Yine muhteşem bir Manavgat Motosiklet festivalini,geride bıraktık
Yine muhteşem bir Manavgat Motosiklet festivalini,geride bıraktık
ellerinize emeğinize sağlık ,çok güzel gezi olmuş.
yeni motosikletiniz de hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim Uğur bey,
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------
Seneye tekrar buluşmak üzere..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:39 ----------
çok teşekkür ederim sağolun, darısı sizlere inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------
Evet harika ama alttaki resimde de belli oluyor sıkıldı galiba çocuk bide ağlaması tuttu ki sormayın, neyseki bizler bu taraftan biraz şaklabanlık falan yapınca keyfi yerine geldi yavrucağın..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------
Ali bey teşekkür ederim inşallah tekrar görüşürüz, Batum olabilir mesela..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:48 ----------
Tolga bey ben teşekkür ederim, sağolun..
vay muzaffer kardeş,işlerimin yoğunluğundan,gezi raporunu henüz gördüm.seninle manavgatta tanışmaktan mutluluk duydum.ADANA'dan selam olsun.
Abiciğim harikasınız valla Moto23 olarak yaptığınız gezilere organizasyonlara imrenmemek mümkün değil aynı hafta Ereğli festivalindeydim motorum (2000 model yamaha virago 535) konjektör arızası yaptı parça sorun oldu akü falan derken burnumdan geldi tamamen orjinal ve çok bakımlı bir motor olmasına rağmen memlekete döner dönmez sattım ve hep içimde olan enduro ya geçiş yapmak için motor araştırmalarına başladım inşallah başka etkinliklerde karşılaşıp tanışmak nasip olur gerçekten çok güzel bir ekibiniz var birlikteliğiniz ve gezileriniz daim olsun kazasız belasız geziler diliyorum...
hocam böyle şeyler paylaşmayın yahu.. senelerdir gaza gelip yola vuruyoruz kendimizi şehir içi motora binmekten nefret eder oldum.. 4 tekerin danaları yüzünden..
uzun yol en iyisi. geçtiğin il ve ilçelerde şehir turu ve devam
çok güzel geziler olmuş. emekli olunca bende yapacam diyecem ama 65 den sonra ne olur bilinmez
saygılarımla..
Arıza için üzüldüm, sağlık olsun kaza bela yok ya önemli olan o, evet birlik olmak gerekir hani derlerya "3 günlük Dünya gelip geçiyor bir anda" işte geçen bu zamanı birlikte değerlendirmek gerekir hiç sevmediğiniz bir insanla bile ortak noktanız var 2 teker sevdası işte sadece bu sevgiyi paylaşınca hayat daha da güzel oluyor biz bunu başardık devam da ediyoruz ve eminim bütün dernek ve kulüpler de bu bunu başarmışlardır ki bu birliktelikler var. Enduro güzel motor ben sonunda alabildim çokta memnunum darısı sana inşallah. Hayırlısı inşallah tanışmaktan onur duyarım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------
Saygı benden üstadım, paylaşalım paylaşalım da gençler biraz hareketlensin, şehir içinde motor kullanmak; söyleyecek birşey bulamıyorum, Ülkemin her yerinde aynı sıkıntı buralarda öyle maalesef. Uzun yolda huzur buluyorum inan hem motor kullanmanın zevki, hem yeni yerler görmek bilmek, güzel insanlarla tanışmak daha da sayılabilir. Allah hayırlı ömürler versin hayat 65 ten sonra başlar aha ben 51 yaşındayım ayakta durabildiğim kadarıyla gezmeyi düşünüyorum sana örnek teşkil ediyorum dur umarım. Görüşmek üzere Allaha emanet ol..
paylaşım için saolun fotolar harika orda bulunmuş kadar oldum vala pembeli motorlu çift süperdi
Bu festivali kacırdım benden bir hafta önceymiş yaramı dağladın abi :(
[/COLOR][QUOTE=ilka;3094228]Arıza için üzüldüm, sağlık olsun kaza bela yok ya önemli olan o, evet birlik olmak gerekir hani derlerya "3 günlük Dünya gelip geçiyor bir anda" işte geçen bu zamanı birlikte değerlendirmek gerekir hiç sevmediğiniz bir insanla bile ortak noktanız var 2 teker sevdası işte sadece bu sevgiyi paylaşınca hayat daha da güzel oluyor biz bunu başardık devam da ediyoruz ve eminim bütün dernek ve kulüpler de bu bunu başarmışlardır ki bu birliktelikler var. Enduro güzel motor ben sonunda alabildim çokta memnunum darısı sana inşallah. Hayırlısı inşallah tanışmaktan onur duyarım...[COLOR="Silver"]
Çok haklısın abim ortak tukkumuz motosiklet sayesinde bir çok etkinikte organizasyonda ilk defa gördüğümüz tanıştığımız insanlarla güzel ve seviyeli arkadaşlıklar dostluklar kuruluyor bu tür aktivitelerde yeni insanlarla tanışmak ülkenin her yerinde bir tanıdığının bir arkadaşının bulunduğunu bilmek insan hem gurur hemde çıkılan gezilerde cesaret veriyor böyle bir camianın içerisinde olmaktan şahsım adına mutluyum saygılar...[COLOR="Silver"]
Seneye inşallah beraber oluruz. Yara değil sağlık olsun....
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:41 ----------
Levent bey şimdiden önümüzdeki yılın festival günlerine hazırlık yap, hep birlikte olalım olmaz mı??
çok güzel bir gezi raporu olmuş elinize sağlık.kortejdede benim resmimi çekmişsiniz çok sevindimmm 01 Y 1236 benim motorum
harika bir gezi olmuş.. fotograflar süper
elinize sağlık...
Not: 350D nin sensörün de toz var bilginize
bozacağınız kıracağınız bir şey yok.. çok sert bir cisim sokmadığınız sürece.. hava pompaları var bu iş için biliyorsunuzdur, yeni oluşan tozları kolayca atabilirsiniz
oturan tozları ise maalesef tazyikli hava tutmalısınız.. ve Erkayalara gitmenize gerek yok.. para istiyorlar bu iş için ;)
hayyam çarşısın da Hayyam foto teknik (slm mı mı söyleyin) veya babataş a gidin ücretsiz 2 dk için de hallederler ;)
sevgiler...
uppss.. siz elazığ daymışınız..
burada tanıdık varsa gönderin bence.. erkayalarla hiiç uğraşmayın
Not: ayrıca artık resmi mümessil değil ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)