Kıyıköy Tek gece Kamp 6 Temmuz Çıkışlı Gezimiz
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çok iyi olmuş.
dönüşünüzde çerkezköy otoban girişinde toplanmıştınız. biz de eşimle otobandan çıkış yapıyorduk. sizin olduğunuzu anladım. o arada cebimdeki hgs yi çıkartmaya çalışıyordum..kaşla göz arasında korna çalarak geçtik.. Ankaradan dönüyorduk yorgunduk duramadık..
bu arada, abartısız avcılardan selimpaşa silivri tarafına kadar trafik vardı rahat gidebildiniz mi ? ve rüzgarlıydı baya.
ve bazı arkadaşlar arkadan geliyordu..geride kalmışlar. baya kalabalıktınız.
-
Garip1701 adlı üyeden alıntı
çok iyi olmuş.
dönüşünüzde çerkezköy otoban girişinde toplanmıştınız. biz de eşimle otobandan çıkış yapıyorduk. sizin olduğunuzu anladım. o arada cebimdeki hgs yi çıkartmaya çalışıyordum..kaşla göz arasında korna çalarak geçtik.. Ankaradan dönüyorduk yorgunduk duramadık..
bu arada, abartısız avcılardan selimpaşa silivri tarafına kadar trafik vardı rahat gidebildiniz mi ? ve rüzgarlıydı baya.
ve bazı arkadaşlar arkadan geliyordu..geride kalmışlar. baya kalabalıktınız.
Evet sormayın çok kötü bir trafik vardı en öndeydim gurup lideriydim en arkayada bir arkadaşımızı görevlendirdim bir ara bir baktım gurup darmadağın olduk,trfik geçit vermedi,neyseki gişelerin orda biraz daha toparlandık sağ salim hekes eve vardık şükür .
7 Tepe Motosiklet Kulübü
-
güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
-
Gezi güzel olmuş ta aklım gitti şimdi Büyük başlar bile suya girmiş biz daha göremedik bile uzaktan suyu
Bütün Sosyal Medya Mecralarında
DoganLokman işte... lokmandogan.com
-
10 numara
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)