Kısa Koşu Sındırgı Gezisi Çıtır (550) Km
Reklamlar
-
03 Temmuz 2013, 00:03
Reklamlar
-
03 Temmuz 2013, 00:34
Çok güzel bir gezi olmuş , gezmiş gibi oldum ellerinize motorunuza sağlık
-
03 Temmuz 2013, 00:40
abim tekerine sağlık. oralarda olmak ısterdım..
-
03 Temmuz 2013, 00:42
onurpark adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi olmuş , gezmiş gibi oldum ellerinize motorunuza sağlık
Eyvallah teşekkür ederim
dftuzlu adlı üyeden alıntı
abim tekerine sağlık. oralarda olmak ısterdım..
Teşekkürler Doğukan
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
03 Temmuz 2013, 01:07
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Vento benim yetkim dahilinde değil
yengenin vesaiti ganga
Salcoda bana lazım o iş biraz yaş yani
tamam başgan...senin fotolarda ara ara bi kısa devre görüyorum ortadan çizgiler falan...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
03 Temmuz 2013, 01:22
Hey maşallah. Güzel gezi olmuş yine. Festivalde harikaymış Yerinde durmuyosun abi sen bu gidişle bi dünya turu yaparsın :D
-
03 Temmuz 2013, 01:27
mete_han adlı üyeden alıntı
tamam başgan...senin fotolarda ara ara bi kısa devre görüyorum ortadan çizgiler falan...
Evet fotoğraf makinesinin kak yemesi o ama facede senden bile şüphelenenler var o çizgiler için ganga
oknglr adlı üyeden alıntı
Hey maşallah. Güzel gezi olmuş yine. Festivalde harikaymış
Yerinde durmuyosun abi sen bu gidişle bi dünya turu yaparsın :D
Eyvallah Okan teşekkür ederim hayırlısıyla bi Karadeniz turunu yapalımda Dünya turunu o zaman düşünürüz artıkın
-
03 Temmuz 2013, 01:35
Aga fotolarında Salkanoya benziyor...
-
03 Temmuz 2013, 01:37
-
03 Temmuz 2013, 02:29
güzel gezi...eline sağlık...yolun hep açık olsun...
karşıya geçirdiğin kaplumbağanın adınada teşekkür ederim...mt ye yakışan bi hareket olmuş...
-
03 Temmuz 2013, 11:49
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Eyvallah Uğur
senle zaten tanışığızda (Geçen sene İznik gölü kampı
) önemli değil bir daha tanışırız
Ağustos sonu inş. gelecem o taraflara
Abi İznik'e gelmek kısmet olmamıstı. Pazar sabahı gelecektim,gece o kötü haberi aldım gelemedim. İnsallah bu seneye diyelim o zaman
-
03 Temmuz 2013, 22:40
işte benim hemşerim böyle gezgindir, bulmuş motorcunun hası ümmet abi yi bir güzel gezmişler ve paylaşmışlar ,bana yapmış olduğun gezi teklifi için ayrıyeten teşekkür ederim, ne de güzel olurdu üç kişi gezmesi,olsun hayırlısı başka zaman olur inşallah, paylaşım için teşekkürler dostum .saygılar...
-
04 Temmuz 2013, 00:30
brds adlı üyeden alıntı
güzel gezi...eline sağlık...yolun hep açık olsun...
karşıya geçirdiğin kaplumbağanın adınada teşekkür ederim...mt ye yakışan bi hareket olmuş...
Teşekkür ederim sağolun Kaplumbağaya daha doğrusu kaplumbağalara kıyamadım kıyamadık evet bir tanede çok küçük yavru denk geldi onuda Ümmet abi durup geçirdi karşıya ama benim gıcık fotğraf makinasının yutup çıkartmadığı resimler arasında kalmış maalesef
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Abi İznik'e gelmek kısmet olmamıstı. Pazar sabahı gelecektim,gece o kötü haberi aldım gelemedim. İnsallah bu seneye diyelim o zaman
Allah Allah bana sanki tanıştık gibi geliyor ama neyse nasip inş. bu seneye dediğin gibi
mesut hoca adlı üyeden alıntı
işte benim hemşerim böyle gezgindir, bulmuş motorcunun hası ümmet abi yi bir güzel gezmişler ve paylaşmışlar ,bana yapmış olduğun gezi teklifi için ayrıyeten teşekkür ederim, ne de güzel olurdu üç kişi gezmesi,olsun hayırlısı başka zaman olur inşallah, paylaşım için teşekkürler dostum .saygılar...
Teşekkür ederim hocam saygılar bizden
-
04 Temmuz 2013, 01:05
Evet kesinlikle haklısın
Salcano gibi harika fotoğraflar
CBF 150 ye benzemesinden iyidir
sonu cbfye benzemesin aman reyizim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
04 Temmuz 2013, 01:14
Hakkaten la doğru söylüyon aman sonu cbf gibi %50 zararla satmak olmasın
-
05 Temmuz 2013, 23:04
Katılamadım ya size oda bana dert oldu, sözümde duramadım hakkınızı helal edin. İnşallah bir gün görüşürüz.
-
08 Temmuz 2013, 01:46
Helal-i hoş olsun abi ne demek sağ salim hallettin ya işlerini önemli olan o gönüller bir her zaman yaparız tekrarını
-
08 Temmuz 2013, 01:50
Helal-i hoş olsun abi ne demek
sağ salim hallettin ya işlerini önemli olan o
gönüller bir her zaman yaparız tekrarını
Dediğin gibi inşallah seneye.
-
08 Temmuz 2013, 19:39
sındırgıya gıdılmıs o bıcım gezılmıs stres ten uzakda denge oranı saglanmıs.metehan benı dusunmus rıcacı olmus ahmet abım hayatın gercegını lank deyu yuzune vurmus abovvv neler olmus neler....yarabbım bu sıkıntılı gunlerıde atlatmayı nasıp edecek ınsallah.2013 (13)undenmıdır pek bı sıkıntılı gecıo.ama 5 ay kaldı.2014 yazında bu 2013 un acısını cıkartmayan mutlu ne olsun.ne kötayası ne pandası ne antalyası ne bodrumu goreceksınız bak.tekerıne saglık ahmet abı kumlaya kadar geldın ınsallah karacabey ede donecek o tekerlek.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
08 Temmuz 2013, 19:47
ilka adlı üyeden alıntı
Dediğin gibi inşallah seneye.
İnşallah abi
salcano_7946 adlı üyeden alıntı
sındırgıya gıdılmıs o bıcım gezılmıs stres ten uzakda denge oranı saglanmıs.metehan benı dusunmus rıcacı olmus ahmet abım hayatın gercegını lank deyu yuzune vurmus abovvv neler olmus neler....yarabbım bu sıkıntılı gunlerıde atlatmayı nasıp edecek ınsallah.2013 (13)undenmıdır pek bı sıkıntılı gecıo.ama 5 ay kaldı.2014 yazında bu 2013 un acısını cıkartmayan mutlu ne olsun.ne kötayası ne pandası ne antalyası ne bodrumu goreceksınız bak.tekerıne saglık ahmet abı kumlaya kadar geldın ınsallah karacabey ede donecek o tekerlek.
Teşekkürler Mutlu senin yapman gereken kafana kasktan başka bir şey takmamak su akacak yolunu bulacak göreceksin Karacabey-Kötaya arası kısa koşu biliyorsun ne demiştim "Bir gün ansızın gelebilirim"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)