selam sevgili motosiklet tutkunları
daha önce de şanlıurfa da motosikletci arkadaşlarla sıra gecesi etkinliğini paylaşmıştım hatırlarsanız işte geçtiğimiz cumartesi günü de aynı etkinliği yine bir motosiklet tutkunu abimizin bağ evinde havuz başında, güzel ağaç ve çiçeklerin olduğu bir mekanda gerçekleştirdik.etkinliğe katılan ve emeği geçen arkadaşlarımıza buradan teşekkürlerimi sunuyorum
buyurun fotoğraflar
biz birkaç motor havuza gireceğimiz için önceden gittik ,urfanın bu sıcak günlerinde ilaç gibi geldi ve hatta üşüdük desem yeridir
tabi havuza girince biraz acıktık ve bahçedeki o güzelim elmalara saldırdık
bu arada bize bu gece kebap yapacak olan abimiz de hayabusası ile geldi bizim motorlar garip kaldı
mangal saatine kadar herkes bir köşeye çekilde dinleniyor ,birden bizim motor ustamız Yalçın Usta Engin Abiye kızıyor neden olduğunu anlayamadık ama iyi yakaladım o anı
gurup yavaş yavaş toparlanıyor
tabi hayabusa ve vmax abileri gelince benim gsr arada kayboldu
e artık vakit geliyor ufak ufak mangal hazırliklarına başlayalım değil mi
biz mangal hazırlıklarını yaparken Mustafa Aykut abi de geliyor otobüsüyle otobüs olduğu için bizim motorların oraya giremedi basket sahasına çekti motoru
bu sefer değişik birşey yaptıl ve tavuk şiş yaptık bunun yanında tavuk kıymadan kebap yaptık resimlerde göreceğiniz adana kebaba benzer şey aslında tavuk eti biz de kasap önünde bekleyen kediler misali halimize bakın sıralanmışız
Engin Abinin vukaatları bitmiyor ki Yalçın Ustam elinden sopayı bıraksın tabi bu arada biz çok eğleniyoruz onların bu tatlı çekişmesinden
ayranımız da hazırlanıyor kamil (GNS_RR)arkadaşımız ayrana yardımcı oluyor
ewet işte herkesin sabursızlıkla beklediği an da geldi çattı haydi yumulun
kamil yavaş boğulacaksın
işte olay budur abicim
bizim kamil hiçbiryer görmüyor son sürat devam
kebabın üstüne de çay gider doğrusu ,vmaxın sahibi Ahmet abi bize çay demliyor semaverle ve sırada çay keyfi
havuz başında koyu bir çay sohbeti var
gece boyu yediği sopalardan ötürü 'küçük emrah'a bağlayan Engin abinin güzel bir pozunu yakalıyorum
sohbet muhabbet derken çaylar bitiyor
aradan 1 saat geçiyor yaz ayı olduğundan tatlı yerine şöyle şeker gibi tatlı ve de buz gibi soğuk karpuzu tercih ediyoruz yemeğin ve çayın üstüne
gece saat 23:30 gibi biz geceyi noktalıyoruz arkadaşlar devam etti ama malum biz sabah iş başı yapacağımız için kamil ve ben ayrıldık .
biz çok eğlendik umarım siz de fotolara bakarken aynı keyfi almışsınızdır .sabredip bu güzel etkinliğimizi sonuna kadar takip eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.saygılar