Joyride ve Ybr ile Çankırı Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
tekerinize sağlık güzel gezi olmuş
-
nasıl yolda ybr ye yetişebildin mi?
-
-
Kardeş bu ybr 125'ler uzun yolda max kaç ile stabil gidiyor? 100 ile uzun süre seyir edilebilir mi?
-
satoyama adlı üyeden alıntı
nasıl yolda ybr ye yetişebildin mi?
bir sym bir yamaha kadar buyumedi tabi ama zamanla oda biryerlere gelecek. ybr hava sogutmali olmasina ragmen sismedi yolda sanki su soğutma mali gibi performansi vardi. )
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------
albaywolf adlı üyeden alıntı
Kardeş bu ybr 125'ler uzun yolda max kaç ile stabil gidiyor? 100 ile uzun süre seyir edilebilir mi?
gidiste 90 - 100 le gittik donuste 100-110 la geldik ikimizde
-
ben yaşlanıyorum galiba.... motosiklet yok.. gezi yok.. hayattan zevk yok... hayat size güzel gezin bakalım...
-
göletin yanındaki o ağaçtan dağ çeşmesi bir harika idi,o resmi çok beğendim, birde motor kullanırken güvenliğe biraz daha önem vermelisiniz,gezi paylaşımı için teşekkürler.
-
insan benim memlekete de gider ılgaz'a da güzel manzara fotoları çekerdiniz. güzel gezi olmuş emeklerinize sağlık
-
07 Temmuz 2013, 22:29
teşekkür ederim arkadaşlar )
-
08 Temmuz 2013, 03:06
mesut hoca adlı üyeden alıntı
göletin yanındaki o ağaçtan dağ çeşmesi bir harika idi,o resmi çok beğendim, birde motor kullanırken güvenliğe biraz daha önem vermelisiniz,gezi paylaşımı için teşekkürler.
hocam, madem seviyorsunuz 2 tanecik de ben ekleyeyim: (yer: Kocayayla yolu, Düzce)
-
09 Temmuz 2013, 00:12
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)