mudurnu/ abant/ bolu/ gölcük/ seben 210km (drift)ile
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Gezi de çok güzel, özellikle motorunun duruşuna ve rengine bayıldım Mondial güzel işler yapıyor galiba. Dirft güzel motor
-
Önemli olan motorla gezmektir zaten. Güzel yerlere gitmişsşin
Abanta gidicem ben de yarın kampa.
-
-
eyvallah umut ,motor 8000km oldu servis yüzü görmedi yüzümü kara çıkarmadı rutin bakımlarını yaptıktan sonra baya idare eder
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------
Garip1701 adlı üyeden alıntı
sağol kardeşim ne ara çektin fotoyu anlamadım sen hayırlısıyla gelde gitmeden güzellerini çekeriz hayırlı yolculuklar
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
-
keyif budur drift uzun yol canavarı gık demiyor ama surucusunu yoruyor azcık
-
elinize emeğinize yüreğinize sağlık hocam allah kaza bela göstermesin bi ömür
-
COMTAN adlı üyeden alıntı
eyvallah umut ,motor 8000km oldu servis yüzü görmedi yüzümü kara çıkarmadı rutin bakımlarını yaptıktan sonra baya idare eder
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------
sağol kardeşim ne ara çektin fotoyu anlamadım sen hayırlısıyla gelde gitmeden güzellerini çekeriz hayırlı yolculuklar
Nazar değmesin nice kilometrelere . Rodajı uyguladınız mı yoksa kafanıza göre mi yaptınız rodajı ?
-
ak1n adlı üyeden alıntı
keyif budur
drift uzun yol canavarı gık demiyor ama surucusunu yoruyor azcık
akın şahsen ben hiç yorulmadım gerçi fazla yol değil fakat saatte bir mola ile gidilmez diye birşey yok fizana giderim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:12 ----------
Phoenixs adlı üyeden alıntı
elinize emeğinize yüreğinize sağlık hocam
allah kaza bela göstermesin bi ömür
cümlemizin inşallah sağol angaralım
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:15 ----------
beko12345 adlı üyeden alıntı
Nazar değmesin nice kilometrelere . Rodajı uyguladınız mı yoksa kafanıza göre mi yaptınız rodajı ?
bence rodaj motorun canıdır.bilinçli bir şekilde tabiki uygulandı.
-
09 Temmuz 2013, 00:22
-
03 Ağustos 2013, 02:07
bende driftle uzun yola çıkacam ne gibi tavsiyen olur bas marşa git iyimi
-
03 Ağustos 2013, 10:42
oguzkaan_27 adlı üyeden alıntı
bende driftle uzun yola çıkacam ne gibi tavsiyen olur bas marşa git iyimi
motorun bakımlıysa markası ne olursa olsun istediğin yere gidersin.öncelikle motorunu çok iyi tanıman gerekir.viraj karakteristliğini ve bu gibi birçok etkeni iyi bilmelisinki yolda zorluk çekme yorulursan çek kenara dinlen tecrüben varsa kafanda rahatsa düşünme hayırlı yolculuklar.
-
03 Ağustos 2013, 10:51
çok güzel yerler ve manzalara görmüşsün bize sadece asfalt tabela gösteriyosun
-
03 Ağustos 2013, 11:03
erro adlı üyeden alıntı
çok güzel yerler ve manzalara görmüşsün bize sadece asfalt tabela gösteriyosun
daha iyisi birdahaki sefere inşallah yazıyı okursan ne demek istediğimi anlarsın.ayaş,beypazarı,nallıhan üzari abanta ve gökcük ulaşım için yol gösterici olduğunu düşünüyorum
-
03 Ağustos 2013, 16:52
tekerin düz bassın comtan. bende böle bir gezi düşünüyorum ramazandan sonra bolu mt ile birlikte dolaşsak beraber epey zewkli olacağı kanaatindeyim sizlerlede tanışmak isterim.
-
Maşallah güzel gezmişsiniz, bolu mt ile görüşmedinizmi
-
papazkemal adlı üyeden alıntı
Maşallah güzel gezmişsiniz, bolu mt ile görüşmedinizmi
bolu mt ile çok kez gezilere katıldım,tanıştım hepsi birbirinden değerli insanlar,seninle daha önce görüşmedik anlaşılan..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler