
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çok güzel kareler var keşke daha fazla çekebilseymişsiniz. elinize sağlık..
-
teknoali adlı üyeden alıntı
çok güzel kareler var keşke daha fazla çekebilseymişsiniz. elinize sağlık..
(Yeni motorumu almaya gidişim ve Manavgat festivali. 1) Bakabilirsin Ali bey iki başlık olarak yayınlamak zorunda kaldım 1 ve 2 hepsini birden yayınlayamıyorum.
(Yeni motorumu almaya gidişim ve Manavgat festivali. 2)
-
Abi Varaderoyu görünce maşallah dedim çektiğin tüm sıkıntılara değmiş olmalı tekerin düz bassın hayırlı olsun
-
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Abi Varaderoyu görünce maşallah dedim çektiğin tüm sıkıntılara değmiş olmalı tekerin düz bassın hayırlı olsun
Çook teşekkür ederim Allah razı olsun sizlere daha da iyi ve güzellerini nasip etsin inşallah, evet sıkıntıya değdi inan..
-
Abi motorda gezide güzel,
ama fotolar yetersiz, doyamadım o yollara doğaya
-
tekeriniz herdaim duz bassın guzel kareler
-
Paylaşımlarınızı takip ediyorum.Bu da diğerleri gibi bomba olmuş.Motorunuz hayırlı olsun Resimlere gerçekten doyum olmuyor. Ben de Diyarbakırdayım Bir gün müsait olursam sizi ziyarete gelirim.Saygılar.
-
Yeni motorun Varedero hayırlı olsun Muzaffer Bey.
Fotoğraflar için teşekkürler.
.
-
09 Temmuz 2013, 22:44
serkanbitez adlı üyeden alıntı
Abi motorda gezide güzel,
ama fotolar yetersiz, doyamadım o yollara doğaya
Serkan kardeşim bu 2. bölümü 1. bölümü de var
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------
YASİN09 adlı üyeden alıntı
tekeriniz herdaim duz bassın guzel kareler
Teşekkür ederim Yasin kardeşim, Cümle iki teker sevdalılarını Rabbım kaza beladan saklasın..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
serdar23_Bilgem adlı üyeden alıntı
Yeni motorun Varedero hayırlı olsun Muzaffer Bey.
Fotoğraflar için teşekkürler.
.
Hocam teşekkür ederim, Hocam galiba kötü örnek oluyorum, böyle sessiz sedasız kaybolmayın merakta kalıyorum. (Biliyorum beni suçlayacan)
-
10 Temmuz 2013, 06:07
tezer adlı üyeden alıntı
Paylaşımlarınızı takip ediyorum.Bu da diğerleri gibi bomba olmuş.Motorunuz hayırlı olsun Resimlere gerçekten doyum olmuyor. Ben de Diyarbakırdayım Bir gün müsait olursam sizi ziyarete gelirim.Saygılar.
Beklerim tezer başım üstüne, temennilerin için çok teşekkür ederim, daha iyi ve güzelleri sizlere nasip olur inşallah.
-
11 Temmuz 2013, 13:08
Hayırlı Olsun yeni motorun Muzaffer Abi..Güle güle günlerde binersin inşallah
-
12 Temmuz 2013, 01:33
aligt adlı üyeden alıntı
Hayırlı Olsun yeni motorun Muzaffer Abi..Güle güle günlerde binersin inşallah
Teşekkür ederim Ali bey, Daha iyi daha güzelleri sizlerin olur inşallah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)